E-liquid kopen?

Wanneer u regelmatig elektronisch rookt, heeft u ook regelmatig nieuwe E-liquids nodig. Voor de beste E-liquids in verschillende smaken bent u bij Dutch Vape Shop aan het beste adres! Onze website is gespecialiseerd in elektronisch roken en alle accessoires die hierbij horen. Daarnaast bieden wij ook nog een groot assortiment aan verschillende E-liquids aan, met verschillende VG en PG gehalten maar ook met verschillende nicotine gehalten. Daarnaast hebben we ook nog een aantal lekkere smaakjes. 

Wat zijn E-liquids?

Wanneer je al regelmatig dampt weet u waarschijnlijk al wat een e-liquid is. Je doet deze in het reservoir van je elektronische sigaret, en vervolgens wordt deze door het verwarmingselement in het reservoir, ook wel de coil genoemd, verhit. De vloeistof wordt verdampt, en wanneer je een hijs neemt van de sigaret adem je deze damp in. E-liquids zijn er in vele verschillende smaken, en ook in verschillende nicotine gehalten. Zo kan u op onze website altijd de beste E-liquid vinden die bij u past.

E-liquids bestaan uit 3 verschillende stoffen

  • Vegetable Glycerin (VG)
  • Propyleen Glycol (PG)
  • Nicotine
  • Aroma’s

Vegetable Glycerin is een plantaardige stof die net iets dikker en stroperiger is. Deze stof zorgt voor een zacht gevoel in de keel. 

Propyleen Glycol is een synthetische stof die water en andere stoffen absorbeert. Dankzij dit stofje wordt de E-liquid dun genoeg om te verdampen en te inhaleren. Hoe meer PG er in de vloeistof zit, hoe scherper het gevoel in de keel zou zijn. 

De nicotine in de E-liquid is optioneel. Niet elke E-liquid heeft nicotine, en ook zijn alle vloeistoffen met verschillende gehaltes, zodat u de nicotine per keer kan minderen en zo goed kan afkicken van traditioneel roken. 

Aroma’s zijn stofjes die de e-liquid een smaak geven. Als u op zoek gaat om nieuwe e-liquids te kopen, komt u er achter dat er echt heel veel verschillende smaken zijn, van bijvoorbeeld yoghurt tot mojito en van karamel tot watermeloen. 

Wanneer u een vloeistof gaat kopen voor dampen is het belangrijk om rekening te houden met welke e-sigaret je hebt. Dit hangt af van welke methode van roken jij gebruikt, omdat de vloeistoffen anders niet goed verdampen. Bij bijvoorbeeld de Mouth to Lung methode moet je een e-liquid van 50PG/50VG of 70PG/30VG hebben. Maar bij een Direct to Lung methode kan je een e-liquid van een hogere VG verhouding kopen

Waarom Dutch Vape Shop?

Wanneer je zeker wil zijn dat je een goede en veilige e-liquid koopt kan u het beste terecht bij dutchvapeshop. Wij hebben namelijk alleen maar e-liquids in ons assortiment van betrouwbare kwaliteit. Alle vloeistoffen zijn geproduceerd precies volgens de eisen waaraan ze moeten voldoen. Vandaar leveren wij alleen E-liquids van hoogwaardige kwaliteit. 

Wij proberen zo snel mogelijk onze producten te leveren, dus als u uw bestelling voor 18.00 besteld, krijgt u deze morgen in huis. Ons grote assortiment aan e-liquids, e-sigaretten en toebehoren maakt ons een van de grootste handelaren op het gebied van elektronisch roken. Wacht dus niet langer, en bestel nu uw E-liquids. Voor eventuele vragen over elektronisch roken hebben wij meer informatie op onze website of kan u altijd contact op nemen met de klantenservice. 

https://www.dutchvapeshop.nl/e-liquids/