Plastic zakken

vendrigpackaging - plastic zakkenAls men denkt aan plastic zakken, dan zal het eerste wat in het hoofd opkomt waarschijnlijk zijn de tasjes die uitgedeeld werden in winkels. Sinds winkeliers niet meer gratis deze mee mogen geven, is het gebruik ervan sterk afgenomen. Sommige ketens zijn overgegaan op het gebruik van papieren tassen, anderen gaan er gewoon vanuit dat mensen hun eigen tasje meenemen en vragen geld als men wel een winkeltasje mee wil hebben. Het zal dan ook voor zich spreken dat winkels steeds minder bedrukte plastic zakken gebruiken, maar dat neemt niet weg dat u als winkelier toch een keer door uw voorraad heen zult raken. Als dit het geval is, dan hebt u twee keuzes. Kiest u voor een overstap op de duurdere papieren zakken of blijft u toch de plastieken exemplaren gebruiken en rekent u hier geld voor aan uw klanten? Het laatste is financieel natuurlijk het meest voordelig voor u en bovendien nemen ze ook weinig ruimte in. Daarom zullen veel winkeliers er toch voor blijven kiezen om plastic zakken te laten bedrukken met hun bedrijfslogo, ondanks dat deze niet meer gratis meegegeven mogen worden.

Meer soorten plastic zakken

De plastic zakken die winkeliers meegeven zijn dus het meest bekend, maar dit zijn natuurlijk niet de enige soorten plastieken zakjes die er te krijgen zijn. Er zijn nog zoveel meer verschillende toepassingen mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan kleine zakjes met een sluitstrip eraan, die u bijvoorbeeld kunt gebruiken voor het verpakken van kleine artikelen, zoals kralen, knopen of schroeven. Ook heel grote en stevige plastic zakken zijn natuurlijk een optie, bijvoorbeeld voor het gebruik in een afvalemmer of zelfs voor het verzamelen van puin. Zo zijn er heel veel verschillende opties en toepassingsmogelijkheden. Door de vele mogelijkheden die het materiaal biedt, kunnen er zowel kleine en dunne zakjes gemaakt worden, als grote en stevige. Het is maar net waar u behoefte aan heeft. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • draagtasjes
  • afvalzakken
  • gripzakjes
  • diervoeder zakken
  • puinzakken
  • kratzakken

Het maakt dus eigenlijk niet veel uit wat u zou willen verpakken, of het gaat om grote of kleine artikelen, zware of lichte producten. Er zijn eigenlijk altijd wel plastic zakken te krijgen die precies aan uw wensen voldoen. En met de juiste bijbehorende materialen, zoals sluitstrips of een sealapparaat, zorgt u ervoor dat alles uitstekend verpakt is.

Vendrig Packaging

Bent u op zoek naar een goede leverancier van plastic zakken, dan is Vendrig Packaging een absolute aanrader. Zij bieden een zeer ruim aanbod aan diverse soorten plastic zakken en bieden u bovendien de mogelijkheid om uit veel verschillende maten een keus te maken. Wilt u afvalzakken bestellen, dan is het immers van belang dat deze goed in uw afvalemmers passen. Zoekt u draagtasjes, dan moet het formaat ervan passen bij de producten die u in uw zaak verkoopt. Verkoopt u enkel grote artikelen, dan hebt u natuurlijk niets aan kleine draagtasjes. Naast een ruime keus in verschillende soorten en formaten plastic zakken, bieden zij ook nog opties met betrekking tot bedrukking ervan. Natuurlijk hebt u niet bij alle soorten zakken de behoefte tot bedrukking, voor afvalzakken is dit bijvoorbeeld niet heel interessant, maar bij draagtasjes weer wel. Vendrig Packaging vertelt u graag wat de mogelijkheden tot bedrukking zijn. Bij hen kunt u bovendien ook de bijbehorende toebehoren aanschaffen, zoals een sealapparaat, een zakkensluiter en tape voor de zakkensluiter. U kunt bij hen dus in een keer alles kopen wat u nodig hebt voor het in plastic verpakken van uw producten. Vendrig Packaging is de zaak om naar toe te gaan als u plastic zakken of andere verpakkingsmaterialen nodig hebt.