Weet u hoe u een vast contract opstelt?

Wij hebben vijf jaar geleden een nieuw bedrijf begonnen en in het begin was het maar zeer de vraag of wij het hoofd boven water zouden kunnen houden. Het was namelijk zo dat wij niet zeker wisten of wij genoeg opdrachten binnen konden halen omdat wij ons op een geheel nieuw terrein begaven. Wij hebben daarom eerst voornamelijk met freelancers gewerkt en dit is heel goed gegaan. Wij hebben gemerkt dat de opdrachten al heel snel binnen kwamen stromen en dat betekende dat wij steeds meer mensen nodig hadden. Wij hebben daarom onlangs besloten dat wij graag met een vast contract willen gaan werken voor een aantal van onze mensen. Het is voor ons bedrijf namelijk belangrijk dat wij hen een vast contract kunnen aanbieden omdat wij dan zeker weten dat wij een beroep kunnen doen op deze mensen en deze mensen hebben meer zekerheid. Ik ben daarom gaan kijken hoe je een vast contract moet opstellen. Ik heb namelijk zelf nog nooit een vast contract opgesteld en ik was mij er zeer bewust van dat ik moest zorgen dat ik dit goed deed omdat je niet wilt dat er fouten in je vast contract sluipen. Ik ben daarom gaan kijken naar bedrijven bij ons in de buurt om te zien wat zij allemaal in een vast contract hadden opgenomen. Ik heb toen gezien dat wanneer je een goed vast contract wilt opstellen, je er zeker van moet zijn dat je een aantal dingen benoemd. ik zal u hier verder de details besparen, maar ik kan u zeggen dat het belangrijk is om voldoende informatie uit te zoeken over een vast contract. Wanneer u namelijk fouten in uw vast contract laat sluipen, is de kans groot dat u daar de zure vruchten van zult moeten plukken. Ik ben daarom gaan kijken waar ik een voorbeeld van een goed vast contract kon vinden en toen ik even ging googelen, heb ik heel veel interessante mogelijkheden gevonden. Ik ben blij dat ik dus even ben gaan googelen omdat ik op deze manier al heel snel de site van rocketlawyer.com heb gevonden. Deze site was heel interessant en ik kan u deze pagina daarom ook van harte aanraden. 

Op rocketlawyer.com vindt u een voorbeeld van een vast contract

Een vast contract opstellen is niet iets wat ik iedere dag doe en vandaar dat ik goed moest bekijken hoe ik dit het beste kon doen. Ik heb toen heel veel aan de site van rocketlawyer.com gehad en ik ben heel blij dat ik deze site gevonden heb. Mocht u ook advies zoeken over contracten en dergelijke, kijk dan een keer op deze site om te zien wat u hier allemaal kunt vinden. 

Deze site ga ik onthouden 

Ik heb inmiddels de papieren in orde gemaakt en ik ben blij dat dit zo soepel gegaan is. Ik kan daarom zeggen dat:

  • Ik heel veel aan rocketlawyer.com gehad heb
  • Ik nu een goed contract heb kunnen opstellen 
  • Ik deze site aan iedereen zou aanbevelen in eenzelfde situatie

Kijk vandaag nog even op de site om te zien wat u hier kunt vinden.