Een bezwaarschrift opstellen loont

  • Is uw aanvraag op bijstand geweigerd?
  • Wordt uw bijstandsregeling ingetrokken?
  • Of nog erger: wordt een gedeelte of alles teruggevorderd?

Dan is het zaak om een bezwaarschrift op te stellen. Een bezwaarschrift opstellen is geen eenvoudig klusje. Zeker niet als u geen idee hebt waar u moet beginnen met het schrijven van een formele brief. Dit soort dingen leerde men misschien op de middelbare school tijdens Nederlandse les. Maar is die kennis blijven hangen? Wij van meerbijstand.nl vermoeden van niet. Gelukkig kunt u ons inschakelen voor het bezwaarschrift opstellen. Een bezwaarschrift opstellen is namelijk wat we dagelijks voor veel mensen in Nederland doen. We helpen u hier graag bij omdat we maar al te goed weten en ook vaak hebben gezien dat dit anders tot groot leed kan leiden. Als u ontslagen bent of simpelweg na uw studie geen baan kunt vinden, dan krijgt u te maken met de slopende sollicitatieplicht. Dit houdt u wekelijks vele uren bezig want u moet reageren op minstens vier vacatures per maand, soms zelfs meerdere per week, om uw bijstand te mogen ontvangen. Dat is het bedrag waar u maar mee rond moet komen. En we kunnen u wel stellen dat dit bedrag echt het minimale is. Zeker als u ook nog eens een gezin moet onderhouden, want dan is dit bedrag al helemaal om te huilen. Als het dan ook nog eens geweigerd wordt of wordt teruggetrokken dan bent u pas echt de pineut. Hebt u het idee dat u de aanvraag goed had ingevuld? Kunt u de fout niet terugvinden en zit u met uw handen in het haar? Schakel dan onze hulp in. Een bezwaarschrift opstellen kunnen we dezelfde middag al voor u doen. Reken er maar op dat dan de bijstand snel op uw bankrekening staat en dat u niets hoeft terug te betalen. Natuurlijk kan het zo zijn dat u al een tijdje aan het werk bent en nog steeds bijstand ontvangt. Dan is het wel terecht dat de overheid dit bedrag terugvordert. Is dat het geval? Dan staat het UWV in zijn recht en kunnen we u niet helpen. Maar hebben zij een fout gemaakt en zit u nu zonder geld? Denkt u dat u onredelijk bent behandeld? In al deze gevallen zit er maar een ding op: laat ons een bezwaarschrift opstellen en opsturen naar het UWV en eventueel andere instanties zodat u snel uit de problemen komt.

Een bezwaarschrift opstellen kunt u aan ons uitbesteden

Een bezwaarschrift opstellen is waar u ons voor kunt inhuren. Bent u bang dat u dit geld gaat kosten? Dan kunnen we u direct geruststellen, wij van meerbijstand.nl worden aangewezen door de overheid om u te ondersteunen. U kunt het vergelijken met pro deo hulp van een advocaat. Iedereen heeft in dit land het recht op juridische hulp, ook als diegene de kosten niet kan betalen. Als u problemen hebt met de bijstand dan kunt u geen cent missen. Logisch dat u het bezwaarschrift opstellen door ons dan niet kunt betalen. Maar schroom niet om contact op te nemen want wij worden al door derde partijen betaald. Wist u dat u diverse subsidies kunt krijgen als u krap bij kas en zonder werk zit? Sociale diensten beschouwen de bijstand als een tijdelijke oplossing totdat u weer betaald werk hebt gevonden. Gaat u na lange tijd uit dienst? Dan is uw vakkennis misschien niet meer van deze tijd. U kunt dan kiezen voor bijscholing zodat u snel kunt solliciteren op vacatures die deze kennis vereisen. Deze scholing kunt u door de sociale dienst aanvragen en laten betalen terwijl u wel uw bijstand houdt. Lukt u dat niet? Laat dan een bezwaarschrift opstellen door ons! Ook kunt u een bezwaarschrift opstellen als u gebruik wilt maken van de “Geld Terug Regeling”, maar de gemeente weigert dit uit te betalen. Veel gezinnen die van de bijstand moeten leven hebben geen geld over voor leuke dingen. In een rijk land als Nederland is het vreselijk als u nooit eens kunt ontspannen. Het wordt dan een overlevingskunst en dat mag niet de bedoeling zijn. Daarom is het mogelijk om jaarlijks een bedrag van de gemeente te krijgen zodat u bijvoorbeeld eens met uw kinderen iets leuks kunt doen. Een keertje naar de film gaan bijvoorbeeld. Of gebruik het als contributie zodat uw kind toch bij de plaatselijke voetbalvereniging kan sporten. Wilt u daarom een bezwaarschrift opstellen en komt u er niet uit? Dan weet u ons hopelijk vanaf nu te vinden.

U wilt immers dat dit met zorg gebeurt!

Zoals u hebt kunnen lezen kunnen we een bezwaarschrift opstellen voor diverse uiteenlopende zaken. Zaken die te maken hebben met het regelen en het terugvorderen van de bijstand zelf, maar ook omringende zaken zoals subsidies waarvoor u misschien in aanmerking komt. Op onze site vindt u nog veel meer voorbeelden. We hopen dat u ons inschakelt als u problemen hebt met dergelijke instanties. We willen u namelijk graag helpen om dit bureaucratische apparaat te verslaan. Hebt u daarom vragen over het bezwaarschrift opstellen? Neemt u dan de hoorn van de haak en bel ons op of stuur ons een e-mail. Tevens is het mogelijk om een online formulier in te vullen. Daar kunt u uw naam, adres en contactgegevens invullen en tevens kunt u direct aangeven wat u van ons verwacht. We gaan dan voor u zo spoedig mogelijk een bezwaarschrift opstellen.