De villa architect bouwt voor ieder een droomhuis

Wie droomt er niet van: een prachtig huis dat volledig aan je behoeften voldoet? Het liefst natuurlijk in een mooie omgeving, grenzend aan de natuur. Maar ook weer niet te ver van de bewoonde wereld. De villa architect kan die droom werkelijkheid maken. Misschien droomde je er als kind van om in een paleis te wonen? Of misschien wel in een echt kasteel, met torentjes en een ophaalgracht. Weet je nog hoe jouw droomhuis er vroeger uitzag? En hoe is dat nu? De villa architect nodigt je uit om voluit te dromen en al deze dromen in te brengen tijdens de voorbespreking. Samen onderzoeken we dan hoe we binnen het beschikbare budget jouw droom kunnen realiseren. Tussen droom en werkelijkheid zitten vaak vele stappen: er moeten allerlei praktische zaken worden geregeld. Van een ontwerp met alle technische details tot aan het inhuren van een aannemer, het bestellen van de juiste materialen enzovoorts. Veel mensen zien er daarom tegenop hun eigen huis te bouwen. Maar maak je geen zorgen: de villa architect biedt een all-in service. Je hoeft alleen maar je dromen in te brengen en wij regelen de rest. Natuurlijk houden wij je op de hoogte van alle geplande en gemaakte stappen in het project. Zo gedetailleerd als je maar wilt.

Wat is de stijl en de werkwijze van de villa architect?

De villa architect – de naam zegt het al – richt zich voornamelijk op het bouwen van villa’s. Riante woonhuizen waarin naast stijl en uitstraling de nadruk ligt op comfort en woonplezier. Ons uitgangspunt is dat de bewoners zich thuis voelen in hun villa. De villa architect heeft in het verleden al enkele villa’s gerealiseerd in de volgende stijlen:

  • Klassiek
  • Modern
  • Rustiek
  • Ruraal

Op de website kan je een kijkje nemen voor een indruk van deze verschillende stijlen. Maar schroom niet om zelf (hele andere) ideeën in te brengen. Als je bijvoorbeeld afbeeldingen (knipsels, foto’s of tekeningen) hebt van je wensen, neem deze dan gerust mee! Ieder mens is uniek en heeft unieke wensen. Je kunt er vanuit gaan dat wij ten volste rekening houden met jouw behoeften en stijlvoorkeur. De villa architect vindt het daarom belangrijk je goed te leren kennen. In enkele vervolggespreken wordt het ontwerp steeds uitvoerig besproken. Feedback wordt meegenomen naar de volgende rondes. Ook tijdens de uitvoering van het bouwproject houden we je op de hoogte.

Het belangrijkste is dat je je thuis voelt

Ons huis is een directe weerspiegeling van onze identiteit. Een huis waar je je thuis voelt, fungeert als een verlengstuk van jezelf. De ruimtes zijn ingespeeld op je dagelijkse activiteiten en je interesses. Wie van lezen en studeren houdt, wil graag een ruime werkkamer met riante boekenkast of zelfs een kleine bibliotheek. Wie sportief is, wil misschien wel een tennisbaan of zwembad in de tuin. Iemand die graag voor grote gezelschappen kookt en diners organiseert heeft een andere keuken nodig dan iemand die meestal alleen eet. Een groot gezin heeft andere wensen dan een echtpaar van wie de kinderen het huis uit zijn. De villa architect begrijpt dit en past het ontwerp van zijn villa’s volledig op jouw of jullie wensen aan. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit en afwerking van ons ontwerp, gebruiken de beste materialen en zijn toch zo kostenefficiënt mogelijk. Maar het allerbelangrijkste is en blijft: dat je je thuis voelt in je huis. Wij creëren een huis dat bij je past, waarin je je veilig voelt. Dat versterkt je sociale interacties en komt eigenlijk je hele leven ten goede. Als je je thuis kunt opladen, stap je daarna weer stralend de wereld in. Lees meer…