Zet jezelf op de kaart met een Cambridge Engels certificaat

Als je een aardig mondje Engels kunt spreken, dan kun je niet zonder meer bij een internationaal bedrijf aan de slag. Je moet immers kunnen aantonen dat je de Engelse taal beheerst op een niveau dat toereikend is. Ook voor het volgen van een Engelstalige opleiding moet je kunnen aantonen dat je Engelse vaardigheden aan de eisen voldoen. Om alle twijfel in dit soort van situaties bij voorbaat dus weg te nemen, is het handig om een Cambridge Engels certificaat op zak te hebben, Er zijn verschillende diploma’s en certificaten die je kunt behalen om aan te tonen dat je de Engelse taal voldoende beheerst. Maar een Cambridge Engels certificaat neemt alle twijfels weg. Niet alleen is dit een internationaal erkend certificaat, maar er hangt ook nog eens een zekere prestige aan vast. Je behoort met een Cambridge Engels certificaat eigenlijk tot de elite en dus hoef je je wat de taal betreft geen zorgen te maken voor wat betreft het toegelaten worden tot een opleiding of het bemachtigen van een positie bij een bedrijf. De taal is echter niet het enige, dus de rest moet je dan nog wel even verzorgen. Op dit moment hebt je het Cambridge Engels certificaat waarschijnlijk nog niet in je bezit. Dat betekent dat je nog examen moet doen en daar moet je je op voorbereiden. Dat is waar Masterclass English je bij kan helpen. Hier kun je namelijk examentraining volgen zodat je je zo goed mogelijk voorbereid op het Cambridge Engels Examen. Ook al spreek je nog zo goed Engels, het is handig om van te voren een idee te hebben van wat je kunt verwachten. Daarmee heb je meteen een streepje voor. Net zoals je jezelf kunt trainen in bijvoorbeeld het maken van IQ tests. In dat geval heb je dus niet per se een hoog IQ, want je bent gewoon getraind in het maken van die tests. Het maakt nogal een verschil als je de vragen voor het eerst onder ogen krijgt en je hersenen alles dus nog moet verwerken, of dat je het voor de tweede keer ziet, herkent en meteen de juiste hersengebieden activeert. Zo is het met een Cambridge Engels examen natuurlijk ook. Geen examen is hetzelfde, maar de structuur en de opzet is uiteraard wel gelijk. Zodra je dat in de smiezen hebt, kun je je goed voorbereiden en weet je wat je moet leren en waar je op moet letten tijdens de voorbereiding. Dat alles kun je dus optimaal doen via Masterclass English.

De verschillende examens voor Cambridge Engels

Er is niet 1 soort examen en 1 soort niveau op het gebied van Cambridge Engels. Zo kun je kiezen voor examens in:

  • Cambridge First
  • Cambridge Advanced
  • Cambridge Proficiency

Verder heb je ook nog twee niveaus die zich specifiek richten op de zakelijke kant van het Engels. Uiteraard dien je het juiste niveau in huis te hebben voor ieder examen. Ook dat kun je ontdekken bij Masterclass English

Kijk op de site voor verdere informatie

Wil je meer weten over de cursussen of de examens en de data waarop je deze examens kunt afleggen, dan kun je altijd terecht op de site van masterclassenglish.com.