Wilt u een cruise naar Spitsbergen maken?

Wij hebben al heel lang de wens gehad om een cruise naar Spitsbergen te maken. Wij wilden namelijk graag een keer op zo’n grote boot naar een ander land varen en dan het liefst naar een gebied waar wij echt nog ruige natuur zouden kunnen zien.  Wij hebben daarom gekeken of het met ons budget mogelijk was om een cruise naar Spitsbergen te maken. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een  keer uitgebreid op het internet konden gaan zoeken want wanneer je her en der wat rondvraagt in je omgeving, kom je niet echt heel veel verder. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een mooie aanbieding te vinden en ik kan u zeggen dat ik toen het een en ander voorbij heb zien komen waarmee ik een cruise naar Spitsbergen zou kunnen maken. Toen ik naar prijzen ging informeren van deze cruise naar Spitsbergen was ik er snel klaar mee want ik heb al heel snel gemerkt dat je voor een reguliere cruise naar Spitsbergen bij de meeste bedrijven heel erg veel moet betalen.  Daar was ik niet naar op zoek en daarom ben ik gaan kijken of het ook mogelijk was om voor een goede prijs een cruise naar Spitsbergen te maken. Dat bleek het geval te zijn. Ik heb namelijk de site van explore.be gevonden. Deze site vond ik meteen interessant want op deze pagina kun je voor een heel goede prijs een cruise naar Spitsbergen boeken. Daar wilde ik graag meer van weten en ik ben daarom de informatie over deze cruise naar Spitsbergen gaan bekijken. Ik heb toen gemerkt dat deze cruise naar Spitsbergen eigenlijk alles was waar ik naar op zoek was en ik heb toen gekeken wat ik hier allemaal kon vinden aan mogelijkheden. Ik heb gezien dat er al heel snel weer een cruise naar Spitsbergen op het programma stond en ik zag dat deze dagen precies in onze vakantie vielen, dus heb ik geen seconde meer geaarzeld. Ik wilde het liefst zo snel mogelijk onze cruise naar Spitsbergen boeken. Ik heb toen meteen de knoop doorgehakt en ik kreeg te horen dat er nog ruimte was op de boot en dat wij van harte welkom waren. 

Deze cruise naar Spitsbergen was fantastisch

Wij hebben uiteindelijk de cruise naar Spitsbergen gemaakt en wij hebben met volle teugen genoten van alles wat wij gezien hebben. Wij hebben gemerkt dat je onderweg heel veel moois ziet en wij zijn daarom heel blij dat wij gekozen hebben voor deze cruise naar Spitsbergen. Wij hebben heel mooie natuur gezien en wij hebben dan ook de reis van ons leven kunnen maken. 

Wilt u ook op reis?

Mocht u ook graag op reis willen, dan kan ik u aanraden om:

  • Even naar de site van Xplore.be te gaan 
  • Te bekijken wanneer de volgende cruise naar Spitsbergen is
  • U vandaag nog in te schrijven voor een van de beschikbare reizen 

Ik ben blij dat wij deze reis hebben kunnen maken en ik hoop dat wij nog een keer kunnen gaan.