Sex toys

Kan jouw seksleven ook wel een oppepper gebruiken of wil je eens wat meer variatie tussen de lakens? Kies dan voor een van de vele sex toys die er tegenwoordig te krijgen zijn! Wat jouw voorkeuren in bed ook zijn, er zijn altijd wel leuke of spannende speeltjes te krijgen die helemaal bij jouw wensen aansluiten. Hiermee kun je een wat saaie liefdesrelatie weer nieuw leven in blazen of je kunt eens wat meer variëren. Het gebruik van sex toys geeft een heel andere dimensie aan je seksleven, je krijgt opeens heel veel meer mogelijkheden en dit biedt je de kans om een andere kant van jezelf te ontdekken. Samen met je partner kun je met de sex toys aan de slag gaan, maar er zijn natuurlijk ook speeltjes te krijgen die je heel goed alleen kunt gebruiken. Want ook als je alleen bent, heb je natuurlijk behoefte aan seksuele bevrediging en wil je wel eens een keer iets nieuws proberen.  Door te kiezen voor het gebruik van seksspeeltjes, bied jij jezelf deze mogelijkheid. Vrouwen kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om een dildo of vibrator te gebruiken, iedereen is daar tegenwoordig wel van op de hoogte. Maar ook voor mannen zijn er verschillende sex toys verkrijgbaar die hen in staat stellen om in hun eentje toch eens een heel andere ervaring te hebben wat betreft seksuele bevrediging. Waar moet je dan aan denken? Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan masturbators, speeltjes die uitgevoerd zijn in het model van een echte vagina, anus of mond om jezelf zo te kunnen bevredigen. Door het kleine formaat zijn ze gemakkelijk op te bergen en overal mee naar toe te nemen. Er zijn dus voldoende sex toys om in je eentje of met je partner extra plezier te beleven!

Sex toys voor iedere voorkeur

Veel mensen associëren sex toys met fetishes en met SM, deze associatie is nog groter geworden door het succes van de Vijftig Tinten Grijs boeken. Natuurlijk is er een ruime keus aan speeltjes voor mensen die houden van een kinky seksleven en die kunnen genieten van pijn, maar ook als je hier niet van houdt, zijn er voor jou leuke sex toys te krijgen. Het aanbod is namelijk zeer divers, waardoor er voor iedere voorkeur wel wat te krijgen is. Ben jij een vrouw die houdt van vanille seks? Dan zul je waarschijnlijk veel plezier kunnen beleven aan de diverse vibrators en stimulators die er te krijgen zijn. Maar ook zou je eens eitjes of love balls kunnen proberen. Deze breng je vaginaal in en terwijl je beweegt stimuleren deze je. Daarnaast trainen en masseren ze je vaginawand en bekkenbodemspieren, waardoor je orgasme nog intenser zal worden. Houd jij wel van wat kinky zaken tussen de lakens? Dan heb je de keus uit veel verschillende sex toys. Probeer bijvoorbeeld eens tepelklemmen uit, deze kun je zowel alleen gebruiken als samen met je partner. Je kunt tenslotte jezelf plagen, maar ook je aan je partner overleveren en hem of haar laten bepalen hoe strak de klemmen aangedraaid worden. Voor stelletjes zijn er heel veel sex toys te krijgen op het gebied van BDSM, zoals boeien, peniskooien, zweepjes en bondagesets. Zowel voor beginners als gevorderden is er genoeg te krijgen op dit gebied. Heb jij nog nooit kennis gemaakt met BDSM en zou je hier wel eens mee willen experimenteren? Kies dan voor een van de speciale beginnersets en ontdek of jij hier plezier aan beleeft. Ergens over lezen is immers nog altijd anders dan zelf de kinky sex toys gebruiken. Ontdek dus waar jouw behoeftes liggen, er zijn altijd seksspeeltjes die aansluiten op hoe jij seks het liefst beleeft.

Anoniem online kopen

Wie nog nooit sex toys gebruikt heeft, zal waarschijnlijk niet zo snel een winkel met dergelijke speeltjes binnen stappen. En ook wie wel een regelmatige gebruiker is van dergelijke producten kan hier natuurlijk moeite mee hebben. De keus die je in de winkel maakt, laat immers nog al wat zien van jouw voorkeuren en niet iedereen vindt het prettig dat anderen hier kennis van hebben. Gelukkig kun je tegenwoordig ook sex toys online aanschaffen, zodat je hiervoor niet een winkel binnen hoeft te gaan. Bij Kittig.nl zorgen ze er bovendien voor dat jouw bestelling altijd zeer discreet verzonden wordt en ook de betaling wordt discreet verwerkt, jouw postbezorger en bankmedewerker hoeven immers niet te weten dat jij sex toys besteld hebt! Voor wat voor sex toys kun je nu eigenlijk bij hen terecht? Zij bieden in hun webwinkel een ruime keus aan:

  • toys voor haar: eitjes, love balls, love dolls, strap-on toys
  • toys voor hem: cockrings, sleeves, penisvergroters, penispompen, masturbators, peniskooi, love dolls
  • BDSM artikelen: bondage sets, boeien, zwepen, paddles, touwen, tape, harnassen, meubels, swings en slings

Daarnaast kun je bij hen ook terecht voor diverse drogisterij artikelen die je nodig kunt hebben bij je seksleven, zoals condooms, maar ook bijvoorbeeld massageolie en glijmiddel. En natuurlijk speciale schoonmaakartikelen, om jouw speeltjes weer helemaal fris te maken en klaar te maken voor nieuw gebruik. Tot slot vind je bij hen ook een ruime keus aan sexy kleding, want een goed seksleven begint immers met elkaar verleiden. Van speciale kleding voor rollenspellen, tot sexy lingerie, Kittig.nl biedt het allemaal. Of je nu dus op zoek bent naar sex toys of naar andere producten om te gebruiken in je liefdesspel, bij Kittig.nl kun je het echt allemaal vinden.