Tarp

Als je gaat kamperen of bijvoorbeeld in je tuin een beschutte plek wilt creëren, kun je gebruik maken van een Tarp. Wat is dit nu precies? Het is geen tent en zeker ook geen windscherm. Het is eigenlijk een heel eenvoudig object, namelijk een doek met daaraan ogen en touwen. Door de touwen, kun je dergelijke doeken op heel veel verschillende manieren bevestigen en dat is meteen een heel groot voordeel van dit product. Zo kun je een Tarp bijvoorbeeld gebruiken om een afdak te creëren, door hem bijvoorbeeld tussen de bomen te spannen. Op die manier blijf je heerlijk droog, maar doordat het geen zijkanten heeft, blijf je vrij uitzicht houden op de omgeving. Ook biedt het op deze manier natuurlijk uitstekend bescherming tegen de zon, wat op warme dagen heel erg prettig is. Het kan dus ook gebruikt worden in plaats van een parasol en is eigenlijk ook nog handiger, aangezien het oppervlak groter is en je dus ook een grotere schaduwrijke plaats creëert. Zo kunnen meer mensen uit de zon zitten en voorkomen dat ze verbranden. Zowel bij regen als bij zon kan een Tarp dus een functie hebben.

Tarp veelzijdig inzetbaar

Maar gebruik als grote parasol of paraplu is niet de enige toepassingsmogelijkheid voor de Tarp, er zijn nog heel veel meer mogelijkheden te bedenken. Wat je er allemaal mee kunt doen, is helemaal afhankelijk van het model dat de doek heeft. Deze doeken zijn namelijk in verschillende varianten verkrijgbaar, zoals een driehoekige vorm, maar ook een meer rechthoekig model. Daarnaast zijn er ook rondere modellen verkrijgbaar. Afhankelijk van de vorm die ze hebben, kun je ze gebruiken in bijvoorbeeld de vorm van een dak van een huis, met echt een hoge punt. Of je kunt het inzetten als een soort windscherm, waarvoor de driehoekige modellen zich bijvoorbeeld goed voor lenen. Daarnaast kan de Tarp ook heel goed van pas komen tijdens het kamperen, als bijvoorbeeld een luifel voor je camper of caravan of als een uitbreiding van je tent. Uiteraard moet het model dan wel compatibel zijn met jouw kampeeruitrusting. Je kunt een Tarp dus op heel veel verschillende manieren gebruiken:

  • om bescherming te bieden tegen regen en zon
  • om je te beschermen tegen de wind
  • om je tent uit te breiden en je zo meer plaats te bieden voor bijvoorbeeld koken of buiten zitten
  • als luifel aan je camper of caravan

Daarnaast kan het ook nog gebruikt worden als een beschermhoes voor bijvoorbeeld je caravan, om ervoor te zorgen dat je dak mooi schoon blijft. Echt een ideaal product om te hebben dus!

Kifra biedt verschillende modellen

Overweeg jij de aanschaf van een Tarp, dan moet je absoluut een kijkje nemen bij Kifra. Zij bieden namelijk diverse modellen, waarvan sommige inderdaad in combinatie met tent of caravan te gebruiken zijn. Uiteraard moet je dan wel goed op de afmetingen letten, om er zeker van te zijn dat het uiteindelijk ook echt goed aan elkaar zal passen. Niet alleen kun je bij deze webshop terecht voor een uitstekende Tarp, zij bieden ook heel veel andere producten aan op het gebied van kamperen en vrije tijd. Wat jij ook maar nodig hebt voor je kampeervakantie, bij hen zul je het zeker kunnen vinden! Groot pluspunt is dat zij naast hun webshop ook nog een fysieke winkel hebben in Enschede, waar je hun collectie op je gemak in het echt kunt bekijken. Soms helpt je dat om je een beter beeld te kunnen vormen van de artikelen en in te schatten of ze voor jou een goede keus zijn. Of je nu dus een Tarp zoekt of iets anders voor het kamperen, Kifra heeft het zeker!