Lekker lezen zonder al te veel inspanning met de goedkope leesmap van leesland.nu

leesland - Goedkope leesmap

Je zit soms net even tussen twee mentale toestanden in. Je bent niet passief genoeg om voor de buis te hangen, maar je hebt ook niet genoeg energie of motivatie om een boek te gaan lezen. Een boek vergt in ieder geval een beetje commitment, want je zult toch een plot moeten volgen. Even een half uurtje lezen is in principe mogelijk, maar je weet vaak wel hoe het gaat. Je leest een paar bladzijden en voor je het weet zit je midden in het verhaal en kun je niet meer stoppen. Daarom is het ook zo fijn om ’s avonds in bed te gaan lezen. Alle verplichtingen zijn ten einde. Alle lichten zijn uit behalve je leeslamp en de wereld is stil. Perfect om dan je boek open te slaan en jezelf te verliezen in andere werelden. Overdag heb je die luxe niet altijd, maar je wilt de verveling ook niet altijd maar bestrijden met de tv. Kies daarom voor de goedkope leesmap van leesland.nu. Deze goedkope leesmap bevat verschillende tijdschriften die je op elk moment open kunt slaan. Tijdschriften vergen niet dezelfde aandacht als boeken en tegelijkertijd ben je toch aan het lezen waardoor het geen passief tijdverdrijf is. Vaak bestaan tijdschriften uit losse artikelen. Ideaal dus als je bijvoorbeeld net even 5 minuten voor jezelf hebt. Je kunt in die tijd rustig een paar artikelen lezen. Als de plicht roept, dan zit je nergens aan vast, want er is geen plot waar je geen afstand van kunt nemen. Je kunt het tijdschrift oppakken en neerleggen wanneer het jou uitkomt. Ga je even naar het toilet? Neem dan een tijdschrift mee. Heb je net een kopje koffie gezet? Geniet ervan terwijl je een tijdschrift leest. Omdat je dagelijks genoeg loze momentjes hebt die je moet vullen, heb je natuurlijk meer dan één tijdschrift nodig. Daarom is een goedkope leesmap een goed idee. De compacte editie van deze goedkope leesmap bevat 9 verschillende tijdschriften. De goedkope leesmap valt elke week op je deurmat, dus tegen de tijd dat je alle 9 hebt gelezen is er alweer een nieuwe goedkope leesmap.

Een goedkope leesmap voor jezelf of je hele gezin

Leesmap.nu biedt je verschillende mogelijkheden wat de leesmappen betreft. De compacte editie bevat zoals gezegd 9 tijdschriften, maar je kunt ook kiezen voor de gezinseditie. Deze bevat maar liefst 13 verschillende tijdschriften waaronder de Donald Duck voor de kinderen. Mocht je kiezen voor een abonnement op de compacte editie of de gezinseditie, dan krijg je de Avrobode er elke week gratis bij. Dus dat betekent dat je wekelijks kunt genieten van 10 of 14 tijdschriften. De leesmap is ook leuk voor je kinderen, want die mogen graag voor de tv hangen. Een beetje oppervlakkig leesvoer is dus nooit verkeerd. Wie weet leidt het tot diepzinniger leesvoer. Een abonnement op de leesmap heeft verschillende voordelen zoals:

  • Zeer voordelig (al vanaf 5.55 euro per week)
  • Elke week bij je thuis bezorgd
  • Zeer milieuvriendelijk

Ontvang de leesmap zonder thuis te blijven

De leesmap past niet door de brievenbus, maar je hoeft niet thuis te blijven om de goedkope leesmap te ontvangen. Je hebt te maken met een vaste bezorger die de leesmap elke keer komt bezorgen. Je kunt met de bezorger overleggen waar hij of zij de leesmap achterlaat. Mocht de bezorger bijvoorbeeld de achterdeur kunnen bereiken, dan kan hij of zij daar de leesmap via een plastic tas aan de deur hangen. Mocht je iets anders in gedachten hebben, dan kun je dit dus altijd even met de bezorger bespreken.