Geef kleding een uniek uiterlijk via kleding borduren

Als je een bedrijf hebt en je hebt daar personeel, dan is het wel prettig om het personeel te voorzien van bedrijfskleding. Je kunt daarvoor gewoon allemaal dezelfde shirts of colbertjes kopen, maar het is uiteraard wel zo leuk om de kleding te voorzien van een bedrijfslogo. Maar dat logo moet dan eerst wel op de kleding gedrukt worden. Aangezien we te maken hebben met stof, is het het beste om een logo op de kleding te borduren. Uiteraard kun je dat niet zelf doen, want ook al had je de noodzakelijke vaardigheden, dan nog heb je daar geen tijd voor. Daarnaast is het niet nodig om het met de hand te doen. Je kunt gebruik maken van speciale borduurmachines die zonder problemen een logo op kleding kunnen borduren. Je moet dus even kijken hoeveel kledingstukken je hebt en hoeveel je daarvan wilt voorzien van een bedrijfslogo of een andere logo. Het is uiteraard ook afhankelijk van het soort bedrijf dat je runt. Als je een horeca onderneming hebt, dan is het fijn om de obers en serveersters te voorzien van mooie bedrijfskleding dat herkenbaar is voor de gasten. Vaak is een wit overhemd met zwarte pantalon of rok in dat opzicht al voldoende. Maar daarmee zijn het gewoon obers en serveersters die in principe overal hadden kunnen werken. Het is dan ook leuk om het borstzakje van het overhemd te voorzien van de bedrijfsnaam of het logo van het bedrijf. Het zorgt ook meteen voor een stukje saamhorigheid onder de werknemers. Daarmee doe je jezelf, je personeel en de gasten dus een groot plezier. Het onderscheid zit hem immers vaak in de details. Wat je ook voor bedrijf hebt, als je de bedrijfskleding wilt laten bedrukken met een leuk logo, dan kun je er dus voor kiezen om dit logo op de kleding te borduren. De vraag is dan natuurlijk waar je dit zou kunnen regelen. Je wilt immers kleding borduren, dus een simpele drukstudio is niet voldoende. Er moet echt met garen gewerkt worden en het bedrijf heeft daarom dus ook zeker een goede naaimachine nodig. Deze machine moet immers in staat zijn om vrij vlot een logo op kleding te borduren. En dit moet natuurlijk niet 1 keer gebeuren, want je hebt uiteraard meerdere kledingstukken die allemaal voorzien moeten worden van de naam of het logo van je bedrijf. Dus als je inderdaad iets op de kleding wilt borduren, dan kun je het beste gebruik maken van de diensten van teylingerborduur.nl.

Hoe kan ik kleding borduren via teylingerborduur.nl?

Als je kiest voor de diensten van teylingerborduur.nl, dan zal alles via 4 algemene stappen gebeuren.

  1. Allereerst wordt de te borduren afbeelding ingescanned via een speciaal borduurprogramma. Daarna wordt de afbeelding ingetekend.
  2. Na stap 1 krijgt de borduurmachine de tekening. Deze gaat vervolgens kleding borduren. Maar er wordt eerst een lap stof gebruikt, zodat jij als klant kunt zien hoe het eruit komt te zien. Als je tevreden bent, dan gaan ze verder naar stap 3. Zo niet, dan kun je eerst nog aanpassingen doorgeven totdat je tevreden bent.
  3. Afhankelijk van het soort kleding dat geborduurd moet worden, gaat men van start met kleding borduren. Als het op een borstzakje moet bijvoorbeeld, dan zal deze eerst verwijderd worden en later met borduursel en al weer bevestigd worden.
  4. Tot slot wordt alles netjes ingepakt en kun je de kleding op komen halen.

Wil je kleding laten borduren? Neem dan contact op

Als je kleding wilt laten borduren via teylingerborduur.nl, dan kun je het beste even contact opnemen met een medewerker van teylingerborduur.nl.