Voor rvs plaatwerk kunt u bij LUMA aankloppen

Zoekt u een bedrijf waar u regelmatig rvs plaatwerk kunt bestellen? Zoekt u dergelijke halffabricaten die u vervolgens in uw eigen fabriek kunt verwerken tot het gewenste eindproduct? Dan hopen we dat u voor een lange samenwerking met ons in zee wilt gaan. Kijkt u maar eens op lumahengelo.nl. U zult zien dat rvs plaatwerk een van onze specialiteiten is. RVS staat natuurlijk voor roestvrij staal. Staal wordt gemaakt van hoofdzakelijk ijzer met wat koolstof om het harder te maken. In deze moderne tijden wordt niet zoveel staal gebruikt omdat het corrodeert. Ons rvs plaatwerk is een legering van niet alleen ijzer en koolstof maar ook met nikkel of zink. Deze elementen zorgen voor een beschermende laag zodat water en zuurstof geen grip kunnen krijgen. Als autofabrikant kunt u daarom voor de carrosserie bij ons aankloppen. Maar ook voor behuizingen van elektronica, potten en pannen, stalen bouwwerken en nog veel meer andere mogelijkheden kunt u gerust eens bij ons navraag doen reken er maar op dat we het gewenste rvs plaatwerk in de juiste vormen kunnen buigen. Zo kunnen we robotkanten, stukken rvs plaatwerk aan elkaar lassen, gebruik maken van een poedercoating maar ook draaien en frezen behoren tot ons repertoire. Geen enkele techniek gaan we uit de weg zodat we te allen tijde de service kunnen aanbieden die het beste bij u past.

We verwerken rvs plaatwerk in iedere vorm en dikte

In onze magazijnstellingen vindt u divers rvs plaatwerk. Het is dan ook zeker mogelijk om het onbewerkt te bestellen zodat u het in uw eigen werkplaats, fabriek dan wel magazijn verder kunt verwerken. De meeste bedrijven besteden dit werk liever aan LUMO bv uit en dat is ook niet zo vreemd. Zo staan wij al 35 jaar aan de basis van erg veel grondmaterialen die gebruikt worden in menigeen fabriek hier in Nederland. In onze stelling vindt u qua rvs plaatwerk onder andere:

  • Geperforeerde platen,
  • Traanplaten,
  • En de vlakke platen die wij aldus kunnen bewerken.

Op de website worden de diverse technieken kort benoemd. Zoek per categorie en lees vervolgens welke keuzes u nog meer hebt. Zo is “lassen” een categorie dat verder onderverdeeld wordt in onder andere elektrode lassen, puntlassen, hardsolderen en autogeen lassen. Omdat u rvs plaatwerk aan elkaar wilt vastmaken is er speciaal gereedschap voor nodig. Gereedschap dat de tand des tijds moeiteloos kan weerstaan. Ook dan kunt u wederom bij ons aankloppen want dergelijk handgereedschap maken we van sterke metalen en legeringen en die kunt u naast het rvs plaatwerk ook bij ons bestellen. Geeft u dus maar aan in welke maten, vormen en natuurlijk in welke afmetingen u het rvs plaatwerk wilt krijgen. Dan kijken we zo snel mogelijk naar dit vraagstuk, stellen een plan van aanpak op en sturen u een vrijblijvende offerte toe. Gaat u daar akkoord mee? Dan gaan we voor u aan het werk.

Zowel staal als non-ferro metalen zijn wij de baas

Het is wellicht geen gek idee om onze werkplaats eens te bezoeken. We leiden u graag even rond en nadien kunnen we aan tafel plaatsnemen om aan de hand van een goede kop koffie de details van uw verzoek verder uit te werken. Naast staal en roestvrij staal kunt u ook ander plaatwerk kopen, zowel bewerkt als onbewerkt. Denk daarbij aan non-ferro grondstoffen zoal aluminium, koper en messing. Hebt u nu vragen of wilt u graag een afspraak met ons maken? Dan kunt u ons uiteraard direct even mailen of bellen met de klantenservice. En vergeet ten slotte niet om het laatste nieuws te volgen op de site.