Wilt u leren snellezen?

Voor mijn werk moet ik altijd heel veel documenten lezen. Dat kost mij ongelooflijk veel tijd en dat is in principe niet erg, ware het niet dat ik ieder jaar meer documenten moet lezen. Ik heb gemerkt dat mijn leessnelheid wel verhoogd is in de loop der jaren, maar echt snellezen kon ik nog niet. Vandaar dat ik een keer ben gaan kijken hoe ik kon leren snellezen omdat ik het idee had dat ik daar heel veel aan zou kunnen hebben. Ik ben dus gaan kijken wat ik allemaal over het snellezen kon vinden. Ik had namelijk het idee dat wanneer ik zou kunnen snellezen, dat voor mij heel handig zou zijn. Ik wist echter niet helemaal hoe je kunt leren snellezen en daarom ben ik gaan kijken naar mogelijkheden om meer informatie over dit onderwerp te vinden. Ik heb toen gewoon maar even op het internet gekeken naar mogelijkheden en ik heb toen gezien dat je op het internet allerlei artikelen over snellezen kunt vinden. Het viel mij op dat daar ook een hoop kolder tussen zit. Ik ben daarom gaan kijken waar ik betrouwbare informatie over het snellezen kon vinden. Ik snapte namelijk ook wel dat het niet mogelijk zou zijn om in een uur een heel dik boek van kaft tot kaft te lezen en dan ook nog alles heel goed begrepen te hebben. Ik ben daarom gaan kijken waar ik meer over het snellezen kon vinden en toen heb ik de site van snellezen.com gevonden. Deze site vond ik heel interessant omdat je hier heel veel interessante informatie kunt vinden over het snellezen. Wat ik heel fijn vond aan deze site, is dat men heel realistisch is gaan schrijven. Het is namelijk zo dat er wel degelijk grenzen zitten aan je vermogen om snel te lezen. Dat zette het snellezen voor mij in een heel realistisch daglicht en dat was fijn omdat ik hierdoor ook meer vertrouwen kreeg in het snellezen. Ik ben daarna gaan kijken hoe ik kon leren snellezen want ik had ineens door dat dit voor mij heel erg handig en ondertussen ook haalbaar zou kunnen zijn. 

Ik kan nu ook snellezen 

Ik heb gemerkt dat je jezelf kunt trainen in het snellezen en ik ben daarom veel oefeningen gaan doen. Dat is mij goed bevallen want ik kan nu veel Wilt u leren snellezen?sneller teksten lezen. Ik bespaar zo’n twintig procent van mijn tijd en dat is op vele uren lezen per dag een heel goede score. Mocht u daarom ook willen leren snellezen, surf dan een keer naar snellezen.com. Hier kunt u meer informatie vinden over deze tak van sport. U zult merken dat ook u deze vaardigheid onder de knie kunt krijgen. 

Wilt u ook tijd besparen? 

Mocht u ook meer teksten in minder tijd willen kunnen lezen, dan raad ik u aan om:

  • Even naar snellezen.com te surfen 
  • Te bekijken welke mogelijkheden u hier allemaal kunt vinden 
  • Oefeningen te gaan doen om uw leessnelheid ook te verhogen 

Ik kan u zeggen dat ik blij ben dat ik deze vaardigheid inmiddels onder de knie heb.