Overal heerlijke geuren met Bridgewater

bridgewaterwebshop - bridgewater

Geuren zijn een belangrijk gegeven in het leven van mensen. Een lekkere geur trekt ons aan en een vieze geur keert ons af. Geuren bevatten ook vaak herinneringen. Geuren kunnen verbonden raken met onze emoties en opgeslagen worden in onze harde schijf. Op het moment dat we de geur later in ons leven opnieuw ruiken, dan worden de bijbehorende herinneringen en gevoelens geactiveerd. In dat opzicht zijn geuren dus heel erg krachtig. Herinneringen kunnen heel ver terug gaan. Als je bijvoorbeeld als 4 jarig kind voor het eerst naar de basisschool ging, dan heeft die ervaring ongetwijfeld een indruk achter gelaten. Waarschijnlijk heb je tijdens die indruk ook van alles geroken. Als kind mocht je vaak een eigen tas meenemen met drinken en fruit. Al die tassen werden verzameld en al dat fruit bij elkaar gaf natuurlijke en bepaalde geur af. Als je later als volwassene je eigen kind naar school brengt, dan bestaat er een kans dat je opnieuw in aanraking komt met de geur van al die tassen met fruit. Je bent op dat moment even een tijdreiziger, want de geuren zullen je weer terugbrengen naar het moment dat jij voor het eerst naar de basisschool ging. Dat is de kracht van geuren. Het is dus belangrijk om geuren te verbinden met positieve gevoelens. Dus je kunt je eigen woonkamer voorzien van een lekker geurtje van Bridgewater. Een kaars van bridgewater vult je woning met een heerlijke geur. Deze geur zal je op den duur gaan associëren met huiselijkheid en gezelligheid. Als je na een dag vol stress thuiskomt, dan is het eerste wat je ruikt deze heerlijke huiselijke geur. Je voelt je meteen thuis, want de geuren van Bridgewater wekken de juiste emoties op. Je ervaart dan echt het gevoel van thuis komen. Bridgewater is verder ook expert op het gebied van herinneringen. Er is zelfs een specifieke selectie van Bridgewater die bedoeld is om herinneringen op te wekken. Dit is Bridgewater Remember When selectie. Artikelen van deze selectie ruiken bijvoorbeeld naar kaneel en appeltaart. Je kunt kiezen voor kaarsen, maar ook geurstokjes en geurzakjes. Deze artikelen brengen allemaal op eigen wijze de geuren naar buiten. Nostalgie kent geen tijd. Neem daarom eens een kijkje op de website van bridgewaterwebshop.com. Hier vind je allerlei producten van Bridgewater. Je kunt kiezen voor een artikel uit de Remember When selectie, maar uiteraard kun je ook kiezen voor andere thema’s en selecties zoals:

  • Christmass Bliss
  • Merry Morning
  • Snow Day

Alle geuren van Bridgewater representeren bepaalde dagen, seizoenen en gevoelens.

Experimenteer met de geuren van Bridgewater

Of ze nu herinneringen oproepen of niet, een fijne geur is altijd prettig. Niet iedereen houdt van dezelfde geuren, dus als je op zoek bent naar een lekkere geur, aarzel dan niet om gewoon eens lekker te experimenteren. De website van Bridgewater leent zich prima voor experimenten, want je kunt een veelvoud van artikelen bestellen voor zeer voordelige prijzen. Zo kun je bijvoorbeeld 5 geurzakjes bestellen voor de prijs van 4. Je kunt dan 5 verschillende geuren selecteren en deze één voor één uitproberen. De geuren die het meest in de smaak vallen kun je dan later opnieuw bestellen. Tevens kun je experimenteren met de verschillen bronnen van geuren. Een kaars geeft immers een andere geur af dan een geurstokje of een geurzakje.

Bestel gemakkelijk via de website

De geurartikelen van Bridgewater kun je gemakkelijk online bestellen. Kijk altijd goed naar de aanbiedingen, zodat je kunt profiteren van lagere prijzen. De artikelen van je keuze kun je via de winkelwagen bestellen. Betalen doe je natuurlijk eenvoudig via iDEAL.