Een alternatief soort droogvoer voor de hond

Platinum - Droog voerhondDe meeste honden eten vandaag de dag een bepaald soort droogvoer voor de hond. Dit is te verkrijgen in de meest uiteenlopende soorten en maten. Er is een zeer ruime keuze in merken te vinden. Toch is het ook een feit dat een groot deel van deze viervoeters niet echt ‘aan hun trekken’ komt als ze hun bakje leeg eten. Dit komt doordat het droogvoer voor de hond niet helemaal aan hun eisen voldoet. Hondjes zijn kieskeurig en dankzij hun voortreffelijke neus weten ze precies wat wel en niet goed voor hen is. In de meeste hondenvoeding zitten voornamelijk granen. Er kunnen nog wat dierlijke bijproducten bij zitten, maar voor de rest bestaat het vooral uit tarwe, maïs, soja en andere goedkope, maar helaas weinig voedzame, voedingsmiddelen. Niet echt geschikt dus, voor uw trouwe viervoeter. Want wat eet hij het liefst? Juist ja, vlees! En vis! En vers eten! En dat is niet voor niets. U doet er verstandig aan om hier goed naar te luisteren als u nieuw diervoeder gaat kopen. Het kan namelijk maar zo zijn dat uw hondje het droogvoer voor de hond van de firma Platinum wél gaat waarderen. In deze tekst leggen wij u graag even uit waarom het droogvoer voor de hond van ons wél goed is voor honden en waarom andere soorten voer helaas buiten de boot vallen. Ons hondenvoedsel is bereid met vers vlees en andere ingrediënten die helemaal vers zijn. En dat proeft uw hondje! Het is zelfs zo, dat er in al onze soorten droogvoer voor de hond minimaal zeventig procent vlees verwerkt is. En het gaat dan niet om dierlijk vet of dierlijke bijproducten, maar om echte verse vleesstukken.  Daar zal uw huisdier flink van gaan smullen! Bovendien bevat het droogvoer voor de hond van Platinum:

  • Geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en lokmiddelen
  • Geen mijten en gluten
  • Alleen de beste ingrediënten, die niet alleen gebruikt worden om het droogvoer voor de hond ‘op te vullen’, maar bestemd zijn om uw hondje zo goed mogelijk te voeden.
  • Vlees dat zorgvuldig is gegaard in eigen vleesnat, waardoor het helemaal niet meer nodig is om extra water toe te voegen.

En zo zijn er nog wel meer pluspunten op te noemen van ons droogvoer voor de hond. Maar dit zijn de belangrijkste, de punten waarop wij ons onderscheiden van ander diervoeder. En zeg nou zelf, als u dit zo leest, dan zou u toch ook het liefste voor volledig natuurlijk en vers voer kiezen? U gunt uw trouwe viervoeter toch ook alleen het allerbeste? Twijfel dan niet langer en hak vandaag nog de knoop door om hier ook op over te gaan. Het zal u beslist geen windeieren leggen. In de volgende alinea wordt u uitvoerig uit de doeken gedaan welke voordelen dit droogvoer voor de hond allemaal wel niet heeft. Lees dus gauw verder om hier meer over te weten te komen!

Kies ook voor ons droogvoer voor de hond!

Niet alleen het feit dat het vers is is een goede reden om voor Platinum diervoeding te kiezen, maar ook het feit dat uw huisdier er een stuk gezonder door zal worden. Misschien hebt u bij uzelf wel eens gemerkt dat u zich veel beter voelt als u goed eet, ontbijt met fruit en elke dag lekker kookt. Dit heeft een positieve uitwerking op uw gezondheid en u zult zeker een verschil merken. En dit geldt ook voor uw hondje, alleen hij kan het niet met zo veel woorden zeggen. Door ons droogvoer voor de hond te eten, zal hij veel gezonder worden, sneller kunnen rennen, een betere conditie krijgen en minder vatbaar zijn voor allerlei ziektes. Bovendien geeft het hem meer levenslust, wat ook altijd mooi meegenomen is. Al met al heeft u geen enkele reden meer om niet voor ons droogvoer voor de hond te kiezen. Zou u wel graag willen weten hoe dit precies tot stand komt, bereid wordt? Neem dan gerust eventjes een kijkje op platinum.com, dit is onze website. Hier vindt u alle ins en outs over ons unieke droogvoer voor de hond. U ziet hier een ingrediëntenlijst, de bereidingswijze, de unieke componenten. Kortom, alles wat u maar zou willen weten om een weloverwogen keuze te kunnen maken. Heeft u ondanks de uitgebreide informatie op onze site nog vragen over ’t een of ’t ander? Wilt u graag weten hoe de vork precies in de steel zit en wat ons droogvoer voor de hond nou zo bijzonder maakt? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zitten te allen tijde voor u klaar om u hier het fijne over te gaan vertellen. U kunt er dus zeker van op aan dat zij uitvoerig de tijd nemen om uw vragen over dit onderwerp van een antwoord te voorzien.

  • Ten eerste kunt u ons even bellen, als u direct meet info wilt hebben.
  • Ten tweede is het een optie op ons te mailen, als u dat prettiger vindt.
  • Ten slotte kunt u ook het contactformulier op platinum.com invullen, waarna u spoedig een reactie van ons zult ontvangen.

Kortom, wij zijn op vele manieren bereikbaar. En wij zien uw bericht graag tegemoet! Overstappen op een nieuw soort droogvoer voor de hond is natuurlijk niet niks, dat kunnen wij als geen ander begrijpen. Daar wilt u eerst even goed over nadenken. Bovendien is het bij ons ook nog eens zo dat u uw geld terug krijgt, als uw huisdier de voeding toch niet lust. Wij doen nergens moeilijk over!