Actieve vakanties

Actieve vakanties - Roy

Wat voor soort vakantietype ben jij? Houd jij van actieve vakanties of lig je juist liever de hele vakantieperiode aan het strand? Er zijn veel verschillende opties en niet iedereen komt op dezelfde manier tot rust. Waar het voor sommigen belangrijk is om echt eens even helemaal niets te doen, gewoon te liggen en wat te lezen, willen anderen juist lekker bezig zijn en zich helemaal uitleven. Het ligt maar net aan je persoonlijke voorkeuren. Gaat jouw voorkeur uit naar actieve vakanties, dan valt er ook nog genoeg te kiezen, er zijn immers heel veel verschillende soorten activiteiten mogelijk. Je kunt dan denken aan fietsvakanties, maar ook aan bijvoorbeeld wandelvakanties of wintersportvakanties. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Voordat je een vakantie gaat boeken, is het dus verstandig om voor jezelf eens na te gaan waar jij nu eigenlijk behoefte aan hebt. Heb jij echt even zin in zon, strand en zee? Wil je een stedentrip doen? Of wil je juist lekker sportief bezig zijn? Is dat laatste het geval, dan zijn actieve vakanties de juiste optie voor jou.

Verschillende mogelijkheden actieve vakanties

Wil je een reis boeken, dan heb je dus al diverse mogelijkheden. Maar dan hebben we nog niet eens stilgestaan bij de verschillende bestemmingen en soorten reizen die je kunt kiezen voor actieve vakanties. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen op reis te gaan, maar ook kun je voor een groepsreis kiezen. Er zijn maar weinigen die de voorkeur geven aan volkomen alleen reizen, de meeste mensen vinden het toch erg prettig om de zaken die zij onderweg meemaken met een ander te kunnen delen. Helemaal met actieve vakanties kan een groepsreis prettig zijn, omdat je elkaar dan kunt ondersteunen in de activiteit die jullie doen. Je kunt elkaar er doorheen slepen, elkaar aanmoedigen en elkaar helpen op de lastige plekken. Zo kan een groep dus zeker van grote waarde zijn en je reis nog een stuk mooier maken. Daarnaast is het ook zo dat je kunt kiezen uit veel verschillende bestemmingen. In ieder land kun je immers wel op de een of andere manier actief zijn en ook zijn veel verschillende jaargetijden geschikt voor het reizen. Of je nu in de lente of zomer gaat wandelen in de bergen, of in de winter kiest voor een sneeuwschoenwandeltocht, er zijn altijd wel mogelijkheden voor leuke actieve vakanties.

Reizen met Roy

Houd jij van actieve vakanties en reis jij graag met meerdere mensen? Dan zijn de reizen van Roy zeker een aanrader voor jou! Dit kleine reisbureau is opgericht door Roy van Langen, die zelf erg houdt van in de buitenlucht actief bezig zijn. Fit blijven, reizen en contact leggen met nieuwe mensen zijn allemaal zaken waar hij van houdt en die hij in dit reisbureau heeft kunnen combineren. Hij biedt verschillende mogelijkheden tot reizen, zo kun je bij hem kiezen voor:

  • sneeuwschoenwandelen in Vorarlberg, Oostenrijk
  • wandelen in Rätikon, Oostenrijk
  • wandelen in Valpelline, Italië

Het fijne van de actieve vakanties van deze organisaties, is dat er altijd gewerkt wordt in kleine groepen. Zo kan er rekening gehouden worden met de individuele wensen en kwaliteiten van de deelnemers en is er tegelijkertijd genoeg mogelijkheid tot contact en elkaar ondersteunen. Ook is het zo dat je bij Roy altijd reizen kunt vinden die passen bij jouw niveau, zodat de vakantiereis voor jou niet te zwaar of juist veel te eenvoudig is. Houd jij van actieve vakanties en wil je graag in een kleine groep reizen? Dan is het dus zeker de moeite waard om te kijken naar de mogelijkheden die Roy jou kan bieden. Lees meer..