Verpakkingsoplossingen bieden we u aan

omorieurope - VerpakkingsoplossingenBij Omori Europe streven we naar de beste verpakkingsoplossingen mogelijk. Kijkt u eens op onze website en bekijkt u de vele mogelijkheden. U als fabrikant, groothandelaar, distributeur of wat voor bedrijf u dan ook hebt, u wilt ook vooruit. U wilt de beste oplossingen mogelijk voor uw producten en daar hebt u groot gelijk aan. Er zijn diverse redenen om voor onze oplossingen te kiezen en we hopen u in deze tekst duidelijk te maken waarom het van belang is om voor uitstekende verpakkingsoplossingen te kiezen in plaats van inferieure. Dankzij onze verpakkingsoplossingen weet u in ieder geval zeker dat al uw producten veilig aankomen, waar dan ook in de wereld. Of het nu gaat om kleine producten of juist groot bouwmateriaal, qua omvang en hoeveelheid zijn wij van geen kleintje vervaard. Dat blijkt ook wel uit onze diverse filmpjes die u op de website kunt bekijken via YouTube. Daar doen wij uit de doeken wat onze verpakkingsoplossingen behelzen. Maar dat is nog lang niet het gehele verhaal. Want naast onze vele verpakkingsoplossingen die we op dit moment aanbieden blijven wij niet op onze lauweren rusten. Wij willen vooruitgang brengen en gaan daarom op zoek naar verbeteringen. Ons team is continu bezig om vernieuwende verpakkingsoplossingen te creƫren en dat laat zich uitbetalen. Niet voor niets zijn wij een baanbrekend bedrijf dat de beste verpakkingsoplossingen in Nederland en misschien wel de wereld tot zijn beschikking heeft. Laat ons u overtuigen! Natuurlijk klinkt het wat zelfingenomen maar keer op keer komen wij als beste uit de bus. Dan doen we vast en zeker iets goed. Dit komt deels omdat wij naar u luisteren. U bent de klant dus u bent de koning. U hebt bepaalde wensen en die wensen zijn uniek. Immers, geen enkel bedrijf is hetzelfde. Zeker bij gevoelige handelswaar komen specifieke verpakkingsoplossingen erg nauw. Als het gaat om producten waar we al erg vaak verpakkingsoplossingen voor hebben bedacht dan is het snel opgelost. Maar als u bij ons komt aankloppen met bijzondere wensen, dan gaan we hier graag met u rond de tafel zitten. We bepalen welke verpakkingsmaterialen het beste zijn om uw producten mee te beschermen. Het gaat er om dat het niet al te veel ruimte in beslag neemt terwijl het de beste bescherming mogelijk biedt. Eventueel is design ook nog belangrijk als het in een winkel komt te liggen, maar dat is meestal een zorg voor later. De kans dat een groothandelaar het namelijk uitpakt en opnieuw inpakt is vrij groot dus het gaat vooral om ruimte en bescherming.

Zit u verlegen om verpakkingsoplossingen?

Een groot onderdeel van ons bedrijf is gericht op de ontwikkeling van verpakkingsoplossingen. Wij vinden namelijk dat verpakkingsoplossingen niet stil mogen staan. Er worden bijvoorbeeld vrij veel plastics gebruikt. Soms is dat niet anders, er is immers folie nodig om pallets en containers mee in te wikkelen. Maar zoals u vast en zeker wel weet zijn plastics gemaakt van aardolie. We zijn altijd op zoek naar duurzame mogelijkheden voor het verpakken van collo maar ook van singuliere producten. Voor karton en papier geldt eigenlijk hetzelfde: afkomstig uit onze natuur. Echter, karton kan eenvoudig worden gerecycled. Dit zijn kleine stapjes in de goede richting. Ons team blijft zich daarom continu bezig houden met de vraag hoe we als mens zo duurzaam mogelijk onze producten kunnen verpakken. Pas na degelijk onderzoek kunnen we deze verpakkingsoplossingen in de praktijk toepassen. Innovatief te werk gaan staat bij ons hoog in het vaandel. Klinkt u dat als muziek in uw oren en straalt u als bedrijf ook duurzaamheid uit? Dan hopen we dat u er voor kiest om de verpakkingsoplossingen bij ons te zoeken. We kunnen u hopelijk vele jaren van diverse verpakkingsoplossingen voorzien. Een vruchtbare samenwerking die u geen windeieren zal leggen.

Vraagt u snel naar een geheel vrijblijvende offerte en profiteer

Wat betekent het nu eigenlijk dat u bij ons verpakkingsoplossingen kunt vinden? Simpel, wij leveren de machines waar u al uw artikelen zeer snel mee kunt verpakken. We maken ze zo nodig op maat, brengen ze naar u toe, installeren deze machines voor u en stellen ze af. Zo nodig sluiten we ze aan op uw bestaande lopende band en anders leveren we dit soort accessoires bij. Uw productie gaat daarmee omhoog want inpakken kost tijd. En zoals we allemaal weten: tijd is geld. Dat geldt zeker voor bedrijven. Als men daarom meer per dag kan wegzetten dan kunnen bestellingen sneller de deur uit en dat levert u hopelijk enkel winst op. U kunt uw concurrenten nu een loef afsteken door bij ons uw verpakkingsoplossingen te bestellen. Wilt u graag weten wat de kosten zijn van deze machines? Vraagt u dan na het lezen van deze tekst direct een offerte bij ons aan. Deze offerte is geheel vrijblijvend en over de prijs kan onderhandeld worden. Gaat u akkoord? Dan maken we snel een afspraak om de machines te bezorgen en te plaatsen. Ook voor het onderhoud bent u hier aan het juiste adres. U moet immers wel zo nu en dan deze machines onder de loep nemen.

  • Wij doen vooral zaken met bedrijven die handelen in de levensmiddelen. Voedsel en drank, wij kunnen het allemaal verpakken.
  • De andere sector waar we vaak aan leveren is de farmacie. Er worden nogal wat pillen gedraaid per jaar. Kiest u voor ons, dan weet u zeker dat het snel verpakt kan worden.