Liefhebber van Kawasaki motoren

Mijn buurman is zolang ik hem al ken fan van Kawasaki motoren. Wij wonen al meer dan tien jaar naast elkaar en hij heeft altijd verschillende Kawasaki motoren gehad, nu heeft hij ook nog twee Kawasaki motoren. Zelf heb ik niet veel met motoren, maar vind het leuk om te zien hoe enthousiast mijn buurman is. Hij kan altijd erg leuk vertellen over zijn passie voor Kawasaki motoren, dat ik bijna zou overwegen om mijn motorrijbewijs te halen. Als buren hebben wij een erg goede relatie en komen regelmatig bij elkaar een kopje koffie drinken. Het klopt zeker wat ze zeggen, liever een goede buur dan een verre vriend. Als er iets is waarmee we elkaar kunnen helpen, dan staan we altijd voor elkaar klaar. Als bijvoorbeeld mijn buren op vakantie gaan, dan zorgen wij voor de katten en de planten en dat doen ze ook voor ons.Afgelopen jaar had hij zijn schuur aangepakt, omdat hij voor zijn Kawasaki motoren een mooie stalling wilde maken. Mijn buurman werkt in de bouw en is erg handig met dit soort klussen. Zelf ben ik niet zo heel handig, maar kan altijd wel een handje helpen. Ik had hem geholpen met het slopen van zijn oude schuur en met het puin ruimen. Het bouwen liet ik aan hem over, want dat kan hij veel beter. Ik heb het gevoel dat ik in de wegloop en weet dan niet echt wat ik kan doen. In twee weekenden was hij klaar met de stalling voor zijn Kawasaki motoren en het ziet er erg mooi uit. Ik vind het erg knap hoe hij dat zo kan maken, ik heb daar veel bewondering voor. Achteraf had hij mij een fles speciaal bier gegeven, voor het meehelpen. Van mij had dat helemaal niet gehoeven, ik deed het om hem te helpen. Begin dit jaar wilde ik mijn badkamer verbouwen en was aan het rondkijken om wat idee├źnop te doen. Ik sprak mijn buurman over mijn plannen en hij bood heel aardig aan om de badkamer te verbouwen. Uiteindelijk spraken we af dat hij het voor een vriendenprijs kon doen, want ik vond het te veel om hem niet te betalen. In de avonden en in het weekend had hij alles verbouwd en het ziet er erg mooi uit, ik ben er heel blij mee. Uiteindelijk wilde hij mijn geld niet accepteren, omdat ik hem geholpen had met de stalling voor zijn Kawasaki motoren. Dat ging mij veel te ver en ik besloot om een mooi cadeau voor hem te kopen.

Mooie leren motorjas gekocht via motorplanetalmere.nl

Ik bedacht meteen dat ik wat wilde kopen voor zijn Kawasaki motoren, maar wist nog niet wat. Ik vroeg aan zijn vrouw of zij iets wist en wat ik van plan was. Ze vertelde mij dat hij een nieuwe leren jas voor de motor nodig had. Na een tijdje aan het zoeken kwam ik uit bij motorplanetalmere. Ze waren erg behulpzaam en vriendelijk en gaven mij goed advies, dat was erg fijn wat ik had weinig verstand van leren jassen. Aan mijn buurvrouw had ik nog even zijn maten gevraagd en zij was het eens met mijn keuze.

Het voordeel van motorplanetalmere.nl is:

  • Ruim aanbod aan motoren en accessoires
  • Goed advies
  • Zeer vriendelijk personeel

Twee weken geleden had ik hem zijn leren jas gegeven en hij was er ontzettend blij mee. Hij zei nog dat het niet nodig was, maar ik deed het graag. Ik voelde mij niet prettig met het idee dat mijn buurman gratis mijn badkamer had verbouwd en kon hem nu iets geven wat hij goed kon gebruiken.