Wil jij beginnen met dampen? 

Dampen is het roken van een elektronische sigaret. Bij een elektronische sigaret komt er namelijk geen rook vrij, zoals bij een normale sigaret, maar damp omdat de vloeistof verdampt. Deze vloeistof kun je in verschillende smaken vinden. Zo heb je e-liquid in fruitsmaken, maar ook smaken als cola of gewoon tabaksmaak. Als je wilt beginnen met dampen, is het aan te raden om eens op 123dampen.nl te kijken voor meer informatie. 

Alles wat je nodig hebt om te beginnen met dampen op 123dampen.nl 

Iedereen kan beginnen met dampen. Het enige dat je nodig hebt is een elektronische sigaret en een e-liquid om erin te doen. Nu kun je dit in verschillende winkels en webwinkels kopen, maar als je begint met dampen is het natuurlijk wel goed om te weten waar je mee bezig bent. in dat geval is 123dampen.nl een uitstekend beginpunt. Zij hebben niet alleen een uitgebreid assortiment aan elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren, maar geven je ook praktische informatie voor als je net begint met dampen. Via https://www.123dampen.nl/blog/dampen.html kun je bijvoorbeeld lezen wat dampen precies inhoudt en hoe je dit moet doen. Zo kun je er bijvoorbeeld nalezen hoe de mouth to lung-methode werkt en wat het verschil is met de direct lung-methode. De meeste mensen die het gewend zijn om gewone sigaretten te roken, zijn het waarschijnlijk gewend om de mouth to lung-methode te gebruiken wanneer ze roken. Met deze methode houd je de rook eerst even in je mond, voordat je deze verder inhaleert. Wanneer je echter een elektronische sigaret gaat roken, krijg je een veel meer intense rookervaring wanneer je de direct lung-methode toepast. In dit geval houd je de damp dan niet eerst in je mond, maar inhaleer je de damp rechtstreeks naar je longen vanuit het mondstuk. Dat betekent echter niet dat je de damp vanuit je elektronische sigaret niet eerst in je mond kan houden zoals je gewend bent bij normale sigaretten. Het is meestal gewoon een kwestie van oefenen en met de tijd stap je vanzelf over op de andere methode. Wanneer je je hebt ingelezen over het dampen en de elektronische sigaret is het tijd om je eerste smoker aan te schaffen. Ook hiervoor kun je terecht bij 123dampen.nl. 123dampen.nl heeft namelijk een uitgebreide webwinkel waar je alles in huis kunt halen wat je nodig hebt om te beginnen met het roken van een elektronische sigaret: 

  • Startersetjes  
  • Verdampers 
  • Mod’s 
  • E-liquids 
  • Accessoires 

Zoals je kunt zien, kun je alles wat je nodig hebt dus vinden bij 123dampen.nl. Of je nu een beginner bent op het gebied van het roken van de elektronische sigaret, of al veel ervaring hebt, bij 123dampen.nl kun je altijd terecht. Zo kun je er bijvoorbeeld startersetjes aanschaffen waar alles in zit wat je nodig hebt als je wilt beginnen, maar ook doe-het-zelf-kitjes waarmee je je eigen persoonlijk elektronische sigaret kunt samenstellen. Ook voor je e-liquids kun je terecht bij 123dampen.nl. Je kunt er verschillende fruitsmaken en andere zoete smaakjes bestellen, maar ook e-liquids met nicotine of CBD erin. 

Bestel nu je elektronische sigaret 

Als jij nu ook wilt beginnen met dampen maar nog niet goed weet hoe, kijk dan eens op https://www.123dampen.nl/. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan alle wat je nodig hebt voor het samenstellen van je elektronische sigaret. Daarnaast vind je er ook informatie over de elektronische sigaret en hoe je deze het beste kunt gebruiken. Als beginnende damper kun je een starterskitje bestellen en gelijk al beginnen. Ben je daarentegen een ervaren damper, kun je er terecht voor nieuwe onderdelen en mod’s voor je elektronische sigaret. 

Lees meer…