Een gaslek zult u hopelijk snel kunnen ruiken

Gaslek in huis? Laat een Gaslekcheck uitvoeren!

Er zijn nog vele huishoudens in Nederland met een gasaansluiting. In de nieuwbouw wordt dit langzaam maar zeker stopgezet. Zo is het niet langer verplicht om een gasaansluiting in te bouwen. Men stapt over op elektrisch koken of inductie koken, maar dit is een traag proces. Het is belangrijk dat men in de toekomst helemaal niet meer op aardgas kookt en dat centrale verwarmingen geen gas meer nodig hebben. De reden daarvoor is natuurlijk het gevaar dat in Groningen is ontstaat door de gasboringen. De diverse aardbevingen in deze provincie hebben laten zien dat het niet langer verantwoord is om te boren naar gas. Laat de gasbel met rust is het devies van vele adviesbureaus en overheidsinstellingen. Daarnaast blijft koken op gas gevaarlijk. Stel dat u de gaskraan van uw fornuis net iets te lang open laat staan zonder het te ontvlammen, en uw keuken kan in de brand vliegen. Dit is in het verleden helaas vaak voorgekomen en dat is zeker een van de redenen waarom we gaslekcheck.nl zijn begonnen. Want u kunt bij ons een afspraak maken om uw gasleidingen en aansluitingen te controleren. Voor slechts 79 euro komen we bij u langs om een inventarisatie te maken en natuurlijk ook om gevaar op te lossen.

Dankzij de toevoeging van tetrahydrothiofeen zult u overtollig aardgas snel opmerken

Als u een gaslek hebt ontdekt dan zijn er een aantal dingen die u kunt doen. Die vindt u natuurlijk op onze website maar ten tijde van een noodsituatie denkt u er natuurlijk niet over na om onze site erbij te pakken. Daarom is het verstandig dat u deze zaken uit uw hoofd leert.

  • Sluit bij onraad direct de gaskraan dicht.
  • Open ramen en deuren in uw hele huis zodat het aardgas kan ontsnappen.
  • Pas opm et elektriciteit, kaarsen en sigaretten.

Mocht de geur blijven hangen dan is het verstandig om de nooddiensten te bellen. De brandweer zal u ongetwijfeld kunnen helpen. Maar laten we eerlijk zijn: voorkomen is beter dan genezen. Het staat als een paal boven water dat u natuurlijk nooit van uw leven een gaslekkage wilt meemaken. Wij kunnen dit probleem preventief aanpakken en oplossen. We inspecteren bijvoorbeeld uw gastoevoer, de geiser, boiler, de kachel en uiteraard uw gasfornuis. Bij problemen lossen we het natuurlijk direct op. Voor onze veiligheid zal de controleur tijdens de check de leidingen en slangen afknijpen zodat er geen gas kan ontsnappen. Naast het feit dat we reparaties uitvoeren aan leidingen zullen we defecte kleppen direct vervangen.

Voor meer tips verwijzen we u graag door naar onze website

U wilt een professionele controle laten uitvoeren. En u wilt graag de optie hebben om bij noodgevallen direct een bedrijf te kunnen bellen. Ten slotte wilt u een landelijke dekking. Een bedrijf dat overal in Nederland voor u klaarstaat en 24 uur per dag bij u kan langskomen. Als dat uw vereisten zijn dan bent u bij ons van harte welkom. U kunt via de website direct online een afspraak maken. Vul uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en woonplaats in. Dan krijgen we een melding binnen en geven we u direct een aantal voorstellen om de gaslekcheck te komen uitvoeren. Omdat wij een landelijke dekking garanderen begrijpt u natuurlijk wel dat we meerdere vestigingen hebben. Dan staan we snel bij u voor de deur. Deze vestigingen kunt u ook opbellen om uw vragen aan te stellen. Op de website vindt u per locatie het telefoonnummer. Bel hen gerust even op tijdens kantooruren om een afspraak te maken of om advies te vragen.