Vloertape voor een veilige en gezonde werkomgeving

Wanneer u werknemers in dienst heeft die tijdens hun werkzaamheden veel moeten staan, dan is het belangrijk dat u als werkgever een arbeidsomgeving creëert waarin veilig en verantwoord kan worden gewerkt. Voor staand werk gelden andere eisen en voorwaarden dan voor zittend werk. Informeer u daarom goed over wat er op u werkvloer nodig is, zodat uw werknemers zo gezond, duurzaam, effectief en productief kunnen werken. Op een werkvloer die heel erg groot is, met gemotoriseerde voertuigen wordt gereden, met vloeistoffen wordt gewerkt, snel wordt bewogen, risico op uitglijden bestaat, etcetera, is het belangrijk dat uw werknemers zo min mogelijk risico lopen en weten waar ze op de werkvloer aan toe zijn en rekening mee moeten houden. Een oplossing voor dergelijke werksituaties is vloertape. Uit onderzoek van TNO blijkt dat grote groepen werknemers langer dan twee uur staand werken in:

 • …de industrie (36% van de werknemers)
 • …de handel (32,8% van de werknemers)
 • …overige bedrijfstakken (28% van de werknemers)

Wanneer uw bedrijf werknemers in dienst heeft die regelmatige enige tijd achter elkaar staand werken, dan is het verstandig te investeren in ergonomisch producten voor staand-werkers, zoals vloertape en antislipmatten, om de werkomgeving veiliger en gezonder te maken. Daar profiteren uw werknemers van, en u dus ook!

Waar koopt u vloertape?

Er zijn verschillende leveranciers die uw werkomgeving kunnen voorzien van kwalitatief hoogstaande vloertape. Een van de beste is Staandwerk.nl. Zij leveren producten van Pro(t)action Products, een specialist in allerlei soorten ergonomische en veiligheidsproducten voor op de werkvloer waar vooral staand wordt gewerkt. Hier vindt u in de categorie vloertape verschillende producten, waaronder:

 • Vloermarkering
 • Signalering
 • Pictogrammen
 • Antislipmateriaal

Deze verschillende soorten vloertape zijn geschikt voor uiteenlopende werkomgevingen en dienen om verschillende staande werksituaties beter het hoofd te kunnen bieden. Of u nu eenvoudig en duidelijk aan uw werknemers duidelijk wil maken hoe het magazijn is gestructureerd, waar bepaalde producten te vinden zijn, waar rekening mee gehouden moet worden, et cetera, dan is vloertape daar de ideale oplossing voor. Vloertape die u via staandwerk.nl bestelt is ideaal, en wel om de volgende redenen:

 • Belijning kunt u krijgen tot 1m breed
 • Alle producten zijn voorzien van een antislip toplaag
 • Alle producten zijn zelfklevend
 • Alle producten kunnen eenvoudig zelf worden aangebracht (u wordt voorzien van duidelijke aanbrenginstructies)

Staandwerk.nl voor veilig werken

Natuurlijk heeft u het beste voor met uw werknemers: wanneer zij goed, gezond en gelukkig kunnen werken, dan bloeit uw bedrijf. Een gezonde en tevreden werknemer is dus goed voor iedereen. Het is dus zeker de moeite waard om te investeren in producten die een staande werkomgeving prettiger, comfortabeler en veiliger maken, zoals vloertape. Voorkomen is immers beter dan genezen. Twijfelt u nog of vloertape voor u, uw bedrijf en uw werknemers de juiste oplossing is? De producten die Staandwerk.nl verkoopt kunnen altijd in uw eigen werkomgeving worden getest. Zo weet u zeker dat u aanschaft wat u nodig heeft. Naast Pro(t)action Products levert Staandwerk.nl ook tips en ideeën voor ergonomische werkplekinrichting en bedrijfshulpverlening via zusterbedrijf Pro(t)action Advies. In feite is Staandwerk.nl dé specialist op het gebied van staand werk, of het nu gaat om werkzaamheden in de industrie, de handel, de horeca, de bouw, de productie, of andere beroepstakken en branches. Wanneer u als werkgever vragen heeft, tips wil of de stap wil zetten naar een veiligere werkomgeving voor uw werknemers, dan is Staandwerk de ideale partner voor uw uitdaging. Bent u een werknemer en vindt u dat uw werkgever wat meer zou mogen doen aan de veiligheid en het comfort van uw werkomgeving? Schroom dan niet om uw werkgever op de hoogte te brengen van Staandwerk.nl!