Snel onze hypotheek berekenen

Toen we enkele maanden geleden bedachten dat we ons huis wilden verkopen en een nieuwe woning wilden gaan kopen, zijn we ons gaan oriƫnteren op wat voor ons de beste keuze zou zijn.

  • Bij dezelfde hypotheekverstrekker blijven
  • Onze hypotheek oversluiten

Een hypotheek afsluiten en hebben is natuurlijk een behoorlijk verantwoordelijke keuze. Het kost je het nodige geld en je bent er ook niet zomaar vanaf. Je wilt hier dus de juiste beslissing in maken. Het is echter soms lastig om in de toekomst te kijken. Het liefst zou je dat natuurlijk wel doen als je een hypotheek gaat afsluiten, dan weet je precies wat de juiste keuze zal zijn. Helaas is dat dus niet het geval. Toen wij 10 jaar geleden onze hypotheek afsloten was onze situatie heel erg anders uit. We hebben onze hypotheek de nodige jaren gehouden, maar toen we een nieuwe woning gingen aankopen wilden we toch wel heel erg graag een andere hypotheek die veel meer aansloot bij onze huidige situatie. We zijn toen dus op onderzoek uitgegaan wat de mogelijkheden voor ons waren op dit gebied. Op de website van Ik ben frits vonden we precies de informatie die we nodig hadden. Hier hebben we makkelijk kunnen kiezen voor onze hypotheek berekenen. Met je hypotheek berekenen weet je binnen enkele minuten wat de maximale hypotheek is die je kunt krijgen. Na onze hypotheek berekenen werd het wel duidelijk wat de beste keuze voor ons zou zijn!

Meer weten over een branded hypotheek

Heb je wel eens gehoord van een branded hypotheek? Als dit voor jou niet het geval is, dan is het tijd dat je daar vandaag nog verandering in brengt. Als wij een ding geleerd hebben van onze zoektocht naar de keuzes die er voor ons waren, is het wel dat je op het gebied van hypotheken op de hoogte moet zijn van alles. Je hoeft natuurlijk niet alles tot in de details te weten, hier heb je tenslotte ook hypotheekadviseurs voor, maar wij kunnen het iedereen toch wel aanraden om van ieder onderdeel toch wel een beetje kennis te hebben. Lees je dus in op de branded hypotheek en bekijk of dit voor jou eventueel een goede keuze is. Wij kozen er uiteindelijk voor te gaan!

Onze boeterente berekenen

Nadat we onze maximale hypotheek berekent hadden, werd het al snel duidelijk dat het voor ons toch wel een stuk voordelig zou zijn om te kiezen voor het oversluiten van onze hypotheek. Onze oude hypotheek kostte ons gewoon teveel geld en we konden veel goedkoper uit zijn op dit gebied. Zelfs met de boeterente meegenomen in deze berekenen. Je boeterente berekenen doe je natuurlijk ook heel erg eenvoudig op de website Ikbenfrits.nl. Wij zijn er maar wat blij mee dat we deze website ontdekt hebben, want we hebben er tot nu toe al ontzettend veel aan gehad. Niet alleen staat er allerlei informatie op waar we heel erg veel aan gehad hebben, maar met dingen als je boeterente berekenen worden er een hoop dingen een stuk makkelijker voor je gemaakt. Het is veel eenvoudiger om een keuze te maken zonder dat je hiervoor meteen in gesprek moet met een hypotheekadviseur. Soms is het gewoon prettig om eerst zelf wat dingen op een rijtje te zetten en met de informatie en boeterente berekenen die je op de website Ikbenfrits.nl vindt, is dat ineens heel erg eenvoudig. We kunnen het dus iedereen aanraden die in hetzelfde schuitje zit om hier eens een kijkje te gaan nemen. Dit zal je een hoop voordelen opleveren en dat vindt niemand erg!