Bent u opzoek naar ptfe glas zelfklevend?

Bent u opzoek naar ptfe glas zelfklevend? Dan bent u bij hardick aan het goede adres. hardick levert pfte glas zelfklevend en andere producten van een hoge kwaliteit met goede service. Dit wordt doorgevoerd in het basismateriaal, afwerking, levering, advies en after-sales. Het bedrijf heeft klanten over de hele wereld en levert overal even makkelijk. Daarnaast vindt het bedrijf een hechte en langdurige relatie met de klant heel belangrijk. 

Het bedrijf heeft veel kennis en ervaring kunnen opbouwen in de jaren dat het werkzaam is binnen deze branche. Deze kennis en ervaring is terug te vinden in het efficiënte machinepark.

Ptfe glas zelfklevend

Bij hardick kunt u terecht voor ptfe glas zelfklevend. De ptfe glas zelfklevend voorkomt verkleving van de verpakkingsfolie tijdens het sealen. Het ptfe glas zelfklevend wordt in verschillende uitvoeringen aangeboden. Zo is de ptfe glas zelfklevend voorzien van een siliconen lijmlaag met een temperatuurbestendigheid tot 260 graden. De ptfe glas zelfklevend wordt standaard geleverd op rollen met een lengte van 30 meter. Dit kan in elke gewenste breedte. 

Het ptfe glas zelfklevend kent een zeer lage wrijvingscoëfficiënt en heeft een glad oppervlak waardoor u deze zeer goed kunt gebruiken bij glijdtoepassingen. Het ptfe glas zelfklevend is goed te gebruiken waar producten of verpakkingen moeilijk schuiven, dit plakt u op de ondergrond en het probleem is verholpen. Ptfe glas zelfklevend is dus handig inzetbaar.

Het bedrijf

hardick hecht veel waarde aan betrokken en goed opgeleide medewerkers. Om dit te waarborgen heeft het bedrijf een uitgebreide interne opleiding ontwikkeld die alle aspecten van de interessante en uitdagende markt op hoog niveau behandelt. Daarnaast is het bedrijf continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe machines voor eigen- en klantgebruik, maar ook het ontwikkelen van nieuwe materialen. 

Het bedrijf levert en produceert op basis van orders van de klant. Door een grote voorraad van halffabricaten kan het bedrijf uw bestelling snel leveren. De standaard levertijd van het bedrijf bedraagt 1 tot 3 dagen. Het bedrijf biedt de klant een aantal voordelen, namelijk:

  • De producten worden volgens klantspecificaties vervaardigd
  • Het bedrijf geeft advies, ondersteuning en biedt reparatieservice aan
  • Vierkante meters en op maat gesneden tapes worden dezelfde dag verstuurd
  • Transportbanden worden binnen drie werkdagen geleverd
  • Spoedleveringen zijn mogelijk

Het bedrijf vindt hoge kwaliteit en goede service belangrijk voor de kernwaarden waarmee het tevreden klant relaties wil onderhouden. Het bedrijf hanteert een platte organisatiestructuur waarbij de lijnen kort zijn en het contact tussen de medewerkers en afdelingen snel en kort zijn. Daarnaast is het bedrijf bezig met het continu ontwikkelen en opleiding van medewerkers om klanten en het beste advies en beste producten te kunnen leveren. Het bedrijf heeft verkoopmedewerkers over heel Nederland en kan gemakkelijk een productieproces bij de klant op locatie bekijken. Het bedrijf heeft veel kennis en ervaring waardoor medewerkers op locatie opdrachten kunnen uitvoeren. 

Het bedrijf kent een efficiënte planning, voldoende productiecapaciteit, grote voorraadbeschikbaarheid en geautomatiseerde processen. Bestellingen kunnen binnen een dag verzonden worden of zelfs binnen enkele uren. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en wat het bedrijf voor u kan betekenen, neem dan gerust contact op met het bedrijf voor meer informatie. 

https://www.hardick.nl/ptfe-glas-tape/