Alles over de ziekte van Lyme

Bent u de afgelopen tijd aldoor heel erg moe geweest en heeft u toen een dokter opgezocht om te kijken wat er aan de hand was? Is bij u nu de diagnose gesteld dat u de ziekte van Lyme hebt? Dan kan dit behoorlijk vervelend voor u zijn. Sommige patiënten hebben alleen last van vermoeidheid, terwijl anderen ook last hebben van andere symptomen, zoals kramp en spierpijn. De ziekte van Lyme kan zich dus op verschillende manieren uiten. Als u deze diagnose eenmaal hebt, dan is dat eerst een opluchting. U hebt eindelijk duidelijkheid over uw klachten en u wordt begrepen door de artsen en door uw omgeving. Daarna begint het besef naar alle waarschijnlijkheid door te dringen dat u wel een flinke tijd uit de roulatie zal zijn. En dat is niet zo gemakkelijk te verteren. U wilt vast en zeker veel liever weer alles kunnen doen waar u maar zin in heeft. Maar met de ziekte van Lyme gaat dit meestal niet en dat is erg zuur. Juist voor die mensen die hier last van hebben is het platform ziekte-van-lyme.nl opgericht. Hier kunt u meer lezen over wat de ziekte van Lyme inhoudt en hoe u met de symptomen om kunt gaan. Ook vindt u hier ervaringen van andere patiënten. Dankzij de website Ziekte Van Lyme hebt u de mogelijkheid om u breed te oriënteren op de mogelijkheden op dit vlak. En dat is natuurlijk altijd goed om te weten. Uw dokter is ook niet alwetend en daarom is het wel zo prettig om meer informatie in te winnen over dit belangrijke onderwerp. Dus hebt u de ziekte van Lyme en zou u graag meer willen weten? Wilt u ervaringen uitwisselen met anderen? Of bent u nieuwsgierig naar alternatieve mogelijkheden om hiervan te genezen? Twijfel dan niet langer en hak vandaag nog de knoop door om lid te worden van onze site. U bent in ieder geval van harte welkom bij ons! Wij hopen u dan ook spoedig te mogen begroeten op ziekte-van-lyme.nl.

Alternatieve geneeswijzen voor de ziekte van Lyme

Het zou zomaar eens zo kunnen zijn dat u van uw arts te horen hebt gekregen dat er niks aan de ziekte van Lyme te doen is. Dit is natuurlijk flink balen. Als er nou eens een pilletje zou zijn… maar zo werkt het niet. Toch is het ook niet geheel onmogelijk om de ziekte van Lyme te genezen. Tenminste, als we de verhalen van gebruikers van het platform Ziekte Van Lyme mogen geloven. Er zijn namelijk wel degelijk patiënten beter geworden, nadat zij een bepaalde behandeling hebben gehad. En dat is natuurlijk goed nieuws! Dat was u misschien niet te weten gekomen als u geen lid was geworden van ons forum. Bij het Lymecenter is het namelijk mogelijk om deze aandoening effectief te behandelen. In het beginstadium kan deze bestreden worden met antibiotica, maar daarna moet men zich tot andere maatregelen wenden. Wilt u de ideeën van genezen patiënten lezen? Surf dan snel naar de website ziekte-van-lyme.nl en meld u aan als een nieuw lid. Dit is gelukkig helemaal niet moeilijk. Een kind kan de was doen. U kunt zich hier ook inschrijven voor de nieuwsbrief voor chronischelymepatiënten. Op die manier wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen op medisch gebied over de ziekte van Lyme. En zeg nou zelf, u wilt toch ook niet onwetend achterblijven? U wilt toch ook liever alles weten wat er maar te weten valt? Dan kunt u aan de hand van deze kennis zelf een beslissing nemen over hoe u verder wilt. Wij raden u in ieder geval niet aan om bij de pakken neer te gaan zitten, want daarmee is nog nooit iemand verder gekomen. Ziet u het op dit moment zelf niet meer zo zitten en hebt u ruggensteun nodig? Komt dan naar onze site Ziekte Van Lyme en ervaar het verschil.

Voorkomen is beter dan genezen

Als u op deze site terecht bent gekomen, dan kunt u eenvoudig een korte test doen om te zien of u mogelijk ook de ziekte van Lyme hebt. Als dit niet het geval is, dan hebben wij u toch nog wel wat te bieden, namelijk in de vorm van tips om de ziekte van Lyme te voorkomen. Want ook dat is erg waardevol. Hieronder worden ze even voor u opgesomd:

  • controleer uw hele lichaam elke keer nadat u buiten in de vrije natuur bent geweest – een teek kunt u herkennen aan een klein zwart beestje op uw huid dat zich vol probeert te zuigen
  • zorg dat u altijd een tekentang bij u hebt, om een pas gearriveerde teek direct te verwijderen
  • als u na enkele dagen of weken rode kringen rondom de beet ziet verschijnen, dan is het verstandig om onmiddellijk een arts te waarschuwen; u hebt dan mogelijk de ziekte van Lyme en hebt dus antibiotica nodig om te voorkomen dat het chronisch wordt
  • bekijk de kaart met statistieken, om te zien waar in Nederland zich de meeste teken bevinden en welke bossen u dus beter kunt vermijden.

Met deze tips moet het vast en zeker wel lukken om goed beschermd te blijven. Wij geven ze niet voor niets! Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact op met het deskundige team op Ziekte Van Lyme.