Vaccinaties Gambia: goed nieuws voor u

Gaat u over een poosje op vakantie naar de West-Afrikaanse kust en bent u nog op zoek naar de juiste vaccinaties? Gambia is uw reisbestemming? Dan is het heel goed dat wij u op dit moment even treffen. Graag willen wij u namelijk heel goed nieuws brengen, want sinds kort is het ook een optie om voor Thuisvaccinatie te kiezen. U krijgt dan gewoon in uw eigen huis alle benodigde vaccinaties. Gambia behoort bij ons ook tot de mogelijkheden, dus dan komt dan weer mooi uit voor u. Het is namelijk een feit dat de meeste mensen die een verre reis gaan maken in de aanloop daar naar toe geen tijd over hebben om zich in te laten enten. Bovendien hebben ze dan extra volle werkweken, omdat de laatste puntjes nog op de i gezet dienen te worden op het werk. Het is dan wel zo prettig als de vaccinaties voor Gambia gewoon bij u thuis geregeld kunnen worden. Dit kan ook ‘s avonds of in het weekend, zodat u er geen vrij voor hoeft te vragen. Wij denken graag met u mee en maken het voor u mogelijk om in uw eigen vertrouwde thuisomgeving de vaccinaties voor Gambia te krijgen. Makkelijker kan het niet! En het leuke is dat u gewoon direct een afspraak kunt maken via onze site. Twijfel dus niet langer en hak vandaag nog de knoop door om hier ook voor te gaan. U kunt gewoon naar thuisvaccinatie.nl surfen en daar de vaccinaties Gambia aanvragen via de button Afspraak maken op de homepage. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe bezoeker. Graag tot snel!

Alles wat u moet weten over de vaccinaties Gambia

Reizigers die naar een verre bestemming gaat weten vaak wel dat ze gevaccineerd moeten worden tegen diverse ziektes, maar welke dat zijn weten ze vaak niet. Daarom lichten wij u daarover even in. De vaccinaties Gambia bestaan uit:

  • Een vaccinatie tegen de Gele Koorts
  • Een vaccinatie tegen DTP
  • Een vaccinatie tegen Hepatitis A
  • Aanvullend kan er ook nog een BMR-vaccinatie bij komen, als u nog nooit mazelen heeft gehad en hier ook niet tegen ingeënt bent.

Zo weet u al wat meer en dan hebt u ook een indruk over wat u te wachten staat. Daarnaast is het ook verplicht om een cholerastempel te halen, voordat u het land in mag. De Gambiaanse autoriteiten weten dan dat u geen cholera heeft en geen potentiële bestemming vormt de plaatselijke bevolking.

Neem contact met Thuisvaccinatie op

Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar wilt u toch eerst nog even van de hoed en de rand weten? Bent u bang dat thuisvaccinatie flink in de papieren kan gaan lopen, om maar eens een voorbeeld te noemen? Gelukkig is dit niet het geval, want het is niet duurder dan bij de GGD. En dat is natuurlijk altijd goed om te weten! Om de prijs hoeft u het niet te laten. Nu vraagt u zich misschien af of u wel gevaccineerd wordt door een erkend arts. Ja, ook dit is het geval. Wij werken alleen met erkende artsen die veel ervaring hebben met vaccineren, zo ook met de vaccinaties Gambia. Kortom, u heeft geen enkele reden meer om niet voor thuisvaccinatie.nl te kiezen. Heeft u toch nog een paar vragen? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op. U kunt ons een mailtje sturen met daarin uw vraag over de vaccinaties voor Gambia, maar ook kunt u bellen voor rechtstreeks contact.