De Makita 18v kan elke boorklus aan

De Makita 18v is een accu voor de accuboormachine van dit zeer betrouwbare merk. Het wordt zowel in de bouw als door particulieren wordt gebruikt en dankzij de lange accutijd kunt u vrijwel de hele dag door klussen zonder Makita 18v aan de oplader te hoeven leggen. Maar zoals zo vaak het geval zal ook de Makita 18v op de langere termijn aan kracht inboeten. U moet de Makita 18v vaak opladen en u kunt er minder lang gebruik van maken. Het is dan zaak om een nieuwe accu te kopen. Misschien denkt u proactief en hebt u als aannemer deze boormachine erg veel nodig. Dan raden we het u aan om bij accu-machine.nl meer dan een Makita 18v accu te bestellen. Overigens kunt u deze accu voor vele modellen van dit gerenommeerde merk gebruiken. Op onze website vindt u natuurlijk de prijs per stuk, de technische gegevens en voor welke modellen u de Makita 18v kunt gebruiken. Bij ons krijgt u maar liefst 12 maanden garantie. Daarnaast garanderen wij dat de Makita 18v maar liefst 5 jaar te gebruiken is. Wel kan het zo zijn dat de batterij minder wordt na veel gebruik. Maar over en half decennium hoeft u pas een nieuwe te kopen. Hebt u er trouwens ook een oplader bij nodig? Die kunt u dan direct mee bestellen.

De Makita 18v is extra voordelig bij ons

Het kan geen kwaad om een extra Makita 18v mee te nemen naar een klus. Ook al hebt u maar een accuboormachine, u hebt in ieder geval een reserveaccu bij de hand. Als u de oplader ook meeneemt dan kunt u een accu geheel opladen terwijl u door kunt klussen. Hebt u weleens eerder een bestelling bij ons gemaakt? Dan hoeven we u waarschijnlijk niet uit te leggen hoe u dat moet doen. Dan kunt u namelijk direct inloggen op uw account. Hebt u nog niet een eigen profiel? Vul dan eenmalig uw adres- en contactgegevens in en bedenk een inlognaam en wachtwoord. Het is zelfs mogelijk om een verlanglijstje bij te houden. Klik dan de producten aan die u wilt kopen en geef aan hoeveel accu’s u bijvoorbeeld nodig hebt. Maak het totale bedrag in een keer aan ons over door gebruik te maken van iDEAL, PayPal of de creditcard. Uw bestelling zal de volgende dag worden bezorgd mits u voor 17:00 uur op werkdagen hebt besteld. Overigens betaalt u slechts €2,95 aan verzendkosten. Wilt u liever de Makita 18v afhalen? Dat kan op maandag tot en met vrijdag van 16:00 uur tot 19:00 uur in Loenen.

Hulp nodig of vragen? Klim dan in de pen

Naast de Makita 18v verkopen we een keur aan accu’s voor machines van onder andere:

  • Rems,
  • Hitachi,
  • Bosch,

Ook de daarbij behorende acculaders kunt u los bestellen. Want een lader kan eerder kapotgaan dan de accu. Datzelfde gebeurt ook vaak bij smartphoneopladers. De draden raken in de knoop en knappen. Een veelvoorkomend probleem dat vanaf nu verleden tijd is omdat u tijdig een extra oplader of accu kunt bestellen voor uw elektrische accumachine. Dus niet alleen voor boormachines bieden we de ideale oplossing ook, ook voor schuurmachines, decoupeerzagen en ander accugereedschap. Hebt u verder nog vragen? Wilt u bijvoorbeeld weten of we ook een accu voor uw merk en model in huis hebben? Of hebt u nog vragen over het maken van een online bestelling? Klim in dat geval in de pen en schrijf ons een e-mail of bel ons even op. Vergeet niet om u te abonneren op onze gratis nieuwsbrief.