Voor de kerst: kerstballen bedrukken

Veel mensen zijn dol op de feestdagen. Vooral kerst is ondanks de ontkerkelijking een populaire feestdag. Mensen associëren het niet zo zeer meer met de christelijke gedachte, de geboorte van Jezus, maar zien het meer als een gezellig samenzijn met familie. Een tijd van gezelligheid, cadeaus en erg veel eten. U weet dat veel mensen hun huis versieren met allerlei slingers en ballen. De kerstboom wordt het huis ingesleept en de kunstkerstboom van zolder gehaald. We mogen gerust stellen dat het een commerciële tijd is. Veel bedrijven en horecagelegenheden hebben erg veel baat bij de maand december. Niet alleen kerst is daarbij belangrijk, ook het Sinterklaasfeest en Oud en Nieuw zijn hierbij duidelijke en voor de hand liggende voorbeelden. Wij van jmpromotions.nl doen hier graag aan mee en kunnen bijvoorbeeld uw kerstballen bedrukken. U begrijpt wel dat we het nu niet tegen particulieren hebben. Dat loont simpelweg niet. Wilt u zelf kerstballen bedrukken? Dan raden we het u aan om met een penseel uw ballen te verven. Wilt u in groten getale kerstballen bedrukken en hebt u daar niet de machines voor in huis? Gaat u dan niet al dit materiaal zelf opkopen. Daar verliest u enkel een groot bedrag mee. Dit zijn klusjes die u uitbesteedt aan een bedrijf dat hier zijn werk van heeft gemaakt en we hopen u er in deze tekst van te overtuigen dat u voor het kerstballen bedrukken het beste bij ons aan kunt kloppen. Waarom kerstballen bedrukken bij JM Promotions? Omdat u bij ons waar voor uw geld krijgt. De ballen zijn slijtvast dus u kunt vele decennia profiteren van deze bedrukte ballen. Reken er maar op dat kerstversiering zelfs van generatie op generatie worden doorgegeven. En sneuvelt er een bal? Dan is dat niet zo erg want een doos is meestal flink gevuld met een keur aan verschillende kerstballen. Het is misschien een leuk idee om de kerstballen te bedrukken met diverse teksten. Zo kunt u een beetje variëren. Hebt u op kantoor ook een kerstboom? Dat is wel zo gezellig tijdens de decembermaand. Creëer een gezellige sfeer op uw werk, in de kantine of in de hoek van uw kantoor door er een kerstboom neer te zetten. Hang ze vol met deze ballen, dan zullen klanten u niet snel vergeten!

Kerstballen bedrukken is een zeer origineel idee

In principe gaat u bij ons kerstballen bedrukken om ze vervolgens weg te geven. Het zijn immers relatiegeschenken en dan ook nog eens erg originele. Het is weer eens iets anders dan die clichématige relatieproducten zoals ballonnetjes, pennetjes, paraplu’s en koffiekopjes. Het publiek weet dat zo langzamerhand nu wel. Mocht u trouwens toch liever wel een van deze klassieke weggeefartikelen willen kopen en laten bedrukken, dan kunt u wederom bij ons aankloppen. Wij zijn van alle markten thuis dus ook de conservatieve handelaar is bij ons welkom. We willen het in deze tekst toch liever over het kerstballen bedrukken hebben. Zoals we al in de vorige alinea zeiden kunt u er voor kiezen om de kerstballen te bedrukken met diverse afbeeldingen, teksten en ga zo maar door. Een aantal tips om er op te laten afdrukken willen we u niet onthouden:

  • Zo is het handig om uw bedrijfslogo met eventueel uw bedrijfsnaam op de kerstballen te bedrukken.
  • Ook gegevens zijn handig zodat men direct contact met u kunt opnemen. Laat daarom bijvoorbeeld uw e-mailadres, websitenaam, adres of telefoonnummer op deze kerstballen bedrukken.
  • En tot slot kunt u er een leuke kerstboodschap opzetten, eventueel gevolgd door uw motto of slagzin. Wellicht hebt u een speciale slagzin bedacht dat zowel betrekking heeft op de aankomende kerstdagen evenals uw bedrijf. Komt u er niet uit? Laat het dan aan ons over om iets leuks te verzinnen. Of schrijf een wedstrijd uit onder uw klanten. Wie weet met wat voor briljant idee ze aan komen zetten!

Een geweldige marketingstunt en tevens een aardig presentje

Laat het kerstballen bedrukken voortaan aan ons over. Bedrukken is wat wij dagelijks doen, geen artikel is te gek. Zo printen we op T-shirts en andere meer tweedimensionale oppervlaktes maar we kunnen net zo goed bolvormige objecten aan. Kerstballen bedrukken is voor ons eenvoudig. Gaat u hier dus niet zelf mee aan de slag en koop geen drukpersen want dan bent u pas echt duur uit. Wilt u graag weten wat het kerstballen bedrukken u gaat kosten als u met ons in zee gaat? Geef dan aan hoeveel kerstballen u wilt hebben, welk type en wat u er op wilt laten zetten. We komen vervolgens bij u terug met een offerte. Gaat u daarmee akkoord? Dan gaan we uw kerstballen bedrukken. U hoeft hier nooit lang op te wachten, in principe leveren we in ieder geval binnen 5 werkdagen. Wist u dat u de keuze hebt uit een aantal kerstballen? Geeft u ze weg aan gezinnen? Kies dan voor onbreekbare kerstballen want deze breken niet als een kind of een huisdier per ongeluk de boom omver gooit. Een dronken oom die met deze ballen gaat gooien zal achteraf ook minder hoeven te betalen. Denkt u dat glazen ballen een goed idee zijn? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook hebben we tweedelige ballen. Deze ballen kunt u openmaken en vullen met kleine cadeautjes en snoepgoed. Leuk voor op de kerstavond. En ten slotte kunt u de wat grotere ballen sierlijk door ons laten inpakken.