Wilt u stoppen met roken?

Smokefree - Stoppen met roken Veel mensen proberen het meerdere malen per jaar maar komen er maar niet vanaf. Stoppen met roken is dan ook zeer lastig voor velen. Dit komt natuurlijk door de diverse verslavende stoffen die in sigaretten zitten. Nicotine blijkt vaak lastiger om los te laten voor veel mensen dan ze misschien in het begin dachten. Wilt u wel effectief en snel stoppen met roken omdat u er nu echt genoeg van heeft? Dan is het zeker aan te raden om eens te kijken wat wij van SmokeFree.nl u kunnen bieden. Wij hebben diverse methoden ontwikkeld om mensen te helpen bij het stoppen met roken. Deze methoden hebben veelvuldig bewezen effectief te zijn en daarom is het voor een ieder die wil stoppen zeker aan te raden om eens te kijken wat wij kunnen bieden. Wij hebben zowel coaching programma’s als lasertherapie voor u beschikbaar. Het is natuurlijk ook mogelijk om voor een combinatie van die twee te kiezen indien u er echt vol voor wilt gaan. Op het gebied van coaching kunnen wij u onder andere de volgende dingen beloven. Wij zorgen er voor dat u de begeleiding krijgt die u nodig heeft. Dit kan onder andere groep coaching zijn als u hier gevoelig voor bent, maar ook individuele training is mogelijk. Stoppen met roken is voor iedereen weer een andere ervaring met andere uitdagingen dus wij zorgen er graag voor dat u zich prettig voelt bij de vorm van coaching. Onze coaches zorgen voor inzicht in uw motivatie om te stoppen en in uw rookgedrag waardoor het voor veel mensen al een stuk gemakkelijker is om de cirkel van het continu roken te doorbreken. Stoppen met roken met behulp van een coach is bewezen effectief. Wij merken het zelf ook dat mensen die onze coaches inschakelen vaak sneller stoppen, maar daarnaast ook langer gestopt blijven. Het is dus niet alleen een tijdelijk effect maar vaak ook op de lange termijn zeer effectief. Wilt u ook de hulp van een coach inschakelen om te stoppen met roken? Kijk dan vooral eens op deze sectie van onze site als u hier meer over wilt weten. Als u denkt dat dit u veel te veel geld kost dan heeft u het mis. Wij hebben contacten en contracten met de zorgverzekeraars en vaak is het voor u dus gratis om onze hulp in te schakelen bij het stoppen met roken

Voordelig en effectief stoppen met roken

Naast onze uitstekend gekwalificeerde coaches die al vele mensen hebben kunnen helpen bij het stoppen met roken in de afgelopen jaren, bieden wij ook lasertherapie aan. U kunt zich hier misschien niet zo veel bij voor stellen, dus daarom volgt hieronder een korte uitleg van deze behandeling. Hoewel het misschien wat eng klinkt, is het ondergaan van lasertherapie om u te helpen om te stoppen met roken geheel pijnloos. Het is het beste te vergelijken met acupunctuur, hoewel bij lasertherapie in plaats van naaldjes lasers bepaalde energiepunten stimuleren. Dit heeft al zeer veel mensen geholpen bij het stoppen met roken omdat het diverse punten raakt die worden verwarmd of gekalmeerd. Hierdoor is het voor veel mensen veel gemakkelijker om de omschakeling te maken van een leven met sigaretten naar eentje zonder. Stoppen met roken is op deze manier voor veel mensen een stuk gemakkelijker, dus probeer het vooral ook eens als u klaar bent met het dagelijks opsteken van vele sigaretten. Het blijkt dat ongeveer 52% een jaar na de laserbehandeling nog steeds van de tabak af is. Zeer handig is dat ook voor deze behandeling opgaat dat veel verschillende zorgverzekeraars het gedeeltelijk of helemaal vergoeden. Hierdoor hoeft stoppen met roken u dus niet zeer veel geld te kosten, maar is het alleen maar kosten besparend. Dit omdat u niet meer elke dag sigaretten hoeft te gaan halen. Zoals u vast wel weet zijn deze prijzen steeds hoger geworden de afgelopen jaren dus het zal een flinke lastenverlichting zijn als u dit niet meer hoeft te kopen. Wij kunnen u ook helpen door diverse nicotinevervangers aan te raden. Hierdoor kunt u geleidelijk afbouwen en zult u veel minder zin hebben in een sigaret. Om nog even op een rijtje te zetten wat wij voor methoden toepassen, volgt hier een overzicht:

  • Telefonische coaching
  • Hulpmiddelen
  • Lasertherapie

Zoals u kunt lezen bieden wij verschillende methoden aan omdat niet alles bij iedereen werkt. Uiteraard kunt u deze diverse benaderingen combineren als dit voor u het beste resultaat geeft. Neem vooral eens contact met ons op als u op zoek bent naar een goede manier om te stoppen met roken en wij weten zeker dat wij u kunnen helpen.

De specialist op dit gebied

Hoewel veel bedrijven u misschien op andere gedachten willen brengen zijn de door ons toegepaste methoden bewezen effectief. Veel andere aanbieders komen met lariekoek aanzetten en zijn dus niet betrouwbaar als u echt wilt stoppen met roken. Wij zorgen er voor dat mensen die bij ons komen echt goed geholpen worden en de steun krijgen die ze nodig hebben om daadwerkelijk naar een leven zonder sigaretten toe te werken. Doordat de zorgverzekeraars onderkennen dat het beter voor iedereen is als mensen stoppen met roken vergoeden ze veel van onze behandelingen. Hierdoor kost het u vaak helemaal niks, maar is het financieel alleen maar gunstig. Kijk dus vandaag nog eens rond op onze site wat ons professionele personeel u kan bieden of neem direct contact met ons op.