Waterkoeler

Aqualight - WaterkoelerEen mens kan niet zonder water. Sterker nog, de mens bestaat voor het grootste gedeelte uit dit molecuul. Het wordt aangeraden om minstens anderhalf liter water per dag te drinken. We scheiden ook heel wat af natuurlijk. Ga eens na hoeveel water er in voedsel is verwerkt en u kunt gerust aannemen dat het niet vreemd is dat u dagelijks uw reserves met ongeveer 2,5 liter per dag bijvult. En dat is maar goed ook want het is belangrijk voor vele processen in het lichaam. Daar zullen we nu niet verder op ingaan, daar bent u vast zelf wel bekend mee. Een waterkoeler is een apparaat waarin water zit dat u uit een kraantje kunt tappen. U vindt een waterkoeler vaak in de lobby van een kantoor of hotel. In wachtruimtes bij de tandarts of de dokter bevinden zich ook vaak dit soort koelers. Zeker bij de tandarts zult u niet een frisdrankautomaat zien. Dat is immers erg slecht voor uw tanden. De hoeveelheid suiker in cola of sinas is vele malen meer dan u misschien denkt. En wat is het dat u drinkt? Water met een smaakje, een hoop ongezonde suikers en koolzuur. Ook niet bepaalt iets lekkers of goeds voor uw lichaam. Op kantoor wordt veel koffie en thee genuttigd. Dat gaat de hele dag maar door. Thee is in principe niet zo ongezond hoewel het een lichte vochtafdrijvende werking heeft. Koffie heeft dat extreem en zorgt er tevens voor dat uw cafeïne gehalte toeneemt. Dat kan op de lange termijn gevaarlijk zijn. Door te veel cafeïne kunt u misschien niet goed in slaap komen en omdat u de hele dag koffie drinkt, zult u veel vocht verliezen. Als u dit niet aanvult dan zijn de rapen gaar. Kies daarom voor een waterkoeler op kantoor zodat uw medewerkers af en toe kunnen genieten van een bekertje water waarmee ze hun vochtgehaltes weer op peil kunnen brengen. Hebt u geen idee waar en hoe u aan een waterkoeler kunt komen? Dan treft het want op onze websites vindt u diverse types die u snel in huis kunt halen door ze online te bestellen. Kijkt u maar eens op aqualight.nl.

Een waterkoeler op kantoor hebben brengt verkoeling

Niet alleen is het kantoor en de wachtruimte een goede plek voor een waterkoeler. Ook kunt u een waterkoeler in uw showroom zetten. Of op een jaarbeurs. Daar is het altijd zeer druk. Toeschouwers banen zich een weg door de drukte, door smalle gangetjes en vele tentjes terwijl verkopers ze van alles en nog wat willen aansmeren. Veel tijd om alles te bekijken en op te nemen is er niet. Als het een groot oppervlak heeft en drinkgelegenheden bevinden zich enkel aan de zijkanten of op andere verdiepingen, dan gaat het druk worden bij uw stand als u een waterkoeler hebt. Een waterkoeler staat dan in het middelpunt van de belangstelling. Zoals we al eerder zeiden hebben we diverse koelers. Ze werken eenvoudig op stroom en koelen het water meteen zodat u er vrijwel direct gebruik van kunt maken. De koelers die wij hebben zijn leverbaar in vier kleuren:

  • Grey
  • Silver
  • White
  • En Quartz

De laatste variant is wel wat duurder omdat het meer inhoud heeft. U kunt diverse contracten bij ons afsluiten. Zo is het mogelijk om de waterkoeler los te kopen. Die bestelt u vervolgens en dan hebt u van ons geen “last” meer. Dat betekent echter wel dat u zelf voor watertoevoer moet zorgen en dat kan op een kantoor nog behoorlijk lastig zijn. Waterleidingen moeten omgelegd worden en ga zo maar door. En dat terwijl u liever het bronwater drinkt dat wij aanleveren. Dat kunnen we ons in ieder geval goed voorstellen. Het is allemaal weer extra werk dus daarom stellen we voor dat u een contract afsluit van bepaalde of onbepaalde tijd. We komen dan regelmatig bij u langs om de waterkoeler te controleren, van water te voorzien en zo nodig te reinigen.

Vraagt u nu meteen een offerte aan

Een voordeel van dit contract is dat u maandelijks of jaarlijks, zo u wilt, betaalt. U hoeft de waterkoeler niet te kopen want de waterkoeler zit bij het huurbedrag inbegrepen. Hebt u hier wel oren naar? Of wilt u van merk wisselen? Om wat voor redenen u dan ook met ons in zee wilt gaan, vraagt u eerst even een offerte aan. Dat doet u door op de landingspagina het formulier in te vullen. U geeft daar uw adresgegevens en contactgegevens door en daarnaast kunt u aangeven hoeveel koelers u wilt hebben. Meer dan een koeler bestellen is namelijk zeker aan te raden als uw kantoor uit meerdere verdiepingen bestaat of als uw kantoor een groot oppervlak bestrijkt. Tevens kunt u prangende vragen invullen en aangeven welk type formulier het is. Zo kunt u met ditzelfde formulier informatie opvragen, een offerte aanvragen, een proefplaatsing aanvragen of aangeven dat u graag eens een afspraak met ons wilt maken. We kunnen bij u langskomen maar u bent ook zeker welkom bij ons op kantoor in Alkmaar. De koffie en thee staan voor u klaar en natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onze waterkoeler. Sterker nog, u vindt alle types uitgestald in onze showroom. Kies daar uw favoriete waterkoeler uit en koop hem meteen. We hebben de vier versies op dit moment zelfs in de aanbieding dus schroom niet langer maar maak snel uw bestelling. U ontvangt maar liefst 100 euro korting op onze waterkoelers!