Bent u op zoek naar flowpackers? Wij zijn de expert op dit gebied en willen u graag nader informeren

Wij zijn Omori Europe. De bekende multinational. Wij hebben dochterondernemingen op elk continent. Bent u op zoek naar hoogwaardige verpakkingsmiddelen? Kies dan voor onze flowpackers. In deze tekst willen wij u graag nader informeren over onze producten en diensten. Zo leert u hoe wij u eventueel van dienst kunnen zijn. Wij hebben jarenlange ervaring en veel expertise op het gebied van verpakkingsvormen. We zijn gespecialiseerd in voedingsmiddelenbranche, de industriële sector en de farmaceutische industrie. Wij zijn al jaren dé marktleider op het gebied van flowpackers. Waarom zou u kiezen voor deze vorm van verpakkingsmiddelen? Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor flowpackers, te weten:

  • Het verhoogt de uitstraling van uw product
  • Het verlengt de houdbaarheid van uw product
  • Een verhoogd comfort voor de eindgebruiker
  • Effectief bij een grote diversiteit aan producten
  • Het is een betrouwbare vorm van verpakken

Kijkt u voor meer informatie gerust eens op onze website. Onze website is omorieurope.com. Hier vindt u een overzicht van onze diensten en producten. Bovendien vindt u daar een handig introductiefilmpje over ons bedrijf en onze flowpackers. Overweegt u onze flowpackers? Wij beschikken over maar liefst drie verschillende opties aan verpakkingsmachines. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hier moet u zijn voor innovatieve flowpackers!

Wij werken alleen met de meest hoogstaande producten. Deze voldoen aan de strengste kwaliteitscriteria en eisen, zoals die bijvoorbeeld in de medische wereld opgeld doen. Onze slogan is niet voor niks ‘sophisticated packaging machinery’. Altijd streven wij naar beter. Wij creëren continu innovatieve en vernieuwende verpakkingsvormen. Wij ondersteunen onze klanten met de top in de verpakkingsmiddelen. Deze oplossingen gaan verder dan slechts de verpakking. Wij gaan altijd voor toegevoegde waarde. Wij staan bijvoorbeeld voor extra gebruiksgemak en voor minder verspilling van voedingsmiddelen. Te denken valt aan minder gebruik van milieubelastende materialen, een verbeterde hersluitbaarheid en nog veel meer innovaties. Behalve voor kwaliteit staan wij ook voor hoogwaardige service. In het geval van onderhoud, bijstand of advies staan onze medewerkers voor u klaar. Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht, op de website en bij onze klantenservice. Bent u nog niet overtuigd geraakt van onze flowpackers? Onze kwaliteit en service worden hoog gewaardeerd door onze klanten. Zo ook door Bob, al jarenlang een trouwe klant: ‘ik zocht voor mijn farmaceutisch bedrijf een nieuwe vorm van verpakkingsmiddelen en ik ben heel blij dat ik bij Omori Europe uitgekomen ben. Hun kwaliteit en service zijn ongeëvenaard. Ik ben niet voor niets al jaren een trouwe klant en kan ze daarom met een gerust hart van harte aanbevelen. Als u op zoek bent naar flowpackers, dan moet u hier zijn’. En zoals onze trouwe klant Bob zijn er nog veel meer tevreden klanten. Wij zijn pas tevreden, als de klant tevreden is. We denken graag met u mee als u overweegt gebruik te maken van onze verpakkingsmiddelen.

Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken

Bent u benieuwd geworden naar onze flowpackers? Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan snel contact op. Onze contactgegevens staan op onze website. U kunt ons bellen, een e-mail sturen of een berichtje achterlaten op de site. Onze medewerkers nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Zij staan u graag te woord en staan klaar om u te helpen. U kunt natuurlijk ook langskomen. Wij hopen dat u enthousiast bent geworden over onze flowpackers en dat wij u spoedig mogen verwelkomen bij Omori Europe.