Zoek je hulp bij je persoonlijke ontwikkeling?

Iedereen loopt wel eens vast in het leven, en dat kan behoorlijk lastig zijn als je je er geen raad mee weet. Jouw persoonlijke ontwikkeling mag heus voorop staan, maar hoe pak je het aan als je zelf even de weg kwijt bent? Christine van Cosmic Life kan je hierbij helpen. Zij heeft jarenlang een spiritueel pad gevolgd tot ze uiteindelijk een staat van zijn vond die ze iedereen gunt. Een staat van zijn waarbij je aandacht volledig in het hier en nu gevestigd is, en waarbij je mentaal gezien veel meer aankunt dan je voorheen kon. Ze heeft door de jaren heen hel veel inzichten opgedaan die ook jou kunnen helpen bij je persoonlijke ontwikkeling, en ze wil ze dan ook graag met je delen. Dit doet ze aan de hand van cursussen en workshops, maar ook met meditaties die je kunt aanschaffen. Op haar website vind je alle informatie en de opties voor hulp bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Hoe ze zelf zo ver is gekomen? Jaren geleden zat ze nogal in de put. Ze wist niet wat ze wilde, was extreem onzeker en begon op een gegeven moment zelfs allerlei fysieke kwaaltjes te ontwikkelen. Ze verloor bijvoorbeeld ineens best veel haar, kreeg allergie├źn, huidproblemen, etc. Ze besloot dat het tijd was voor verandering, en begon zich te ori├źnteren op mindfulness en leven in her hier en nu.Hoe helpt mindfulness bij je persoonlijke ontwikkeling?

Misschien had je al eens van de term gehoord, misschien ook niet, maar mindfulness is overal. Het slaat op het met je aandacht volledig in het huidige moment zijn, oftewel bij wat je op dit moment ziet of aan het doen bent. Het huidige moment is namelijk altijd verrassend onbelast, wat er ook gebeurt. Als je daar veel mee oefent zul je merken dat je steeds flexibeler wordt, en dat je veel meer aankunt. Het helpt ook heel erg om te beseffen dat dit leven niet eindig is, en dat je veel meer bent dan enkel je lichaam. Je hebt een ziel, en die is vele malen ouder dan het lichaam dat je nu bewoont. Deze ziel is hier met een doel, en dus doen de negatieve dingen die dagelijks kunnen gebeuren er ineens niet meer zo toe. Je groeit in je persoonlijke ontwikkeling als je door krijgt dat er meer is dan wat je waarneemt, en dat je ook nog eens meer invloed hebt op hoe je leven loopt dan je zou denken.

Zoek je hulp bij je persoonlijke ontwikkeling?

Hoe start je met persoonlijke ontwikkeling?

Als je het Christine vraagt zijn er een aantal dingen die je kunt doen om dichter bij jezelf te komen, en jezelf als persoon te ontwikkelen, namelijk:

  • Beginnen met mediteren
  • Gezonde en vooral pure voeding tot je nemen
  • Je focus leggen op positieve dingen
  • Je frequentie verhogen

Deze laatste klinkt nogal abstract, maar is wel heel belangrijk. OP haar website legt Christine al een beetje uit hoe je dat doet, en hoe je contact kunt krijgen met je hogere zelf. Haar site is echt een schat aan informatie over persoonlijke ontwikkeling, dus als je zoekende bent op dit gebied is deze zeker aan te raden.