Adverteren via Google doe je via de Adwords specialist

AdWords specialist (SEA) nodig? Meer marketing resultaat met AdOrbit

Als je een webwinkel begint, dan moet je in eerste instantie aandacht besteden aan de website. Deze moet er goed uitzien en vooral heel gebruikersvriendelijk zijn. Als je een slechte website online zet, dan zullen mensen de website al snel weg klikken. Zoeken via internet gaat namelijk via de oppervlakkige weg. Dit betekent dat internet gebruikers in eerste instantie heel oppervlakkig informatie scannen. Je kunt het vergelijken met koppensnellen. Mensen kijken dus eerst naar de vorm en daarna pas naar de inhoud. Als de vorm niet in het oog springt, dan maakt het niet uit of de inhoud heel goed is. Want mensen hebben de website immers al weg geklikt. Hier moet je dus rekening mee houden als je een website bouwt. Het beste is dan ook om het bouwen van een website over te laten aan de specialist. Nadat je website online staat, dan moet je je best doen om klanten te werven. Hiervoor is het belangrijk dat je positief wordt gewaardeerd door Google. Google is namelijk de nummer 1 zoekmachine in Nederland. Ongeveer 98% van alle internet gebruikers maakt gebruik van Google. Dat betekent dat je alleen gevonden zult worden door internet gebruikers op het moment dat je hoog in de zoekresultaten van Google terecht komt. Stel dat je schoenen verkoopt, dan kun je er vanuit gaan dat potentiele klanten via Google zoeken met het keyword ‘schoenen’. Vervolgens krijgen de internet gebruikers een overzicht met zoekresultaten van allerlei winkels die schoenen verkopen. Het is belangrijk dat jouw webwinkel hier tussen staat. Je kunt daarvoor gebruik maken van linkbuilding, maar je kunt ook gebruik maken van de diensten van een Adwords specialist. Adwords zijn advertenties op Google. Vaak zie je namelijk verschillende advertenties van webwinkels op de pagina met zoekresultaten. Hier wil jij natuurlijk ook tussen staan. Daarvoor heb je uiteraard een Adwords specialist nodig. Mocht je op een effectieve manier gebruik willen maken van Adwords, kies dan voor de beste Adwords specialist. Deze vind je op adorbit.nl. Voor meer informatie over deze Adwords specialist kun je hieronder verder lezen.

Laat het proces aan de Adwords specialist over

Op het moment dat je een webwinkel hebt, dan wil je natuurlijk niet al te veel tijd verliezen aan het beheren van je website. Je hebt uiteraard genoeg andere zaken aan je hoofd. Daarnaast is internet marketing een technisch proces. Het is niet gewoon een kwestie van reclame maken. Je moet immers relevant worden voor Google. Als je een lager dan een 7 scoort wat betreft relevantie, dan word je door Google niet als relevant gezien en zal je dus ook niet hoog in de zoekmachine resultaten terecht komen. Het is daarom belangrijk dat je een 7 of hoger scoort. Daar heb je dus zeker een Adwords specialist voor nodig. Als je gebruik maakt van de diensten van adorbit.nl, dan kun je in ieder geval rekenen op het volgende:

  • Geen vast contract: Je zit nergens aan vast
  • Conversie-optimalisatie standaard inbegrepen
  • Ruim 8 jaar ervaring
  • Proactief en resultaat gedreven
  • Persoonlijk contact
  • Beheerd door echte Adwords specialisten
  • Proactieve hulp en advies
  • Geschikt voor grote en kleine budgetten

Meer weten? Neem dan contact op met een Adwords specialist

Bij een complex of technisch onderwerp zoals dit is het uiteraard logisch dat je vragen hebt. Deze kun je altijd stellen aan een Adwords specialist van adorbit.nl. Via de site kun je in ieder geval klikken op de knop ‘informatie aanvragen’. Je krijgt dan de relevante informatie toegestuurd. Je kunt natuurlijk ook gewoon contact opnemen. Je vindt het telefoonnummer daarvoor op de website.