Opzoek naar een geschikte grootvakstelling? L.P. Petersen is uw partner!

Heeft u een magazijn of grote opslaghal ter beschikking of wellicht thuis veel ruimte in bijvoorbeeld een grote schuur en wilt u graag overzicht houden? In beide gevallen is een grootvakstelling de ideale uitkomst. Met een grootvakstelling kunt u de hoogte gebruiken om pellets of grote producten eenvoudig te ordenen en efficiënt te bewaren. Wij van L.P. Petersen leveren al jaren stellingen. Bent u nog opzoek naar een kwaliteit grootvakstelling? Dan helpen wij u graag verder. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag via onze website gelijk een offerte aan voor uw stellingwensen. Ons gespecialiseerde team staat voor u klaar.

Grootvakstelling L.P. Petersen

Ze zijn ideaal en worden dan ook massaal gebruikt in opslaghallen en magazijnen. Een grootvakstelling zorgt voor veel opslagmogelijkheden tot ver in de hoogte. Naast nieuwe bieden wij ook gebruikte grootvakstellingen aan. Beide hebben voordelen. Het scheelt u allereerst flink in de aanschafkosten als u voor gebruikte grootvakstellingen kiest. U bespaart namelijk al snel meer dan 30% op de nieuwprijs. Onze nieuwe aanbod bestaat uit diverse prijs-kwaliteitsverhoudingen. Daarnaast is hoge kwaliteit altijd gewaarborgd bij ons. Elke stelling wordt namelijk nauwkeurig gecontroleerd op alle wettelijke eisen door een professionele keurmeester. Daarbij leveren wij ze direct uit voorraad bij u af. Zo hoeft u niet lang te wachten met het (her)inrichten van uw pand. Wij begrijpen dat u ook benieuwd bent naar wat u van ons als L.P. Petersen mag verwachten. Ons team bestaat uit gemotiveerde en vooruitstrevende professionals die elke opdracht met plezier uitvoeren en daarbij de beste kwaliteit voor u neer willen zetten. Ons bedrijf is geheel onafhankelijk van welk merk dan ook, waardoor wij diverse topmerken gelijk uit voorraad kunnen leveren. Eigen transport staat bij ons bedrijf ter beschikking en daarbij monteren wij alle grootvakstellingen voor u door heel Nederland . Ten slotte kunt u tevens bij ons terecht voor de verhuur van stellingen.

Efficiënt inrichten opslag

Het doel is duidelijk: efficiëntie. U wilt snel orders kunnen verwerken en eenvoudig nieuwe pellets/producten opslaan. L.P. Petersen beschikt over een grote voorraad aan grootvakstellingen. Aan de hand van uw beschikbare ruimte en capaciteit ontvangt u professioneel advies op maat. Hiervoor inspecteren wij zorgvuldig het pand. Daarbij kunt u bij ons vertrouwen op 100% onafhankelijk én eerlijk advies, aangezien wij volledig merkonafhankelijk zijn en het beste voor uw opslaghal of magazijn willen. Heeft u al stellingen, maar wilt u uitbreiden? Dat is zeker mogelijk. Zo kunt u eventueel klein beginnen en later wanneer de behoefte groeit, uitbreiden met meer stellingen. Zodra de grootvakstellingen zijn geplaatst, is het belangrijk om ze in goede conditie te houden. Beschadigingen kunnen namelijk de stabiliteit en draagkracht beïnvloeden. Wij komen uw grootvakstellingen daarom graag regelmatig inspecteren indien gewenst. Voor de volledige service aan onderhoud, inspectie en reparatie van stellingen kunt u dus terecht bij L.P. Petersen!

Voordelen grootvakstellingen L.P. Petersen:

  • Voordelige prijs-kwaliteitsverhouding
  • Hoge kwaliteit
  • Vooraf geïnspecteerd door gecertificeerde keurmeesters
  • Voldoen aan alle wettelijke eisen
  • Geheel merkonafhankelijk
  • Plaatsen en leveren door heel Nederland
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Voor het plaatsen de mogelijkheden inspecteren
  • Onderhoud, reparaties en inspecties mogelijk
  • Gebruikte stellingen of verhuur is tevens mogelijk

Wilt u ook fors besparen op de aanschafkosten, maar wel investeren in betrouwbare grootvakstellingen? Vraag dan gelijk een offerte aan via onze website of neem vrijblijvend contact op over alle stellingmogelijkheden voor uw magazijn of opslag: ippetersen! Ons team staat voor u paraat.