Dansles Amersfoort

Dansles Amersfoort is bij Dans Projecten op verschillende manieren te volgen. Kinderen tot aan volwassenen kunnen daar terecht om bekend te worden met dans. Voor alle lessen kunnen de deelnemers rekenen op dansen die voor hen op maat gemaakt zijn. Dus wilt u uw bruiloftsgasten entertainen met een originele openingsdans, dan kan Dans Projecten daar veel in betekenen. Verder zijn zij ook voor andere dansgelegenheden inzetbaar om een creatieve choreografie uit te oefenen. Dans Projecten is opgericht door Jeannine Paschedag. Met haar ervaring als choreograaf en docent is zij de perfecte oprichtster en lerares voor iedere dansles Amersfoort. In haar jeugd is zij altijd bezig geweest met dans en verdiepte zij zich in verschillende dansstijlen. Na haar eigen danslessen en het volgen van de Professional Kids Opleiding, zette zij de eerste stap als docent Kinderdans. Haar ervaring en deskundigheid vulde zij verder aan met de studies theaterwetenschap en dansgeschiedenis. Gecombineerd met haar passie en liefde weet zij haar kennis te gebruiken om meer mensen te introduceren met dans. Het gaat bij haar dansles Amersfoort niet alleen om het leren van de passen, maar ook om de beleving eigen te maken van de dans. Meer informatie over haar dansschool Dans Projecten is te lezen op de website dansles-amersfoort.nl.

Dansles Amersfoort, een dans voor u gemaakt

Klop gerust bij Dans Projecten aan om een geweldige openingsdans voor uw bruiloft voor te bereiden. Niet alleen krijgt u les van een professionele lerares. Zij kan ook voor u een dans samenstellen die helemaal aansluit bij u als bruidspaar. Samen gaan jullie eerst met haar in gesprek. Hierin wilt zij jullie uiteraard als personen leren kennen. Vervolgens zal zij de volgende wensen met jullie doornemen:

  • Muziek
  • Stijl
  • Sfeer
  • Danservaring

Met name het laatste is belangrijk voor jullie dansles Amersfoort. Samen met de andere factoren zorgt zij voor een optimale afgestemde dans die jullie beiden kunnen uitvoeren. Verder kunnen kinderen en tieners rekenen op een aangepaste dansles Amersfoort. De bedoeling is hierbij hun motorische vaardigheden beter te ontwikkelen. Dit wordt bij Dans Projecten spelenderwijs gedaan door te dansen. Tijdens deze lessen krijgen zij door de bewegingen en choreografie meer gevoel voor ruimte, tijd en ritme. Niet alleen draagt dit bij aan hun motoriek, maar ze werken ook aan hun zelfvertrouwen. Dans en bewegingen worden tijdens de dansles Amersfoort niet alleen geleerd door de stappen te kennen, maar ook door muziek en beweging te voelen. Dansles Amersfoort streeft naar het gevoel beleven, wat het zelfvertrouwen ook weer kan stimuleren.

Projecten met passie

Bij Dans Projecten volgt u niet een gewonde dansles Amersfoort. Het is niet alleen maar de stappen, tellen en muziek volgen, maar juist ook voelen. Met een gepassioneerde danslerares als Jeannine is dit haast geen moeite. Ook niet als u zelf enige terughoudendheid ervaart, of over weinig danservaring beschikt, dan zorgt zij ervoor dat u met plezier de nieuwe choreografie eigen maakt. Dat vindt zij nog het belangrijkste. Zij wilt graag haar eigen passie overbrengen op haar dansleerlingen. Wanneer u de passie zelf ervaart, dan volgen de danspassen vanzelf. Heeft u interesse in een dansles Amersfoort, voor uzelf of voor uw kinderen? Ga dan naar de website dansles-amersfoort.nl om een afspraak te maken bij Dans Projecten. Via deze website heeft u de mogelijkheid meer te weten te komen over de mogelijkheden via deze dansschool. Zeker voor een openingsdans voor een bruiloft is dansles Amersfoort de uitgewezen plek. Niet alleen verlaat u de dansschool met een aangeleerde op maat gemaakte dans, maar heeft u ook weer goede ervaring opgedaan in het dansen. Deze danslessen kunnen u weer inspireren voor nieuwe danslessen om te volgen bij Dans Projecten.