Op zoek naar een goede advocaat in Enschede?

Wat de reden ook is dat je op zoek bent naar een goede advocaat in Enschede en omgeving, bij Camps Advocatuur ben je sowieso aan het juiste adres. Daar zijn ze namelijk gespecialiseerd in meerdere rechtsvormen, zoals:

  • Letselschaderecht
  • Verzekeringsrecht
  • Personenrecht
  • Familierecht
  • Erfrecht
  • Social zekerheidsrecht

Het advocatenbureau is opgericht door mr. M.J.E.C. Camps, die al vanaf het begin in zijn bedrijf werkzaam is als advocaat in Enschede. Daar zijn later nog twee andere advocaten bij gekomen, plus administratief medewerkers en een secretaresse. Door de ruime ervaring die al deze advocaten met bovenstaande rechtsvormen hebben zijn ze de aangewezen partij om bij aan te kloppen wanneer je rechtshulp nodig hebt. Wanneer je letselschade hebt bijvoorbeeld, heb je in vrijwel alle gevallen een advocaat nodig. Kies je ervoor deze niet in te schakelen, dan heb je kans dat je niet alles uit deze rechtzaak kan halen wat je had gewild, en dat kan je veel geld schelen. Doe er dus verstandig aan en klopt bij dit advocatenbureau aan voor een advocaat in Enschede, want deze staat je bij met zowel raad als daad. En ook die raad is heel belangrijk. Veel mensen hebben namelijk geen idee hoe zo’n rechtzaak of ander gerechtelijk proces in zijn werk gaat. Wat je dan nodig hebt is iemand die jou vertelt wat er allemaal gaat gebeuren, wat er van je wordt verlangd en bovendien wat je kunt verwachten. Bij Camps Advocatuur begeleiden ze je op persoonlijke wijze en houden ze je te allen tijden op de hoogte van de vorderingen in de zaak. 

Advocaat in Enschede voor letselschade

Letselschade hebben is ontzettend frustrerend, vooral als het niet jouw schuld is. Bij ernstige letselschade zie je dan ook vrijwel altijd dat het slachtoffer een rechtzaak aanspant. Deze advocaat uit Enschede kan je dan bijstaan, want die heeft super veel ervaring met deze rechtsvorm. Bij dit advocatenkantoor werken ze heel strikt enkel met slachtoffers van letselschade, en dus niet met de aanrichters ervan. Dit maakt dat ze heel gedreven, enkel en alleen voor het slachtoffer opkomen. Ze werken voornamelijk voor mensen die het slachtoffer werden van beroepsziekten, medische kunstfouten, verkeers- en bedrijfsongevallen. Als je dus een advocaat in Enschede zoekt, of waar dan ook in Nederland, die super veel ervaring heeft met het opkomen voor mensen met letselschade, dan ben je bij dit advocatenkantoor absoluut aan het juiste adres.

Advocaat in Enschede voor familierecht

Als je bij dit advocatenkantoor aanklopt voor een zaak met betrekking tot familierecht wordt deze altijd behandeld door mr. K. Karademir-Bastürk. Zij heeft zich in dit recht gespecialiseerd, en helpt haar cliënten zo deskundig en effectief mogelijk. Hierbij heeft ze uiteraard oog voor beide kanten in de zaak, oftewel beide partijen. Bij familierecht is er namelijk relatief vaak onenigheid tussen de partijen, en als advocaat moet je daar in kunnen bemiddelen. Deze advocaat in Enschede is daarvoor de aangewezen persoon. Gezien haar ruime ervaring met het begeleiden van mensen die familiaire kwesties afwikkelen heeft ze wel voor ergere vuren dan de jouwe gestaan, en kun je ervan uitgaan dat ze weet waar ze mee te maken heeft. En dat is wel zo fijn als jij en je ex-partner constant ruziën over de scheiding, de kinderen, etc.