Seiko horloges; horloges met een rijke geschiedenis

Dit jaar uw man eens echt verwennen? Denk dan aan een van de exclusieve Seiko horloges die verkrijgbaar zijn bij juwelier Rijken. Voor meer informatie over Seiko horloges verwelkomen wij u graag op onze website http://farijken.nl/seiko-horloges. Seiko horloges kennen een lange geschiedenis, al in 1881 is het horlogebedrijf Seiko opgericht door Kintaro Hattori. Momenteel staat zijn kleinzoon aan de leiding van dit bedrijf. In het begin maakte Seiko wandklokken en later kwamen daar zakhorloges bij. In 1913 werd het eerste Japanse polshorloge geproduceerd door Seiko waarnaar de ontwikkeling van het Seiko horloge zich steeds verder uitbreidde. Ondertussen zijn er diverse modellen ontwikkeld elk met een zeer fraai uiterlijk en met diverse kleuren. Seiko horloges staan voor kwaliteit en een hoog gebruiksgemak. Wilt u de Seiko horloges zelf komen bewonderen? Kom naar onze winkel in Breda en laat u informeren over deze innovatieve horloges.

Seiko horloges een sieraad voor elke pols

Er zijn diverse Seiko horloges verkrijgbaar bij Juwelier Rijken. Zo kunt u bij ons terecht voor de series Astron, Prospex, Premier en Presage. De Astron lijn bestaat uit verfijnde Seiko horloges in staal of titanium met een zeer hoog draagcomfort. Alle horloges uit de Astron lijn zijn afgewerkt met saffierglas met een coating waardoor hinderlijke lichtreflecties geen invloed hebben op het kijkgemak. Bovendien is de Astron serie voorzien van GPS. Verkrijgbaar in verschillende kleurschakeringen, waarbij de kast van zwart tot nachtblauw variëren. De Prospex is een ware uitblinker als het gaat om prestaties onder water. Dit duikershorloge is een must als u onder water ook bij de tijd wilt blijven. In de duikerswereld is de Seiko Prospex een graag geziene horloge vanwege de waterdichtheid van dit horloge tot maar liefst 200 meter. Al meer dan 50 jaar is dit het horloge voor duikers. Technologie en design komen in dit horloge samen in fraai vormgegeven horloges bestaande uit een stalen band en kast en een saffier glaswerk. De Prospex horloges zijn er ook voor piloten, de sky line bevat een rekenliniaal waarmee het berekenen van vluchtgegevens mogelijk wordt en is bovendien voorzien van world time waardoor er 25 tijdzones weergegeven worden. De fraaie Presage lijn wordt gedomineerd door een krokodillenleren band en een eigentijds uiterlijk. Een sieraad voor elke pols. Liever een klassieker model? Bij Juwelier Rijken kunnen wij de Premier aanbevelen; een horloge met een prachtig design verkrijgbaar in dames en heren variant. Waar u ook voor kiest: met Seiko bent u altijd bij de tijd! Mogen wij u binnenkort verwelkomen in onze winkel in Breda om een prachtige Seiko uit te kiezen?

Juwelier Rijken het adres voor horloges en sieraden

Bij Juwelier Rijken helpen wij u graag met het uitkiezen Seiko horloges. Wij hebben diverse modellen op voorraad of kunnen deze bestellen. Bij ons staat persoonlijk advies nog echt hoog in het vaandel. Bij ons kunt u terecht voor:

  • Topkwaliteit Seiko horloges
  • Persoonlijk advies
  • Jarenlange ervaring in horloges en goud

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor Seiko horloges maar wij leveren ook diverse andere merken horloges zoals Casio, Prisma en Boccia. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in sieraden. Van ringen, kettingen, oorhangers tot armbanden. Diverse merken zijn bij ons vertegenwoordigd; van Zinzi vervaardigd uit sterling zilver of rosé en gouden vergulding, Rosa Luca; een sieradenlijn met een Italiaanse oorsprong. Deze prachtige sieraden van hangers, colliers tot armbanden zijn prachtig om te zien en om te dragen. Of wat dacht u van Bernstein aanschuifringen. Stuk voor stuk prachtige ringen desgewenst voorzien van een diamant, parel of afgezet met een edelsteen. Lees meer…