Vind de beste provider door sim only te vergelijken

Als je op zoek bent naar een provider voor een sim only abonnement, dan doe je er goed aan om eerst sim only te vergelijken. Welke de beste is voor jou hangt immers af van jouw voorkeur en bel/internet gewoontes. Dat betekent dus ook dat er niet 1 provider is die de beste is. Want met verschillende mensen die elk op hun eigen manier gebruik maken van de telefoon, is het ook logisch dat verschillende providers goed passen bij verschillende mensen. Wat dat betreft is het dan ook verstandig om eerst eens te kijken naar wat er zoal is op het gebied van sim only voordat je bijvoorbeeld meteen kiest voor de meest goedkope provider. Ontdekken wat er is doe je het meest efficiënt door sim only te vergelijken. Dat kun je vervolgens weer het beste doen via een website als simonly.com. Het is immers wel mogelijk om zelf eerst te ontdekken welke providers er zoal zijn om vervolgens naar iedere website te surfen van elke individuele sim only provider. Maar je kunt je wel voorstellen dat zoiets enorm veel tijd kost.  Daar heb je ten eerste dus vaak helemaal geen tijd voor, maar je hebt er waarschijnlijk ook helemaal geen zin in. Je wilt immers gewoon even snel een sim only abonnement kunnen afsluiten zonder dat je daar allemaal onderzoek voor moet doen. Kijk daarom eens op de site van simonly.nl, want daar kun je namelijk alles eenvoudig in 1 oogopslag bekijken. Dat maakt sim only vergelijken wel zo handig, want je kunt de abonnementen ook meteen via de relevante dimensies met elkaar vergelijken. Hierbij gaat het om dimensies als: 

  • Maandbedrag
  • Aantal belminuten
  • Aantal MB’s voor internet
  • 3G of 4G
  • Internetsnelheid 

Als je nooit met je telefoon belt of belt via WhatsApp bijvoorbeeld, dan heb je geen belminuten nodig. Als je na het sim only vergelijken uitkomt bij een abonnement met onbeperkt bellen, dan kun je deze meteen wegstrepen. Je kunt via de filters ook meteen aangeven hoeveel belminuten of MB’s je nodig hebt, zodat je alleen die providers te zien krijgt die voor jouw interessant zijn. Als je minimaal 1 GB aan internet nodig hebt, dan hoef je geen sim only abonnementen in het overzicht te zien met minder dan 1GB aan internet. Via deze filters kun je het totale overzicht dus kleiner maken, zodat je makkelijk een keuze kunt maken uit de overgebleven opties. Dat maakt sim only vergelijken dus snel en efficiënt en zeker een betere optie dan zelf alle sites bezoeken. Je hebt dankzij simonly.com immers alles mooi bijeen op 1 pagina. 

Sim only vergelijken en direct een abonnement afsluiten

Je bevindt je dus op 1 algemene vergelijkingssite wanneer je op deze manier sim only gaat vergelijken. Maar het is goed om te weten dat je via deze site meteen ook op de link van de site van de desbetreffende provider kunt klikken. Dus als je na sim only vergelijken via simonly.com een provider hebt gevonden, dan kun je meteen de site bezoeken en je abonnement afsluiten. 

Kijk op de site voor alles wat je moet weten

Wil je meer weten over sim only of sim only vergelijken, dan kun je terecht op simonly.com. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt voordat je een keuze maakt.