Drukwerk voor ieder bedrijf

Zogedrukt - DrukwerkWat voor een bedrijf u ook hebt, zonder goed drukwerk kan geen enkele ondernemer. Iedereen met een eigen onderneming heeft immers visitekaartjes nodig om uit te kunnen delen. Natuurlijk kunt u ook aan iedereen die interesse heeft in uw bedrijf een briefje met daarop uw gegevens geschreven meegeven, maar gedrukte visitekaartjes zien er uiteraard een stuk professioneler uit. Alleen vanwege het belang van professionele visitekaartjes kan dus geen enkele ondernemer zonder een adres voor goed drukwerk. Afhankelijk van het soort bedrijf dat u hebt, zijn er natuurlijk nog heel veel andere soorten drukwerk die u nodig zou kunnen hebben. Wilt u bijvoorbeeld reclame maken voor uw eigen onderneming of voor een speciaal evenement dat u organiseert, dan zijn flyers of folders hiervoor de beste optie. U kunt deze eenvoudig meegeven aan mensen die interesse tonen in uw evenement of onderneming en voor geïnteresseerden is het gemakkelijk mee te nemen. Een ander groot voordeel van deze vorm van drukwerk is dat het relatief goedkoop is en dat u er toch veel informatie op kwijt kunt. Zo kunt u mensen de meest cruciale informatie meegeven en hen via folder of flyer verwijzen naar bijvoorbeeld uw website voor meer informatie. Doordat folders ook veel mogelijkheden bieden wat betreft grootte en opmaak, kunt u hier vaak echt helemaal uw ei in kwijt. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer vormen van drukwerk die voor bedrijven goed van pas kunnen komen. U kunt bijvoorbeeld reclamefolders laten maken die huis-aan-huis bezorgd worden, u kunt grote posters laten drukken of brochures met daarin opgenomen de producten of diensten die u aanbiedt. Ook zou u notitieblokjes kunnen laten drukken met daarop uw bedrijfsgegevens, dit staat ook erg professioneel en u hebt daarmee altijd een klein presentje achter de hand voor zakenrelaties of klanten.

Drukwerk van ZoGedrukt

Bent u op zoek naar een voordelig adres voor uw drukwerk, zonder dat dit betekent dat dit ook van een inferieure kwaliteit is? Dan is ZoGedrukt het juiste adres voor u. Zij kunnen zeer veel verschillende soorten producten voor u bedrukken en bij hen kunt u er zeker van zijn dat u altijd een hoge kwaliteit krijgt. Doordat zij op een slimme manier gebruik maken van automatisering en een groot deel van het ontwerpproces aan u als klant over laten, kunnen zij flink besparen op de kosten van hun drukwerk. En daar plukt u financieel de vruchten van. Voor wat voor soort artikelen kunt u nu bij hen terecht? Zij bieden een zeer ruime keus aan producten, zoals:

  • flyers, folders en posters
  • visitekaartjes
  • brochures en magazines
  • enveloppen en notitieblokken

Dit zijn natuurlijk de standaard artikelen die u verwacht te kunnen bestellen bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in drukwerk. Maar ZoGedrukt biedt meer, zo kunt u bij hen bijvoorbeeld ook terecht voor vlaggen en hekbanners, voor spandoeken en magneetplaten. Daarnaast is ook het drukken van bijvoorbeeld entreekaartjes, bierviltjes en menukaarten voor hen geen enkel probleem. Op hun website kunt u een compleet overzicht vinden van de vele mogelijkheden die zij bieden. Mocht u op zoek zijn naar een bepaald type drukwerk, maar kunt u het niet op hun site vinden? Neem dan gerust contact met hen op, in veel gevallen kunnen zij het alsnog prima voor u regelen. Zo kunt u dus heel eenvoudig al het drukwerk dat u voor uw onderneming nodig hebt op één adres laten verzorgen. Dat is voor u wel zo gemakkelijk en weet u dan altijd zeker dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit van de producten en op de levertijd. Want ook dat is uiteraard zeer van belang.

Zelf regelen

Zoals gezegd kan ZoGedrukt zo voordelig werken omdat zij hun klanten veel zelf laten regelen. Hoe gaat dat nu in het werk en kunt u zelf wel zoveel regelen voor uw drukwerk? Dit kan heel goed, bij ZoGedrukt bieden ze namelijk overzichtelijke keuzemenu’s die u stap voor stap doorloopt, zo kunt u geen zaken vergeten en krijgt u uiteindelijk een product dat helemaal aan uw wensen voldoet. Neem nu als voorbeeld voor drukwerk het laten maken van folders. Regelt u dit via dit bedrijf, dan kiest u eerst uit wat het eindformaat van de folder moet zijn en als volgende stap kiest u hoe deze gevouwen moet worden en wat dus ook het beginformaat van het papier is. U kiest daarna een papiersoort en papierdikte en ook de afwerking kunt u vervolgens zelf uitkiezen. U levert de bestanden aan die gebruikt moeten worden voor dit drukwerk, de teksten en afbeeldingen die u op de folders wilt hebben, en tot slot bepaalt u hoeveel exemplaren u wilt laten drukken. Zo regelt u dus heel eenvoudig zelf het bestellen van uw folders. Door stap voor stap de verschillende keuzeopties te doorlopen, kan er eigenlijk gewoon niets fout gaan. Hebt u zelf nog geen ontwerp voor uw drukwerk? Dan is het natuurlijk lastig om het hele proces zelf te doorlopen, aangezien u dan niet de nodige bestanden aan kunt leveren. Ook daarvoor biedt ZoGedrukt een oplossing, zij hebben namelijk een eigen ontwerpservice die dit voor u uit kunnen voeren. Zo hoeft u dus niet per definitie zelf over kant en klare ontwerpen te beschikken om gebruik te kunnen maken van de diensten van deze drukker, de ontwerpservice biedt uitkomst voor iedereen die nog geen eigen ontwerp heeft. Voor al uw drukwerk is ZoGedrukt dus absoluut een uitstekende keus!