De iphone 6 camera laten repareren

Tegenwoordig gebruiken we onze telefoon voor alles. Van het bellen en sms-en van mensen tot het maken van foto’s en het versturen van e-mails. Er zijn zoveel dingen die je er nu mee kunt doen, dat het bijna onmogelijk is om er zonder te leven. Het is dan ook erg vervelend als de telefoon kapot gaat. Maar ook wanneer de telefoon zelf het nog prima doet en alleen de iphone 6 camera het begeeft is dat al zeer vervelend. Het is voor de meeste mensen de manier om tegenwoordig foto’s te maken en het is toch wel heel erg zonde als je dat niet meer kunt doen. Is bij jou een van de camera’s op de telefoon kapot gegaan? Dan kun je terecht bij SmartRepair. Hier hebben ze ruime ervaring met het repareren van de iphone 6 camera. Zowel de normale als de selfie camera is voor hen geen enkel probleem om snel te repareren. Er zijn drie opties waar je voor kunt kiezen:

  • Klaar terwijl je wacht service
  • Opsturen
  • Ophaalservice

De reparatie van de iphone 6 camera duurt niet langer dan 30 minuten. Het is dus een hele goede optie om te gaan voor de klaar terwijl je wacht service. Er zijn verschillende shops waar je langs kunt komen. Den Bosch, Nijmegen, Tilburg, Almere en Utrecht zijn de plaatsen waar nu al shops zijn. SmartRepair is echter nog steeds aan het groeien, dus de kans is heel groot dat er een shop bij jou in de buurt is of dat deze binnenkort geopend wordt. Heb jij de shop bij jou in de buurt op het oog? Kom dan langs tijdens de openingstijden en je wordt verwelkomd in een prettige ontvangstruimte met wifi, alsmede koffie en thee. Je krijgt persoonlijke uitleg en advies en je hoeft nooit langer dan 30 minuten te wachten.

Je iphone 6 camera opsturen voor reparatie

Wanneer je geen tijd hebt om naar een van de shops te komen of er is er nog niet eentje bij jou in de buurt, dan zijn er gelukkig nog de twee andere opties waar je voor kunt gaan. Zo kun je je telefoon ook opsturen voor reparatie. Dit kost slechts € 7,95 en je kunt het uiteraard vanuit heel Nederland opsturen. Je hebt zelf de keuze wanneer jou dit het beste uitkomt. In dit geval geschiet de reparatie van de iphone 6 camera binnen 24 uur. Je hebt de telefoon dus weer binnen enkele dagen in huis. Vind jij het geen prettig idee om je telefoon met de post op te sturen? Dan kun je deze ook op laten sturen. Je hebt zelf de keuze wanneer de telefoon wordt opgehaald en na 24 uur kan deze alweer bij je afgeleverd worden. Je kunt de telefoon bijvoorbeeld ook op je werk laten ophalen. Voor iedere iphone 6 camera reparatie krijg je 12 maanden garantie. Bij SmartRepair hebben ze ruime ervaring met het uitvoeren van deze reparaties en dus hebben ze er vertrouwen in dat het altijd goed gebeurd. Gaat er toch binnen 12 maanden weer iets mis met de iphone 6 camera? Dan kun je contact met ze opnemen en zullen zij de reparatie opnieuw uitvoeren.

Extra service voor de iphone 6 camera

Doet een van de camera’s op jouw telefoon het niet meer zo goed? Kies er dan voor om de iphone 6 camera te laten repareren. Twijfel je of het nodig is om een reparatie uit te voeren? Neem dan contact op met SmartRepair. Zij geven je graag extra informatie over de mogelijkheden die ze aanbieden. Het repareren van je iphone 6 camera neemt veel minder tijd in beslag dan je misschien zult denken.