Auto lease

Bent u bekend met auto lease? Zo niet, leest u dan vooral even verder. En ook al weet u wel wat auto lease is, als u deze tekst doorleest dan bent u er wellicht straks van overtuigd dat u het beste met ons in zee kunt gaan als u een wagen nodig hebt. Wat is auto lease nu precies? U kunt op diverse manieren aan een auto komen. Natuurlijk kunt u er eentje kopen. Als het voor uw eigen gebruik is, dan is dat een slim idee. Koopt u een gloednieuwe als u er toch erg lang gebruik van wilt maken. Koop een tweedehandse als u niet te veel te besteden hebt, de auto relatief jong is en in goede staat verkeert. Dat is geheel aan u. U kunt ook een auto stelen. De gevolgen daarvan zijn dat u in de gevangenis belandt. Een slechte keuze en een gevaarlijke keuze. Afijn, dat was een grapje tussendoor en dat is natuurlijk niet wat u gaat doe. Wilt u liever niet kopen omdat u niet aan de auto vast wilt zitten? Dan kunt u voor een korte termijn een auto huren. Gaat het echter om meer dan een maand? Dan is auto lease de beste optie. Auto lease is vergelijkbaar met de huur van een auto alleen gaat het bij leasen om wat andere voorwaarden. Dat komt vooral omdat u er veel langer aan vastzit. Een leasecontract duurt meerdere maanden tot zelfs meerdere jaren. U betaalt een vaststaand bedrag per maand terwijl onderhoud van de wagen op ons conto komt. Dat is wel zo prettig als er iets kapot gaat en u er helemaal niets aan kunt doen. Natuurlijk betaalt u wel zelf voor de brandstof en ook bij zelf veroorzaakte ongelukken houden wij, en ook de verzekeraar, u verantwoordelijk. Auto lease komt veel voor bij bedrijven die hun personeel er vaak op uit sturen. Denkt u bijvoorbeeld aan vertegenwoordigers en zakenlieden die met andere bedrijven moeten onderhandelen. U wilt dat ze goed voor de dag komen en daarom met een luxe auto bij hun klanten arriveren. Kiest u daarom voor auto lease, dan hoeft u niet bakken met geld uit te geven aan deze auto’s!

Auto lease is wel zo handig als u niet wilt kopen

Bij benniewilmink.nl moet u zijn als u graag aan auto lease wilt doen. Wij staan voor u klaar als u eens een auto wilt huren voor een lange termijn. Als u een auto huurt dan doet u dat waarschijnlijk omdat u zelf niet een auto hebt maar wel een rijbewijs. Wellicht gaat u er de grens mee over voor een welverdiende vakantie. Dan zit u er nooit langer dan een maandje aan vast. Ook huren mensen auto’s als ze gaan verhuizen. Dan komt meestal aan op de huur van een busje zodat hun spullen in een dag naar het nieuwe huis kan worden vervoerd. Hebt u een rijbewijs en hebt u een tijdelijk project vanwege uw werk? Duurt dit project ongeveer 6 maanden? Dan is auto lease de oplossing. Soms levert uw bedrijf de geleasede auto aan, soms kunt u het achteraf declareren. Wilt u om een andere reden aan auto lease doen en wilt u niet uw auto hoeven kopen? Dan is auto lease aldus de oplossing. Een gouden tussenweg tussen huren en kopen. Het is dan ook niet zo vreemd dat men in deze tijden van crisis liever niet een auto koopt. Dat is een flinke hap uit uw spaarrekening en het is nog maar de vraag of het u überhaupt lukt de auto op tijd af te betalen. Dan zit u soms met jarenlange schulden die dan ook nog eens bovenop andere schulden zoals uw studieschuld en hypotheek komt. Sommige mensen willen graag in de allerlaatste types rondrijden. Dat staat natuurlijk erg goed, zeker als u een aantrekkelijke baan hebt. Kies ook dan voor auto lease, dan kunt u na een aantal maanden besluiten om een andere auto te leasen. Erg slim want u zit nooit met de kosten terwijl u steevast in een moderne en luxe auto rond kunt rijden. Zeker als u auto lease bij ons gaat doen, want we hebben de laatste types in huis van Mitsubishi, Suzuki en Citroën. Dit is aldus een van de redenen waarom auto lease niet alleen voor bedrijven erg aantrekkelijk is, maar tegenwoordig ook erg populair is bij particulieren. Kijkt u snel op de website als u nog meer wilt weten over auto lease.

Leasen is heel wat anders dan huren!

Is  leasen ook iets voor u? Dan weet u nu waar u moet zijn als u hier graag wat meer over wilt weten en wilt zien welke auto’s we op dit moment op ons wagenpark hebben staan. Reken er maar op dat u meteen aan auto lease kunt doen want we hebben er vele steevast op voorraad. Wist u dat er verschillende type leasecontracten bij ons mogelijk zijn? Voor bedrijven hebben we maar liefst vier verschillende mogelijkheden, te weten de:

  • Full lease
  • Netto lease
  • Short lease
  • En financial lease

Op de website vindt u uitvoerige details over deze 4 mogelijkheden. Hebt u verder nog vragen aan ons? Dan kunt u bij ons langskomen. Ook als u niet wilt leasen maar wilt kopen want we hebben vele auto’s te koop staan. Bel of e-mail ons nu meteen en stel uw vragen of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of een proefrit.