Payroll constructie gezocht? NL Payroll goedkoopste payrollbedrijf van Nederland!

Bent u opzoek naar een payroll constructie voor uw bedrijf? Dan bent u van harte welkom bij NL Payroll. Wij bieden u als ondernemer niet alleen de laagste prijsgarantie aan als het gaat om payroll tarieven wanneer u een payroll constructie met ons aangaat, maar ook hoogwaardige service, betrouwbaarheid en kwaliteit. Een payroll constructie geeft ondernemers met personeel in dienst de mogelijkheid om verder te kunnen groeien, door de zware werkgeverslasten over te dragen. U kunt namelijk de juridische, financiële en administratieve verantwoordelijkheden van u als werkgever overdragen aan ons als payrollbedrijf. Dit zorgt voor een grote last dat van uw schouders wordt afgenomen, zodat u meer tijd en geld overhoud voor andere belangrijke zaken.

Wat is een payroll constructie?

Bij een payroll constructie zijn drie partijen betrokken. De inlener (u als bedrijf), de medewerker(s) en het payrollbedrijf. De medewerkers krijgen een contract bij het payrollbedrijf. Wij zijn in dit geval de juridische werkgever. Daarbij lenen wij deze medewerkers exclusief aan u uit, in ruil voor een payroll tarief dat u betaalt per medewerker. U behoudt zelf de controle, regie en blijft verantwoordelijk voor de selectie en werving van personeel. De werkgeversrisico’s worden echter overgedragen aan ons en dat scheelt u enorm veel tijd, energie en geld! De arbeidsvoorwaarden mag u tevens zelf bepalen, mits dit overeenkomt komt met de wetgeving. U heeft met een payroll constructie veel minder risico’s en daardoor meer ruimte om te groeien als onderneming. Daarbovenop profiteert u van onze kennis en deskundige adviezen als u graag hulp wilt bij het verlengen van contracten of het bepalen van arbeidsvoorwaarden en andere arbeidsgerelateerde kwesties.

Wat zijn de voordelen van payroll?

Bij een payroll constructie worden, de juridische, administratieve en financiële aspecten van het werkgeverschap uitbesteed aan ons als payrollbedrijf. U hoeft zich hierdoor niet langer bezig te houden met de salarisadministratie, afdrachten van sociale premies, contracten beheren en wijzigingen doorvoeren in de cao en pensioenen. Daarbij valt het risico dat u voor de kosten draagt bij (langdurig) ziekteverzuim weg. Dit is een flinke kostenpost dat in de praktijk duizenden euro’s kost. Wij van NL Payroll bieden u de goedkoopste payroll aan van heel Nederland met gegarandeerd het laagste payroll tarief. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service zonder concessies. Wij willen namelijk dat elke ondernemer kan profiteren van de voordelen van een payroll constructie.

Voordelen payroll constructie bij NL Payroll:

 • De juridische, administratieve en financiële verantwoordelijkheden van het werkgeverschap worden overgedragen
 • Uitbetalingen van lonen worden correct en tijdig gedaan
 • De arbeidsovereenkomsten en loonadministratie worden bijgehouden
 • De loonstrookjes worden duidelijk en overzichtelijk opgesteld
 • Administratie rondom ziek- en betermeldigen wordt bijgehouden
 • Registratie van gewerkte uren wordt bijgehouden
 • Reservering van het vakantiegeld en de uitbetaling hiervan wordt geregeld
 • De jaaropgave wordt opgesteld
 • Betaling van loonheffing en sociale premies wordt gedaan
 • Geen risico’s bij ziekte en verzuim
 • Ervaren team voor deskundig adviezen
 • Een vaste contactpersoon
 • De voordeligste payroll constructie zonder concessies van Nederland

Benieuwd wat NL Payroll voor uw bedrijf kan betekenen of wilt u graag persoonlijk advies over een payroll constructie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan om uw voordelige payroll tarief vast te laten stellen via: nlpayroll.nl/. Wij staan voor u en uw medewerkers klaar!