Het gemak van zwemluiers

Voor het eerst zwemmen met je baby kan een spannend moment zijn. Je bent als ouder met heel veel dingen bezig. Je kindje op de juiste manier vasthouden, hem of haar goed in de gaten houden en natuurlijk wil je samen ook veel plezier maken. Een van de dingen waar je niet mee bezig wilt zijn is verschonen. Wanneer je baby voor het eerst het water in gaat wil je genieten, niet in je hoofd luiers verwisselen. Zwemluiers zorgen dat je baby comfortabel kan zwemmen, zonder dat jij bang hoeft te zijn voor een ongelukje. Zwemluiers van Stoerekindjes zijn beschikbaar in verschillende thema’s en hebben leuke speelse kleuren. Surf snel eens naar stoerekindjes.nl om het hele assortiment te bekijken! Wat zijn de grote voordelen van zwemluiers wanneer deze worden vergeleken met wegwerpluiers?

  • Sluiten goed aan
  • Houden ook urine tegen
  • Niet slecht voor het milieu
  • UV bescherming
  • Stijlvol

In de eerste plaats sluiten zwemluiers goed aan op het lichaam. Dit betekent dat je baby geen last zal hebben van de luier en de hele dag bij het zwembad kan rondhuppelen. Op het strand hoef je bovendien niet bang te zijn dat er heel veel zand in de luier komt. De luiers zijn na het zwemmen makkelijk uitwasbaar en daarom voor langere tijd te gebruiken. Het elastiek van de zwemluiers zit niet te strak, waardoor deze niet gaan irriteren. Wel sluit de luier goed aan op het lichaam, zodat je baby erg comfortabel is. Een ander belangrijk voordeel van zwemluiers, ten opzichte van normale wegwerpluiers, is dat ze urine vasthouden. Juist vanwege het feit dat de bandjes zo nauw op het lichaam aansluiten blijft urine in de luier vastzitten en verdwijnt dit niet in het water. Natuurlijk is een luier niet helemaal waterdicht, wanneer het kind veel beweegt kan mogelijk toch iets weglopen, maar in de meeste gevallen beschermt dit type luier dus tegen zowel weglopende ontlasting als urine. Omdat zwemluiers makkelijk zijn uit te wassen zijn ze een stuk milieuvriendelijker. Dezelfde luier kan langere tijd gebruikt worden en er hoeven geen nieuwe pakken gekocht te worden. Bovendien worden zwemluiers vaak gemaakt van duurzame materialen, omdat ze niet gelijk weer in de prullenbak verdwijnen. Voor het milieu is het dus belangrijk dat je baby geen wegwerpluiers draagt. Verder bieden zwemluiers een zekere mate van UV bescherming. Het is natuurlijk verstandig dat dit wordt gecombineerd met zonnebrandcrème maar de luier biedt wel degelijk extra bescherming. Een goede zwemluier is daarom essentieel bij een leuke trip naar het strand. Tot slot zijn zwemluiers heel stijlvol. Je baby zal er goed uitzien en mensen zullen de luier leuk vinden.

Veilig op stap met zwemluiers

Wat mensen vaak vergeten is dat het ook voor de ouders veel handiger is om met zwemluiers op stap te gaan. Hiervoor kun je meerdere redenen aanwijzen. In de eerste plaats is het voor ouders veel goedkoper om een aantal uitwasbare modellen te kopen, dan om elke keer na het zwemmen een schone luier te moeten weggooien. Je bespaart heel veel geld met het aanschaffen van een paar simpele zwemluiers. Luiers zijn in Nederland bepaald niet goedkoop en alles wat je hierop kunt besparen is mooi meegenomen. Verder hoef je minder luiers mee te nemen op vakantie. In plaats van tientallen exemplaren kun je met een klein aantal al prima uit de voeten. Het spaart dus ruimte in de koffer, waardoor meer ruimte overblijft voor dingen die jullie zelf graag mee willen nemen. Naast dit alles is het natuurlijk ook erg veilig om met zwemluiers te werken. Je voorkomt in iedere situatie dat er ongelukjes gebeuren. Natuurlijk kun je er als ouder niet veel aan doen als je kindje besluit zijn behoefte te doen in het zwembad, maar ergens ben je natuurlijk verantwoordelijk. De andere gasten zullen je raar aankijken als je in deze situatie geen verantwoordelijkheid neemt. Logischerwijs komt hier de nodige schaamte bij kijken. Met zwemluiers zullen geen nare ongelukjes gebeuren en kun je de baby dus gerust meenemen naar dat luxe zwembad in het hotel. Je baby hoeft niet in het poedelbadje maar kan zonder problemen mee het diepere water in (met zwembandjes!) Een dagje zwemmen met familie? Je hoeft je geen zorgen te maken dat jouw kindje iets ongepast doet! Zowel voor het kindje als voor de ouders zijn zwemluiers daarom ideaal. Bestel vandaag nog!

Lekker zwemmen in alle rust

Willen jij en je baby in alle rust naar het zwembad kunnen gaan, bestel dan vandaag nog enkele zwemluiers. De meeste mensen denken dat ze het met één luier afkunnen, maar het is verstandig een aantal reserve-exemplaren aan te schaffen. Bovendien vind je kindje het vaak wel lekker even iets droogs aan te kunnen trekken wanneer hij of zij weer uit het water komt. Op http://stoerekindjes.nl/ vind je de leukste luiers voor zowel jongens als meisjes. Het hele assortiment is zeer scherp geprijsd, dus geen rib uit je lijf! Dankzij het goede elastiek sluiten de luiers perfect aan en zal je baby hier totaal geen last van hebben. Het bedrijf levert luiers voor kinderen tot en met 3 jaar, zorg dus dat je al vroeg gebruikt maakt van de mogelijkheden! De luiers zijn beschikbaar in allerlei soorten kleuren en met tientallen patronen, laat je kindje zelf een leuke uitzoeken! Surf snel naar bovenstaande site en plaats nog voor 17:00 een bestelling, deze bestelling is dan morgen al in huis!