2 kolom hefbrug

Bij de aanschaf van een 2 kolom hefbrug moet u veel details in overweging nemen. Bij Handelsonderneming Buijs worden veel hefbruggen aangeboden die beschikken over twee kolommen, maar hebben allemaal weer andere eigenschappen. Het is aan u om te bepalen welke u gaat aanschaffen voor uw garage. Met name voor kleine garages is een 2 kolom hefbrug het meest geschikt. Het is erg praktisch om neer te zetten en daarnaast blijft er zowel om als onder de hefbrug ruimte over die u alsnog kunt gebruiken. Doordat bij deze uitvoering geen brede rijplaten geplaatst zijn, blijft er meer ruimte over aan de onderkant, waardoor u ook beter onder de auto kan. Op de website handelsondernemingbuijs.nl staan meerdere uitvoeringen gepresenteerd met daarbij de eigenschappen per type beschreven. Mocht u er niet uit komen of twijfelen bij het type die u het beste kunt aanschaffen, dan kunnen wij u bijstaan in de aanschaf van dit zware materiaal. Samen met u nemen we de mogelijkheden en uw wensen door, en zoeken een geschikte 2 kolom hefbrug uit.

Een 2 kolom hefbrug, de varianten

Handelsonderneming Buijs biedt goederen aan die geschikt zijn voor onder meer autogarages. Producten van gereedschappen tot aan goederen en autoliften worden aangeboden op de website, waaronder de hefbruggen. Deze worden in de volgende variaties verkrijgbaar gesteld:

  • Hefbrug met 2 kolommen
  • Hefbrug met 4 kolommen
  • Goederenliften
  • Parkeerhefbruggen
  • Schaar- en poetsbruggen
  • Verdiepingsliften

De 2 kolom hefbrug wordt ook in verschillende uitvoeringen aangeboden als de Amgo 240 en de Amgo 245 of de Peak 209X en de Peak 210C vloervrij. Bij ieder type staan onder meer de volgende eigenschappen beschreven en toegelicht:

  • Bediening: bijvoorbeeld electro mechanisch of dubbel hydraulisch.
  • Heftijd: wordt aangegeven in seconden.
  • Hefcapaciteit: aangegeven in kilogram.
  • Uitvoering: grondplaat met rechtstreekse hydraulische aandrijving of met ketting en aangedreven.

Andere eigenschappen die worden beschreven of toegelicht is het beveiligingsmechanisme, het onderhoud, de aanwezigheid van een ketting voor zwaar gebruik en een verstelbare arm. Wanneer u een 2 kolom hefbrug moet aanschaffen, dan is het belangrijk de eisen hiervoor goed op een rij te hebben. Bedenk goed voor welk type auto de brug bestemd is en hoeveel ruimte deze in beslag mag nemen in uw garage. Daarnaast speelt natuurlijk ook een rol wat voor werkzaamheden u zult uitvoeren. Er zijn veel details waar u mee rekening moet houden bij de aankoop van een 2 kolom hefbrug. Daarom staat het personeel van Handelsonderneming Buijs altijd voor u klaar om hun expertise te delen en daarmee u kunt helpen met deze aankoop. Het is alleen aan u om te bedenken waarvoor u de hefbrug nodig heeft, zodat aan de hand van uw eisen de beste uitgekozen kan worden.

Eerlijke expertise

Neem gerust eerst een kijkje op de website van Handelsonderneming Buijs voor uw 2 kolom hefbrug. Voor u hebben zij alle producten overzichtelijk gemaakt en op een rij gezet. Bij Handelsonderneming Buijs kunt u voor een eerlijke prijs de goederen aanschaffen die u nodig heeft voor de inrichting van uw garage. Het hele totaalpakket kunt u hier kopen en indien nodig kunnen zij u van informatie voorzien. Alle producten zijn voorzien van een CE goedkeuring en gecertificeerd, wat staat voor de veiligheid en de betrouwbaarheid van de artikelen. Voor meer informatie over de artikelen kunt u contact opnemen met een van de experts. Zij voorzien u van onafhankelijk advies aansluitend bij uw wensen en de mogelijkheden van uw garage. Voor een 2 kolom hefbrug bent u hier zeker bij het goede adres. Dankzij het professionele advies, kunt u straks met de auto’s aan de slag met behulp van een stevige 2 kolom hefbrug via Handelsonderneming Buijs.