Dankzij de inloopmat voorkomt u vuil in huis

Bent u op zoek naar een leuke inloopmat voor in uw hal? Wilt u een uniek product en bent u bereid om er iets meer voor te betalen? Wilt u kwaliteit in huis halen in plaats van een mat dat na enkele jaren van ellende uit elkaar valt? Kijkt u in dat geval op voetenvegertje.nl. We hebben er bewust voor gekozen om met betrekking tot de inloopmat, maar ook andere matten, enkel A-merken te leveren. Dat kan betekenen dat u iets meer betaalt dan u had verwacht of dat u op een andere site bent tegengekomen. Maar u maakt een dergelijke investering natuurlijk niet voor niets. Het is immers de bedoeling dat u het jarenlang kunt gebruiken om uw schoenen aan af te vegen zonder dat de borstels sluiten. U wilt er niet al te veel werk aan hebben. Zo hoeft u de inloopmat die u bij ons koopt enkel zo nu en dan uit te kloppen of te stofzuigen. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijkt u dan naast de inloopmat ook eens bij onze andere producten. Want we verkopen bijvoorbeeld ook schitterende trapmatten en lopers. En wat dacht u van de vloerkleden die we zelfs in kamerbreed formaat kunnen bezorgen. Is het niet heerlijk dat u niet eens uw huis hoeft te verlaten om een inloopmat te kopen?

Leer uw kinderen hun voeten te vegen op de inloopmat

Een inloopmat hebt u snel besteld. Maar misschien ziet u door de bomen het bos niet meer. We verkopen namelijk een keur aan matten van diverse merken, afmetingen en dessins. Kiest u voor Arte Espina, een kokosmat of een leuke mat met daarop een vrolijke quote zoals “welcome” of “home is where the heart is”? Ook het materiaal is zeer uiteenlopend. Een kleine greep uit het huidige assortiment:

  • Wasbare schoonloopmatten die u met de hand snel kunt uitwassen,
  • Gerecyclede matten die we vervaardigen van oude rubberen autobanden!
  • Mooie matten van kokos, uiteraard met leuk opschrift om gasten te verwelkomen terwijl ze hun schoenen schoenvegen.
  • En natuurlijk de bekende borstelmatten met een rand van aluminium.

In onze blogposts vindt u het laatste nieuws over de inloopmat en onze overige producten. Misschien is het daarom een leuk idee om onze site te bookmarken zodat u zo nu en dan dat blog kunt lezen. Al deze matten hebben we op rol leverbaar. Dat wil zeggen dat we uw inloopmat waarschijnlijk wel passend op maat hebben liggen. De moderne woningen hebben meestal dezelfde afmetingen qua lengte en breedte, dat geldt zeker voor de hal. Maar dat is bij oudere huizen een heel ander geval. Gelukkig kunt u erg simpel via de telefoon of mail uw wensen en afmetingen aan ons doorgeven, dan snijden we de inloopmat voor u op maat. Daar zijn overigens geen extra kosten aan verbonden.

Ook diverse andere matten kunt u snel bij ons online bestellen

Als u nu nog niet kunt kiezen dan is het wellicht een verstandig idee om alvast een gratis account aan te maken. Dan kunt u later in de week samen met uw partner uw gewenste inloopmat uitzoeken en direct afrekenen door te betalen met PayPal, iDEAL of de credit card. Houd onze website in de gaten want er komen wekelijks nieuwe producten bij. Daarnaast bieden we per week nieuwe kortingen op diverse producten die u echt niet wilt missen. Hebt u verder nog vragen? Stel die vragen dan door het online contactformulier in te vullen, door een e-mail te sturen of door ons te bellen tijdens kantooruren. We laten snel iets van ons horen. Lees meer..