Plakfolie keukenkastje laat los?

Plakfolie keukenkastje laat los? Dan bent u bij eurobord aan het goede adres. eurobord is een meubelspuiterij die zich al sinds 1992 bezighoudt met het spuiten van meubels, keukens en totale interieurprojecten. Dit doet het bedrijf voor particulieren en bedrijven. De diensten van het bedrijf zijn voor demontage, montage en transport. Het bedrijf is werkzaam in Nederland en een gedeelte van België. eurobord heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als het gaat om het spuiten en afwerken van meubels en keukens. Het bedrijf verfraait complete interieurs en alles wat rondom de woning voorkomt. Het bedrijf werkt met elke gewenste kleur en diverse soorten lak afwerkingen. 

Plakfolie keukenkastje laat los

Laat uw plakfolie van het keukenkastje los? Dan bent u bij eurobord aan het goede adres. Het bedrijf heeft een keukenspuiterij waar het de plakfolie die los laat van het keukenkastje kan verwijderen en de keukendeurtjes en ladefronten opnieuw spuiten zodat deze als nieuw eruit zien. Het is natuurlijk heel vervelend wanneer de plakfolie van uw keukenkastje los laat, maar dit kan voorkomen wanneer u de keuken een aantal jaren geleden aangeschaft heeft. Dit kunt u laten repareren dan wordt er met kunststof keuken folie overgetrokken. 

Het is niet vreemd dat de plakfolie van een keukenkastje los laat, wanneer u zes jaar lang in bezit bent van hetzelfde keukenkastje. Dan gaat namelijk bij de randen onder de plakfolie blaasjes ontstaan en laat de folie van uw keuken los. Deze blaasjes gaan zich uitbreiden tot grotere plekken en uiteindelijk loslatende folie wat kan gaan scheuren. 

Plakfolie die van een keukenkastje loslaat kunt u laten repareren door eurobord. Keukenfolie is een kunststof die tijdens fabricage onder een hoge temperatuur en vacuüm wordt verlijmd. Verhitting maakt het mogelijk dat de keukenfolie buigzaam en vouwbaar wordt. Dat de plakfolie van een keukenkastje los laat kan verschillende redenen hebben:

  • Uitdroging en onthechting van de lijmlaag
  • Krimp en/of uitdroging van de keuken folie
  • Beschadiging van de folielaag en hierdoor binnengedrongen vocht

Wanneer de plakfolie van uw keukenkastje los laat kunt u dit oplossen door:

  • Keukenfolie verwijderen en spuiten van keukenfronten: wanneer de plakfolie keukenkastje laat los kunt u dit oplossen door het opnieuw spuiten hiervan. Dit is ook gelijk de meest duurzame oplossing. Eerst wordt de keukenfolie en de lijmresten verwijderd en wordt deze behandeld zodat deze er weer als nieuw uitziet.
  • Folie laten vervangen door nieuwe: wanneer de plakfolie keukenkastje laat los dan kunt u de folie laten vervangen door nieuwe. Hierbij kunt u ook kiezen uit elk gewenste model. 

Bij het bedrijf kunt u dus terecht wanneer de plakfolie van een keukenkastje laat los. 

Het bedrijf

Naast het helpen van de plakfolie die van een keukenkastje los laat, kunt u ook voor andere werkzaamheden terecht bij het bedrijf. Zo is het bedrijf ook gespecialiseerd in kasten spuiten, tafels spuiten, stoelen spuiten, keukendeurtjes spuiten, badkamer meubels spuiten, tuinmeubelen spuiten, profielen spuiten, buitendeuren spuiten, kapstokken spuiten, binnendeuren spuiten, cv radiatoren spuiten, tuinmeubelen spuiten, koelkasten spuiten, stoelframes spuiten, tafelframes spuiten, meubelpanelen spuiten, stalen kantoormeubilair spuiten en overige plaatmaterialen spuiten. 

Het bedrijf kan bewerkingen uitvoeren op mdf, hout, fineer, ijzer, kunststoffen, staal, aluminium, koper, roestvrij staal en andere metalen. Het bedrijf heeft jaren lange ervaring en kent duidelijke en heldere afspraken. Het bedrijf levert goede kwaliteit en een scherpe prijs. 

https://eurobord.nl/