De salarisadministratie horeca

Hebt u erg veel salarisadministratie? De horeca is een zeer druk segment van de economie. Letterlijk en figuurlijk. Er komen veel restaurants bij en er zijn er velen die het helaas niet redden. Ook qua klandizie kan het opeens omslaan en rent u zich helemaal rot. Maar dat hoeven we u vast niet te vertellen. Een belangrijk onderdeel is de salarisadministratie. De horeca kan weinig tijd bieden om dat te regelen. Terwijl het juist erg belangrijk is binnen uw zaak dat dit op orde is. U wilt geen scheve gezichten, klachten van werknemers en ongemotiveerd personeel. Door de salarisadministratie van horeca op orde te maken kunt u verder innoveren en wellicht op den duur uitbreiden. Het salarisadministratie horeca uitbesteden is een veel voorkomende zaak. Voor een klein bedrag kunt u de salarisadministratie horeca uitbesteden aan een bedrijf dat hier zijn dagelijkse taak van heeft gemaakt. In de toekomst zal dat bedrijf uw salarisadministratie horeca regelen en zo houdt u aanzienlijk veel tijd over voor andere belangrijke zaken zoals het verzinnen van nieuwe gerechten, een marketingstrategie bedenken en nieuw personeel aannemen. Bureaucratie en papierwerk zijn vervelende dingen. U moet er misschien niet aan denken om de boekhouding te doen. Toch is het vrij duidelijk dat u als modern bedrijf in 2016 niet zonder een goede salarisadministratie horeca kunt. Of u nu een toprestaurant hebt, een cafetaria, een plaatselijke stamkroeg of een discotheek. Al deze gelegenheden vallen onder de horeca dus de salarisadministratie van horeca dient in al deze gevallen goed geregeld te zijn. Waarom zou u dit nog langer zelf doen als u hier ten eerste geen kaas van hebt gegeten en ten tweede te weinig tijd hebt om dit te leren? Het kan behoorlijk nauw aankomen en u wilt uiteraard niet bekend staan als een wanbetaler. Zoiets dient u te allen tijde zien te voorkomen en die kans hebt u nu voor het oprapen: investeer in ons en geef de salarisadministratie horeca vanaf nu uit handen.

Uw salarisadministratie horeca uitbesteden heeft vele voordelen

Uw salarisadministratie horeca aan ons overlaten zal u vele voordelen opleveren. In de vorige alinea hebben we er al een aantal genoemd. Wist u dat u nu zoveel uren kunt besparen op dit werk dat u geld bespaart? Als u dat in ons investeert dan maakt u geen verlies. Sterker nog, mocht u door uw salarisadministratie horeca vele overuren hebben gemaakt, dan maakt u misschien zelfs wel winst. En omdat het u erg veel tijd scheelt, kunt u uw tijd investeren in zaken waardoor u per definitie winst kunt gaan maken in uw etablissement. Overige voordelen zijn onder andere:

  • Het feit dat we u een all-in tarief geven die verreweg het laagste is van alle bedrijven die voor u de salarisadministratie kunnen doen. Bij ons bent u het goedkoopste uit.
  • Voordat we gaan uitbetalen geven we u eerst een duidelijk beeld van de maandelijkse onkosten. We doen niets zonder te hebben overlegd met u. Zo behoudt u een scherp inzicht in de personeelskosten, ook al is de salarisadministratie horeca uitbesteed.
  • We werken met eigen personeel en adviseurs maar daar hebt u verder geen zorgen over.
  • Mocht er binnen uw bedrijf iemand ziek zijn, dan regelen wij de doorbetaling. Ook daar hebt u in de toekomst geen omkijken meer naar als u door ons de salarisadministratie horeca laat doen!

U leest het, enkel voordelen zult u ervoor terugkrijgen. Leest u eventueel de ervaringen van andere horecaondernemers door die hun salarisadministratie horeca aan ons hebben uitbesteed. Kijkt u daarom vandaag nog op prokx.nl en klik op het kopje “ervaringen”.  Hebt u al lange tijd kunnen profiteren van uw nieuwe salarisadministratie horeca? Doet u dan iets terug voor ons en schrijf een leuke ervaring. Dat kunnen we zeer waarderen.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op!

Wilt u uw administratie ook uitbreiden? Neemt u dan contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken en ook via de e-mail staan we voor u klaar. Onze klantenservice kan u alles vertellen over al ons werk en wat de maandelijkse kosten zijn. Alle rechten van uw personeel blijven van kracht als u kiest voor Prokx Payroll Professionals. Het enige dat er zal gebeuren is dat er veel werk onze kant opkomt. Zoals we al eerder zeiden doen we niets zonder overleg met u, dus u mag er vanuit gaan dat u geheel op de hoogte blijft van onze activiteiten. Naast het tijdig uitbetalen van loon zijn er nog heel wat andere dingen die we voor u kunnen betekenen. Zo kunnen we software bij u op kantoor installeren zodat u kunt inloggen op ons netwerk. Werkgevers kunnen er hun loonkosten en andere onkosten mee op de voet volgen en werknemers zien wat ze deze maand verdiend hebben, wanneer ze moeten werken en wat hun opgebouwde vakantiedagen zijn. Ook kan men eenvoudig digitaal contact met ons opnemen als er dan toch nog vragen blijken te zijn. Niet alleen regelen we vanaf nu uw salarisadministratie voor de horeca, we plannen en roosteren ook graag uw personeel in. Hebt u een inkloksysteem? Dan kunt u dat koppelen aan onze planning en verrekenen we overtijd of als iemand te laat op het werk is verschenen. Gaat u zich in de tussentijd mengen met uw gasten. Klantenbinding is zeker in restaurants erg belangrijk. De horeca moet het namelijk zeker hebben van vaste gasten en mond-op-mondreclame. We horen hopelijk snel van u!