Een app laten ontwikkelen doe je bij 7lab.nl

De bedrijfsapp is iets waar je tegenwoordig als bedrijf bijna niet meer omheen kunt. De klant is er zo aan gewend dat dingen via de app te regelen zijn, dat het niet meer te doen is om zonder app verder te gaan. Het verschilt natuurlijk wel per onderneming. Als je een houtzagerij hebt, dan hoef je niet per se een app te laten ontwikkelen. Maar als je een winkel hebt, dan kun je uiteraard vertrouwen op de website, maar een app zou zeker geen overbodige luxe zijn. Mensen kunnen dan immers veel gemakkelijker via de app winkelen. De app onthoudt voorkeuren, maakt het makkelijk om favoriete items op te slaan en genereert dus een bepaald winkelgemak waar jij als winkeleigenaar ook weer van profiteert. Je zult de omzet immers flink zien stijgen. Maar ook andere bedrijven hebben baat bij een app. Als energieleverancier bijvoorbeeld, is het goed om mensen een app aan te bieden. Hiermee kunnen zij via de smartphone zelf alles regelen. Tevens kunnen zij het energieverbruik in de gaten houden en contact opnemen met de klantenservice. Het is dan ook bijna een verplichting om een app te laten ontwikkelen. Gelukkig kun je bij 7lab.nl terecht indien je inderdaad een app wilt laten ontwikkelen. Je kunt dan samen met 7lab kijken wat de app allemaal moet kunnen, wat je doelgroep is, hoe de app je bedrijf moet representeren, et cetera. Een informatieve app werkt natuurlijk heel anders dan een app waar je mee kunt winkelen. Als je een app wilt laten ontwikkelen waar klanten mee kunnen winkelen, dan moet er ook een betalingsmogelijkheid aan gekoppeld zijn. Je hebt een winkelwagentje nodig en je moet ervoor zorgen dat klanten die iets bestellen het bijvoorbeeld ook weer via de app kunnen retourneren. Als je als bedrijf vooral informatie wilt geven, dan moet je een ander soort App ontwikkelen. Het mooie aan apps is dan ook dat ze aangepast kunnen worden om tal van verschillende doelen te dienen. Dat betekent dat 7lab je kan helpen om een app te ontwikkelen die precies aansluit bij jouw wensen, jouw product, jouw doelstellingen, et cetera. Wat dat betreft is het een goed idee om gewoon eens even op de site te kijken van 7lab.nl. Hier kun je meteen ontdekken wat voor app je kunt laten ontwikkelen en hoe 7lab je hierbij kan helpen. Het is in ieder geval een goede eerste stap op weg naar de ontwikkeling van jouw bedrijfsapp. 

Een app laten ontwikkelen voor verschillende platformen

Apps kunnen in principe op verschillende platformen worden gebruikt en zijn zeker niet uitsluitend bedoeld voor de smartphone. Het mooie van apps is juist ook dat je verschillende apparaten met elkaar kunt verbinden via 1 app. Verder heb je bij het app laten ontwikkelen te maken met verschillende aspecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: 

  • App development
  • App beheer
  • App design

Voor de verschillende doeleinden kun je vertrouwen op 7lab. Zij gaan voor jou aan de slag om een app te ontwikkelen die perfect aansluit bij jouw doelstellingen. 

Neem contact op met 7lab

Mocht je meer willen weten, dan kun je altijd even contact opnemen met een medewerker van 7lab.