Ruime keuze aan urnen in onze urnenwinkel

Als u een dierbare verliest dan is het mogelijk om te kiezen voor een begrafenis of een crematie. Indien u voor deze laatste optie kiest dan is het mogelijk om de as van de overledene te bewaren in één van de artikelen die wij in onze urnenwinkel aanbieden. In de urnenwinkel van CBA Amersfoort kunt u kiezen uit zeer veel verschillende opties. Hier kunt u dus vast en zeker een prachtige urn vinden om de as van uw dierbare in te bewaren. Omdat iedereen een verschillende smaak heeft en verschillende plannen hebben met de as hebben wij een zeer groot en divers aanbod in onze urnenwinkel. Uiteraard nemen wij alle tijd om u alle opties te laten zien. Naast de fysieke modellen kunnen wij u ook afbeeldingen van andere producten laten zien die wij voor u kunnen bestellen. Zo zorgen wij er in de urnenwinkel voor dat u altijd precies kunt vinden waar u naar op zoek bent. Wij bieden graag een beetje extra persoonlijke service omdat wij weten dat het een lastig besluit kan zijn om de juiste urn uit te zoeken. Daarom kunt u altijd rekenen op ons begrip en onze tijd zodat u in alle rust een prachtig product uit kunt kiezen. Wij bieden diverse formaten en vormen aan en uiteraard kunt u ook de kleur, het motief of de tekst die er op komt te staan zelf kiezen. In onze urnenwinkel kunt u daarom altijd precies vinden waar u naar op zoek bent zodat u met een fijn gevoel de as van de overledene hierin kunt bewaren. Ook als u bijvoorbeeld een product in onze urnenwinkel zoekt om de as buiten te kunnen bewaren zit u bij ons zeker goed. Wij hebben veel vorstvrije producten die met een gerust hart buiten kunnen worden gezet. Bij ons, het CBA dus, kunt u ook kiezen voor een complete dienst waarbij wij u helpen om alle stappen te doorlopen die men hoort te volgen na het overlijden van een dierbare. Hierdoor ontlasten wij u en helpen wij u van begin tot eind. U kunt dus niet alleen bij ons terecht in de urnenwinkel, maar ook voor veel andere diensten en producten staan wij graag voor u klaar. Wij vinden dat iedereen een prachtige uitvaart moet krijgen en zullen hier dan ook altijd alles aan doen.

Ook sieraden beschikbaar in de urnenwinkel

Een andere manier om de as van een dierbare te koesteren is door de as te laten verwerken in sieraden of andere asrelieken. In onze urnenwinkel bieden wij u ook de mogelijkheid om hier voor te kiezen indien u dit wilt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om in de urnenwinkel een sieraad zoals bijvoorbeeld een ring of een ketting te bestellen waarin de as van de overledene is verwerkt. Hierdoor is diegene nog altijd bij u na het overlijden. U kunt voor veel verschillende soorten sieraden kiezen van diverse materialen. Zo is bijvoorbeeld een gouden of zilveren oorbel mogelijk, maar kunnen wij u ook stalen manchetknopen of kettingen aanbieden. U kunt het zo gek niet bedenken of wij zorgen er in onze urnenwinkel voor dat het mogelijk is. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om in een glazen beeld of een andere object of figuur de as te laten verwerken. Op deze manier heeft u iets tastbaars wat u altijd aan de overledene zal doen denken. Veel mensen vinden dit een mooie manier om met de dood van een dierbare om te gaan en daarom bieden wij ook deze diensten en producten graag aan u aan. Voor alle opties die wij u kunnen bieden kunt u natuurlijk altijd terecht in onze urnenwinkel. Ook kunt u natuurlijk direct contact met ons opnemen als u vragen heeft over wat wij u kunnen bieden. Wij zorgen er altijd voor dat wij voldoende tijd voor al onze klanten hebben zodat u in alle rust een keuze kunt maken. Voor het overzicht volgen hier nog even enkele opties die wij u kunnen bieden in onze urnenwinkel:

  • Urnen van diverse materialen: o.a. glas, koper, riet, natuursteen.
  • As verwerking in sieraden: o.a. ringen, kettingen, manchetknopen, oorbellen.
  • Asrelieken: o.a. van glas.

Zoals u kunt zien kunt u bij ons vast iets vinden wat past bij uw wensen. Wij helpen iedereen graag bij het vinden van een mooie manier om de overledene te herdenken. Daarom bieden wij de mensen die bij ons komen zeer veel opties, zowel qua materialen als qua formaat en kleuren. Wij denken ook graag met u mee als u specifieke wensen heeft, dus u kunt op onze diensten en producten vertrouwen.

Begraven of cremeren in alle rust

In de omgeving van Amersfoort kunt u voor diverse soorten begrafenissen en crematies het best bij CBA terecht. Wij zorgen er altijd voor dat de uitvaart exact op uw wensen is afgestemd en kunnen u hierbij zeer veel opties bieden. Niet alleen kunt u in onze urnenwinkel veel producten vinden, maar ook bij begrafenissen bieden wij veel opties qua kisten. Wij beschikken over uitstekende faciliteiten en diverse begraafplaatsen in de omgeving. Of u nou een kleine of een zeer grote begrafenis of crematie wilt en of u nou christelijk bent of hindoe, bij ons kunt u altijd rekenen op uitstekende service en een dienst en plechtigheid die bij u past. Neem gerust eens contact op als u meer wilt weten over wat wij u kunnen bieden.