Zet je bedrijf in de subtiele schijnwerpers met reclame pennen

pennenshopxl - Reclame pennenHet maken van reclame is een delicate aangelegenheid. Aan de ene kant wil je in principe zoveel mogelijk reclame maken, zodat heel Nederland en misschien zelfs wel de hele wereld kennis heeft van jouw en je bedrijf. Aan de andere kant wil je ook niet dat de mensen te snel verzadigd raken door een overschot aan reclame. Je zult dus een soort balans moeten vinden tussen te weinig en teveel reclame. Je moet met andere woorden de zogenaamde reclame ‘sweet spot’ weten te vinden waarin je precies genoeg reclame maakt voor optimaal effect. Dit kun je bereiken door niet zozeer de kwantiteit van de reclame aan te passen, maar de methode van reclame maken. Als je overal op tv te zien bent, dan zullen veel mensen in aanraking komen met jou en je bedrijf. Tegelijkertijd zal je merken dat mensen door deze overdadige wijze van reclame maken eerder een afkeer ontwikkelen dan een positief gevoel. Dat kan positief zijn als je gewoon spullen wilt verkopen. Want in dat geval zullen mensen de naam van je bedrijf herinneren. Maar als je naamsbekendheid wil en er voor wilt zorgen dat mensen jouw naam of de naam van je bedrijf associëren met een positief gevoel, dan is dit niet de beste methode. Een positief gevoel ontstaat wanneer mensen iets krijgen, een presentje in de vorm van bijvoorbeeld een relatiegeschenk. Als je je naam op dat relatiegeschenk laat drukken, dan zullen ze dat positieve gevoel associëren met jou en je bedrijf. De wijze van reclame maken is dus subtieler en je kunt zoveel reclame pennen de wereld insturen als je maar wilt. De kwantiteit zal het positieve gevoel immers niet beïnvloeden. Het probleem met reclame op tv is ook dat er vaak één reclame is die oneindig veel keren wordt herhaald. Dit zorgt voor weg-zap gedrag. Dit weg zappen is karakteristiek voor de houding die mensen dan hebben ten opzichte van je bedrijf. Mensen verwijderen zich van jou en je bedrijf in plaats van dat ze er naar toe gaan. Met reclame pennen heb je dit probleem niet. Elke pen is er maar één keer. Hoewel je veel verschillende pennen kunt distribueren onder de mensen heeft iedereen maar één pen. Tenzij ze er meerdere hebben, maar dan nog is het geen kwestie van herhaling, want ze kunnen al die reclame pennen prima gebruiken. Het is altijd handig om een pen bij de hand te hebben en of je nu een blanco bic pen gebruikt of een bedrukte bic pen, dat is irrelevant. Het enige verschil is dat mensen met een bedrukte bic pen subtiel worden herinnerd aan jou en je bedrijf. Op het moment dat ze jouw producten of diensten nodig hebben zullen ze zich jouw bedrijf herinneren. Dat is de kracht van reclame pennen.

Waar vind ik goede reclame pennen?

Als je op zoek bent naar reclame pennen voor een goede prijs dan ben je bij penneshopxl.nl aan het juiste adres. Dit is een website waar je reclame pennen kunt kopen tegen een vaste lage prijs. Deze webwinkel biedt de reclame pennen aan tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding en biedt altijd de laagste prijs garantie. Tevens heb je de keuze uit verschillende soorten reclame pennen. Wil je gewoon zoveel mogelijk reclame pennen verspreiden, dan kun je kiezen voor de goedkoopste pennen. Deze kun je dan laten bedrukken met je naam of de naam van je bedrijf. Als je reclame pennen als relatiegeschenken wil weggeven aan een select gezelschap, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een wat duurdere exclusieve pen zoals een Parker pen. Hiermee maak je een indruk en je maakt direct reclame. Het voordeel van een dergelijke exclusieve pen is dat mensen zuinig zijn op de pen en deze vaak gebruiken. Een goedkope pen is inwisselbaar voor elke andere pen. Het voordeel daarvan is wel weer dat de goedkopere reclame pennen vaak van hand wisselen, zodat de reclame door veel verschillende mensen wordt gezien. Denk dus goed na waarvoor je reclame pennen wil gebruiken en wie de doelgroep is. Op basis van deze informatie kun je dan kiezen voor verschillende soorten reclame pennen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de bovengenoemde Parker pen, maar je kunt bij pennenschopxl.nl ook terecht voor pennen van:

  • Elky
  • Snow Leopard
  • Finball
  • Perth
  • Hall mini
  • Sidney
  • Melbourne

Bovenstaande pennen zijn allemaal balpennen. Je kunt uiteraard ook kiezen voor metalen pennen of luxe pennen. Binnen deze verschillende categorieën heb je dan weer een keuze uit een uitgebreid assortiment aan verschillende reclame pennen.

De voordelen van pennenshopxl.nl

Als je reclame pennen bestelt via pennenshopxl.nl, dan zitten daar natuurlijk enkel voordelen aan vast. Dat is mooi, want daardoor heb je nog meer redenen om de pennen via deze website te bestellen. Allereerst is de website erg snel. Dat wil zeggen dat de medewerkers snel zijn. Als je bijvoorbeeld interesse hebt in de pennen van pennenshopxl.nl, dan kun je direct op dezelfde dag al een offerte verwachten. Je kunt dus snel te weten komen of de site iets voor jouw is. Deze snelheid zie je vervolgens ook terug in de korte levertijden. Je hebt de pennen binnen een mum van tijd op de locatie van je keuze geleverd. Mocht je nog twijfelen en ben je nieuwsgierig naar hoe een pen eruitziet nadat de pen is bedrukt, dan kun je gebruik maken van een gratis proefdruk. Op deze manier kom je niet voor verassingen te staan.