Televisie reparatie in Rotterdam en omstreken

Heeft u televisie reparatie in Rotterdam nodig? Zoekt u dan snel een bedrijf op dat aan televisie reparatie in Rotterdam kan doen. Want uw televisie is veel belangrijker dan u misschien denkt. Het zal u niet verbazen dat u misschien wel meer dan 2 uur per dag achter dit kastje zit en staart naar bewegende beelden. Of het nu naar het journaal, een film of sportevenement is, er gaat heel wat tijd overheen. Misschien hebt u wel een console zoals een PlayStation, Xbox of Nintendo Wii. Als u erg verslaafd bent aan gamen dan moet uw televisie natuurlijk niet kapot gaan. Hebt u een oud bolvormig scherm of een lcd scherm? Misschien hebt u wel een plasmatelevisie en dan is het al helemaal een ramp als u televisie reparatie in Rotterdam zoekt want dit zijn erg dure elektronische apparaten. Wij kunnen u met de televisie reparatie in Rotterdam helpen dus kijkt u eens op onze website! U vindt ons op rijnmondeg.nl. Neem vooraf contact op met onze klantenservice want als u hier voor niets komt dan is dat zonde van uw tijd. Het kan namelijk best zijn dat u het probleem prima zelf op kunt lossen. Soms is een simpele reboot genoeg maar soms is er daadwerkelijk televisie reparatie in Rotterdam nodig.

We helpen u met uw televisie reparatie in Rotterdam

Als uw televisie reparatie in Rotterdam nodig heeft dan staan we voor u klaar. Maar dat is nog lang niet alles want naast de televisie reparatie in Rotterdam kunnen we ook vele andere elektronische apparaten opknappen. Naast de reeds genoemde televisie reparatie in Rotterdam bent u bij ons ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar:

  • Een bedrijf dat uw tablet zoals uw iPad kan repareren.
  • Uw smartphone kan repareren. Een mens kan naast de tv al helemaal niet zonder smartphone. Wij kunnen elk merk voor u weer aan de praat krijgen.
  • Ook audio zoals autoradio‚Äôs, mp3-spelers en ga zo maar door repareren wij terwijl u wacht.

U kunt bij ons langskomen om uw apparaat in te leveren. Maar misschien is het handiger dat u het naar ons opstuurt. Na de televisie reparatie in Rotterdam sturen we het zo spoedig mogelijk weer naar u terug. Van alle merken televisies voeren wij reparaties uit en dat geldt voor zowel plasmatelevisies als voor lcd-televisies. Omdat de uit te voeren reparaties onderling sterk van elkaar kunnen verschillen is het op voorhand lastig in te schatten hoe lang onze reparaties duren. We hanteren daarom een gemiddelde van 3 werkdagen. U begrijpt dat kleine ingrepen in een middag worden uitgevoerd terwijl grotere ingrepen waarbij we onderdelen moeten bestellen wat langer duren. Dit duurt gelukkig nooit langer dan 2 werkdagen en mocht dit het geval zijn dan nemen we uiteraard contact met u op om dit te laten weten.

Ook ander elektronisch apparatuur repareren we in een handomdraai

U kunt uw defecte televisie of ander apparaat online aanmelden. We hebben namelijk op onze website een online formulier gezet. Vult u daar uw gegevens in en geef aan wat er precies kapot is gegaan. Ook als u niet de technische termen kent dan is dat geen probleem. Wij weten vrij snel wat er aan de hand is met uw kapotte televisie op basis van weinig informatie. Dus schroom niet langer maar laat ons weten wat er aan scheelt! U wilt niet investeren in een nieuwe televisie, zeker niet als uw huidige model nog maar een paar jaar oud is. U moet geen dief van uw eigen portemonnee zijn dus stuur het formulier vandaag nog naar ons op.